19 / 05 / 2024

Ev tekstili uzakdoğu

Ev tekstili uzakdoğu

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) Başkanı Yaşar Küçükçalık, sektörün ihracat hızını kesmemek için Uzakdoğu, Afrika, Güney Amerika gibi pazarlara yöneldiklerini söyledi.

Antalya'yı terk eden yabancılar kiralık konut piyasasını alt üst etti! Eşyasız kiralık ev bulunamıyor...

Antalya'da ev kiraları ve konut satış fiyatları yaklaşık 1,5 yıldır sabit kalırken Antalya'nın tek sorunun eşyasız kiralık ev bulamamak olduğu ortaya çıktı. 

Ev sahipleri ve kiracılar arasında tahliye kavgası! Evi boşaltmak için 4 milyon lira istedi!

Kiracılar ve ev sahipleri arasındaki sorunlar her geçen gün büyüyor. Şimdi de aralarında evin tahliye edilmesi konusunda kavgalar çıkmaya başladı. Bir kiracı evi boşaltması için ev sahibinden dudak uçuklatan ücret istedi.

Hububatçılar gözünü Afrika ve Uzakdoğu’ya dikti!

Güneydoğulu hububat, bakliyat ve yağlı tohumlar ihracatçıları, geleneksel pazarlarının yanında ayrıca, Afrika ve Uzakdoğu pazarlarından aldığı payı artırmak amacıyla harekete geçti. İhracatçılar aynı zamanda, küresel pazarda pirince alternatif olarak bulgurun tanıtımına ağırlık verecek.

Düşük kur nedeniyle ayakkabıda tedarik pazarı Uzakdoğu ülkelerine kaydı!

Türk ayakkabı sektörü dünya pazarını kaybetme tehlikesi yaşıyor. Enflasyon karşısında düşük kalan döviz kuru nedeniyle iç pazarda tedarik için Vietnam, Çin ve Kamboçya gibi Uzakdoğu ülkelerine yönelen sektör, kurun yükselmemesi halinde büyük bir kriz ile karşı karşıya kalacak.

Kira kontratı var ev sahibi evden çıkarabilir mi? En sağlam kira kontratı nasıl yapılır?

Kira kontratı yani sözleşmesi, kiracı ve ev malikinin arasında imzalanan resmi bir belgedir. Bu kontratta olmazsa olmaz birtakım konular bulunmaktadır. İşte bu konuda kiracıların ve ev sahiplerinin sorduğu sorular!

Sözleşme olmadan ev sahibi kiracıyı çıkarabilir mi? Kira sözleşmesi yoksa ne olur?

Sözleşme olmadan ev sahibi kiracıyı çıkarabilir mi? Kira sözleşmesi yoksa ne olur? İşte kiracı ve ev sahiplerinin sorduğu bu soruların yanıtları!

Dikkat Yataş Bedding beyaz ev tekstili kampanyasında 30 Eylül son gün! İşte 23 Eylül 2022 Yataş Bedding fiyat listesi

Kaliteli uykunun adresi Yataş Bedding, beyaz ev tekstilinde kampanya başlattı. 30 Eylül"e kadar sürecek kampanya'da Visco Therapy boyun yastıkları, yorganlar, alezler ve daha bir çok ürün yer alıyor. İşte 23 Eylül 2022 yataş fiyat listesi

Schafer ev tekstili ürünlerinde sepette yüzde 30 indirim kampanyası başlattı! 21 Eylül 2022 Schafer fiyat listesi

Schafer'de sonbahar kampanyası. Küçük ev aletlerinden sofra grubuna hatta ev tekstil ürünlerine kadar yüzlerce ürün yüzde 30 indirimle online satış mağazasında! İşte 21 Eylül 2022 Schofer fiyat listesi

Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinin kral, prens ve liderleri Türkiye'den gayrimenkul alma yarışında! 

Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinin kral, prens ve liderleri Türkiye’de gayrimenkul satın alıyor. Arap televizyon kanallarında 400 bin dolarlık konutlarla T.C. vatandaşlığı satışı yapılıyor. İşte ayrıntılar...

Venera Ev Tekstili Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venera Ev Tekstili Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad I.A. Ataya tarafından kuruldu.

İnşaat maliyetleri ev fiyatlarını uçurdu!

Çimentoda meydana gelen fiyat artışı konut fiyatlarını olumsuz bir şekilde etkiledi. İnşaat malzemelerindeki bu artış satılık ve kiralık ev fiyatlarının 2,5 kat artmasına neden oldu.

Pandemi İstanbul'un hangi ilçelerinde kira fiyatlarını uçurdu?

Koronavirüs salgınıyla beraber kalabalıktan uzak olmaya ve müstakil yaşama talep arttı. Bu talep şehir merkezlerinden uzak bölgelerde ev kiralarını uçurdu. İşte İstanbul'da kiraların uçtuğu ilçeler...

Türk çeliği için Uzakdoğu fırsatı!

Hükümetlerin ekonomileri canlandırmak için uyguladıkları trilyonlarca dolarlık teşvik küresel çelik sektörünü desteklerken, yerel piyasaya odaklanmasıyla Türkiye’nin Uzakdoğu satış fırsatlarından faydalanmaya devam edeceği ifade ediliyor. 

Ev tekstili uzakdoğu Haberi

Ev tekstili uzakdoğu

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) Başkanı Yaşar Küçükçalık, sektörün ihracat hızını kesmemek için rotayı yeni pazarlara çevirdiklerini  belirterek, "Hem ihracat alanımızı hem de satış grafiğimizi artıracağını düşündüğümüz Uzakdoğu, Afrika ve Güney Amerika ülkeleri gibi sıcak pazarlara yöneliyoruz" değerlendirmesinde bulundu. 


Konuya ilişkin yazılı açıklama yapan Küçükçalık, derneğin, Türk ev tekstili sektörünün yüzde 98'ini tek çatı altında topladığını bildirdi. 


Türkiye ekonomisi için tehdit oluşturan cari açık sorununa dernek çatısı altındaki markalarla katkı sağlamayı amaçladıklarını aktaran Küçükçalık, ihracatta hız kesmemek için katma değeri yüksek ürünlerle öne çıkmak istediklerini, bu amaçla bölgesel krizlerin büyümesi karşısında ihracatı AB ülkelerinden yeni pazarlara çevirdiklerini kaydetti. 


Küçükçalık, ihracatının yaklaşık yüzde 50'sini Avrupa'ya yapan ve her yıl yüzde 12-13 oranında ihracat artışı sağlayan Türk ev tekstilinin, yeni pazar...