05 / 05 / 2024

Ev tekstili yılsonu ihracatı

Ev tekstili yılsonu ihracatı

Türk ev tekstili sektörünün çatı organı olan ve 13 milyar Dolarlık üretim gücünü temsil eden Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği, ev tekstili sektörünün 3. çeyrek ihracat rakamlarının 2.5 milyar Dolar civarlarında olduğu açıklandı.

Mağdur ev sahibinden yüzde 25 zam isyanı: Aldığım kiralar oturduğum daireyi karşılamıyor!

Binlerce ev sahibi, yüzde 25 zam sınırı sebebiyle kiracıların evlerinde bedavaya oturduğunu dile getiriyor. Mağdur bir ev sahibi konuyla ilgili açıklama yaptı ve "Aldığım kiralar oturduğum daireyi karşılamıyor" dedi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ev sahipleri dikkat! Ev sahiplerinin yüzünü güldürecek beklenen haber geldi mi?

Ev sahiplerinin yüzünü güldürecek o haberin sonunda geldi kaydedildi. Buna göre, rakamlar sil baştan değişecek. Sene içerisinde kira gelirinden elde ettiğiniz miktar o rakamın altında ise ödemelerden muaf olabileceksiniz. 

Ünlü ekonomistten konuta ek vergi çıkışı: Konut alanın suçu ne? İnsanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriliyor

Merkez Bankası’nın birden fazla evi olanlar için ilave vergi getirilmesi için iktidara bulunduğu önerinin ardından Ekonomist Tunç Şatıroğlu, “Konut alanın suçu ne, insanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriyor” dedi.

Ev sahipleri yüzde 25 kira zammı sınırına uymazsa ne olur? Hem kiracıları hem ev sahiplerini ilgilendiren flaş detay!

Kiracı ile ev sahipleri arasında, kira artış oranı ve kiranın ne kadar olacağı ile ilgili yaşanan anlaşmazlıklar büyüyor. Peki ev sahipleri yüzde 25 kira zammı sınırına uymazsa ne olur?

Kiracılar uyanık olun! Ev sahibiniz yüzde 100 kira zammı yapabilir!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan kira zammı sıkıntıları her geçen gün giderek artıyor. Bu süreçte, yasal sınırlamayı aşmanın yolunu bulacak olan ev sahipleri yüksek oranlı kira zammı yapmaya başladılar bile!

Konut kiralamada yeni kriz: Bazı ev sahipleri yüzde 25 sınırını aşan uygulamayı devreye aldı!

Ev kiralama yöntemi kiracı ve ev sahipleri arasında sorunlara yol açıyor. Bazı ev sahipleri 'tahliye taahhütnamesi' şartıyla evi kiraya veriyor. Bu yöntemle yasal kira zammı yüzde 25 sınırı aşılabiliyor. 

Günlük kiralık ev arzı yüzde 97 artarak zirveye yerleşti! Toplamda 110 bin 857 ev günlük olarak kiralanıyor

Türkiye'de son iki yılda günlük kiralık ev arzı yüzde 97 arttı. Özellikle pandemi sonrasında artışların başlaması ile toplam 110 bin 857 ev günlük olarak kiraya veriliyor. 

Ucuz ev almak isteyenler müjde! Karmod, prefabrik çelik ev modellerinde yüzde 10'a varan indirim fırsatı!

Karmod, prefabrik çelik ev modellerinde yüzde 10'a varan indirim kampanyası başlattığını duyurdu. İşte kampanyaya ilişkin merak edilenler... 

Arçelik MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinde yüzde 50 indirim kampanyası başladı!

Küçük ev aletleri konusunda indirim düğmesine basan Arçelik, MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinin yüzde 50 indirim satılacağını açıkladı. Bu nedenle evine küçük ev aleti almak isteyenler MC 6056 çok amaçlı pişiricinin teknik özelliklerini ve detaylarını araştırmaya başladı.

KOM'dan Babalar Günü kampanyası! Plaj giyiminde yüzde 10, ev giyiminde yüzde 20 indirim

KOM'dan Babalar Günü'ne özel kampanya ile Plaj giyiminde yüzde 10, ev giyiminde yüzde 20 indirim uygulanacak. İşte kampanyaya ilişkin detaylar...

Depremden sonra göç alan İzmir'de ev fiyatları yüzde 20'den fazla arttı! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden sonra Ege Bölgesinde konut piyasası hareketlendi. Depremden sonra göç alan İzmir'de ev fiyatları yüzde 20'den fazla arttı.

Ev alacaklara yüzde 1’in altında düşük kredi faizi! Orta gelirliye konut kampanyası şartları belli oluyor!

Ev alacaklara yüzde 1’in altında düşük kredi faizi için düğmeye basıldı. Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen orta gelirliye konut kampanyası şartları bugün belli oluyor...

Konut sektöründe stok sorunu! İnşaat firmaları yeni yıla stoksuz giriyor! Ev fiyatları yükselecek mi? 

TÜİK verileri konut üretiminde düşüşe işaret ederken; konut sektöründe stok sorunu gündeme geldi. İnşaat firmaları yeni yıla stoksuz giriyor! Ev fiyatları yükselecek mi? 

Ev tekstili yılsonu ihracatı Haberi

Ev tekstili yılsonu ihracatı

Türk ev tekstili sektörünün çatı organı olan ve 13 milyar Dolarlık üretim gücünü temsil eden Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği(TETSİAD), ev tekstili sektörünün 3. çeyrek ihracat rakamlarının 2.5 milyar Dolar civarlarında olduğu açıklandı. Türkiye’nin büyüme hedefinde yaşanan olumsuz duruma karşı, sektör olarak her türlü desteği veren ve Türk ekonomisine büyük katkı sağlamayı amaç edinen ev tekstili sektörünün bu yılsonu itibariyle ise ihracat hedefi 3,6 milyar Dolar.


Türkiye’de ev tekstili sektörünün kalbi, Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) 2014 yılının 3. çeyrek ihracat rakamlarını açıkladı. Buna göre 2014 yılı 3. çeyrek ihracat rakamı 2.5 milyar Dolar civarında. Geçen yılın aynı dönemleriyle karşılaştırıldığında, yüzde 6 oranında bir artış bekleyen sektörün yılsonu ihracatının 3,6 milyar Dolar’a ulaşması hedefleniyor. 


Türkiye Ekonomisinin...