05 / 05 / 2024

ev mobilyaları tasarım ayrışmaları

ev mobilyaları tasarım ayrışmaları

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)’in öncülüğünde düzenlenen 10. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması sonuçları 12 Kasım 2014 Çarşamba günü TİM Dış Ticaret Kompleksi’nde gerçekleştirilen ödül töreniyle açıklandı.

Maryam Mimarlık Ve Ev Tasarımı Limited Şirketi kuruldu!

Maryam Mimarlık Ve Ev Tasarımı Limited Şirketi Kadıköy'de Maryam Salkhordeh tarafından kuruldu.

İç mimarlarla online ev tasarımı 'icmekantasarimi.com'da!

İç Mimarlar Ahmet Yalçın ve Tolga Gürsoy’un kurucusu oldukları IMT İç Mekan Tasarımı ve Mimarlık A.Ş., icmekantasarimi.com ile tüm dünyada kabul görmüş “online tasarım” anlayışını Türkiye’de başlattı. Ev tasarımınızı online olarak iç mimarlarla yapabilirsiniz...

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödül töreni düzenlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk, "Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması"yla kimliği kaybolma tehlikesi içinde olan kentlere yeni kimlik kazandırmanın amaçlandığını belirtti.

13. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nın finalistleri belli oldu!

MOSDER tarafından bu yıl 13. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nda 249 projeden 17’si finale kalmaya hak kazanırken, 52 projeyle en çok başvurunun geldiği Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, 10 bin TL’lik üniversite ödülünün sahibi oldu.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödülleri yarın verilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen "Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması"nda derece kazananlara ödülleri yarın verilecek.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödül töreni 27 Temmuz'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması' ödül töreni 27 Temmuz'da Ankara'da gerçekleşecek. Yarışmada dereceye girenlere 150 Bin TL para ödülü verilecek.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı “Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması” için başvurular başladı.

Gönye Proje Tasarım 2017 ev trendlerini analiz etti!

Gönye Proje Tasarım ortakları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, mobilya, aksesuar ve ev tekstil ürünlerindeki 2017 trendlerini ve iç mekanlarda tercih edilecek renk ve dokulardaki yenilikleri analiz etti.

Dünyanın en ilginç 9 ev tasarımı!

Bugüne kadar alışageldiğiniz bütün ev tasarımlarını aklınızdan çıkarın. Biraz hayal gücünüzü zorlamaya ne dersiniz? İşte marjinalliği ile nam salmış 9 ev tasarımı..

Can Pirinçal ve Miraç Eyüboğlu'na Mobilya Tasarım Yarışması'ndan ödül!

İZMİR Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü 4. sınıf öğrencileri Can Pirinçal ve Miraç Eyüboğlu, 9. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması'nda, Ofis Mobilyaları Lisans Öğrencisi Kategorisinde Kastamonu Entegre Altın Ödülü'ne layık görüldü.

Betondan yapılan tasarım ürünlerinde sanat var!

Yurtdışında oldukça bilinen özel karışımlı betonlarla yapılan ev ve ofis dekorasyon ürünleri tasarımını Türkiye'de ilk kez başlatan İzmirli mimar Hakan Kutay, sanatsal olmayan ürünlerin içine sanatı işlemeye çalışıyor.

MOSDER 12. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması 18 Temmuz'da!

MOSDER tarafından bu yıl 12. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’na başvurular başladı. Son başvuru tarihi ise 18 Temmuz 2016.

İhlas Ev Aletleri İF Tasarım Ödülü aldı!

İhlas Ev Aletleri tarafından üretilen Aura Cleanmax ve Aura Roboclean temizlik ve sağlık robotları, iF Tasarım Ödülü aldı. Ödülü, iF Tasarım Organizasyon Komitesi Başkanı Mashid Karimi’den alan İhlas Ev Aletleri Genel Müdürü Ömer Kamber, şöyle konuştu:

ev mobilyaları tasarım ayrışmaları Haberi

ev mobilyaları tasarım ayrışmaları

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)’in öncülüğünde düzenlenen 10. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması sonuçları 12 Kasım 2014 Çarşamba günü TİM Dış Ticaret Kompleksi’nde gerçekleştirilen ödül töreniyle açıklandı. Üniversitelerin ilgili bölümlerinde eğitim gören öğrencilerin başvurduğu yarışmada; oturma-dinlenme, depolama-koruma-düzenleme, tamamlayıcı mobilya servis ünitesi, genç mobilya, uyuma ve engelliler için ev mobilyası kategorilerinde verilen ödüller sahiplerini buldu.


Türk mobilya sektörünün üretiminin yüzde % 60’ından fazlasını temsil eden Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)’in öncülüğünde bu yıl 10.su gerçekleştirilen, Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nın sonuçları 12 Kasım Çarşamba günü TİM Dış Ticaret Kompleksi’nde düzenlenen ödül töreniyle açıklandı. Kadir Çöpdemir’in sunuculuğunu üstlendiği, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) başkanı İsmail Doğan’ın açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik, öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle son buldu. Oturma-dinlenme, depolama-koruma-düzenleme, tamamlayıcı mobilya servis ünitesi, genç...