17 / 05 / 2024

Ev turizmi derneği ali danış

Ev turizmi derneği ali danış

TUYED ile birlikte son dönemlerin önemli tartışma konuları arasında yer alan “Ev Turizmi”ni masaya yatırdı. Tarafları ile birlikte son zamanların önemli tartışma konularından “Ev Turizmi”ni masaya yatırdı...

Sadakataşı Derneği, Suriyeli çocukları sıcak yuvaya kavuşturuyor!

Sadakataşı Derneği, Suriye'deki savaşta anne ve babasını kaybeden 12 yaşındaki Zeynep ve ailesi için briket ev inşa etti.  

Sadakataşı Derneği'nin İdlib'teki briket ev projesinde sona geliniyor!

Sadakataşı Derneği, İdlib'te yaşanan çatışmalar nedeniyle sığınmacılar için kalıcı konutların yapımına devam ediliyor. Yapımı tamamlanmak üzere olan 1530 briket evlerden 310'unun açılışı yapılarak sığınmacı ailelere verildi.

Sadakataşı Derneği'nin İdlib'deki briket ev projesi son aşamasında!

Sadakataşı Derneği'nin briket evlerden meydana gelen toplu konutlar projesinin yapımında sona gelindi. 

Sadakataşı Derneği İdlib'de 100 briket ev yaptı!

Sadakataşı Derneği, Suriye'nin İdlib Akrabat bölgesinde inşası biten 100 briket eve savaş mağduru aileleri yerleştirdi…

Mesa Cadde'den Bir Hayalim Var Derneği'ne destek!

MESA, Aslan Yapı ve CABA’ nın ortaklığı ile hayata geçirilen Mesa Cadde projesinin sakinleri çocukların hayallerini gerçekleştirecek. Mesa Cadde'den ev sahibi olmak isteyenler yerine proje yönetim kurulu 'Bir Dileğim Var Derneği’ne bağışta bulunacak.

Türkiye Emekliler Derneği'nden konut hamlesi!

Emeklilerin ev sahibi olma hayali Türkiye Emekliler Derneği tarafından gerçekleşiyor. Dernek, Türkiye'nin dört bir yanında emekliler için konut üretmeyi planlıyor.

Günlük kiralık evler turistlerin yeni adresi oldu!

Ev Turizmi Derneği Başkanı Daniş, yatırım amaçlı olarak alınan konutların turizm sektörüne yöneldiğini söyledi. Daniş “Fiyatlar Nişantaşı’nda 200 Euro’ya kadar çıkıyor” dedi.

Balıkesir Emekliler Derneği'ne TOKİ için üyelikler arttı!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Balıkesir Şubesine Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından emekli vatandaşlarımızın ev sahibi olmaları için TOKİ'ye emir vermesi, üzerine emekliler TÜED'e üye olmak için sıraya girdiler.

Emekliler Derneği Çanakkale'ye konut talebini TOKİ'ye gönderdi!

Türkiye Emekliler Derneği Çanakkale Şubesi,1000 konutluk talep dilekçesini, TOKİ'ye gönderdi. Dernek, emeklilerin düşük taksitlerle ev sahibi olmalarını amaçlıyor.

Emekliler Derneği Çanakkale'de düşük taksitli ev için çalışma başlattı!

Türkiye Emekliler Derneği üyelerine düşük taksitlerle ev edindirme çalışmalarına başlandı. Çanakkale şube başkanlığı tarafından 1000 konutluk talep dilekçesi, TOKİ'ye iletilmek üzere Valilik Makamına sunuldu.

Van Emlakçılar Derneği ev sahiplerine çağrıda bulundu!

Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek, sürekli artan ev kiralarından dolayı mülk sahiplerine tepki göstererek, kiraların bu şekilde yükseltilmemesi konusunda ev sahiplerine çağrıda bulundu.

Van Emlakçılar Derneği’nden ev sahiplerine çağrı!

Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek, sürekli artan ev kiralarından dolayı mülk sahiplerine tepki göstererek, kiraların bu şekilde yükseltilmemesi konusunda ev sahiplerine çağrıda bulundu.

Ev turizmi için 15 müfettiş görevlendirildi!

Türkiye'de, her yıl ciddi oranda büyüyen "ev turizmi" pazarında kayıt dışı kiralanarak önemli miktarda vergi kaybına yol açtığı iddia edilen tatil yörelerindeki konutların, kayıt altına alınması için çalışma başlatıldığı bildirildi.

Ev turizmi derneği ali danış Haberi

Ev turizmi derneği ali danış


TUYED’in Taksim Eresin Otel’de düzenlediği ve moderatörlüğünü TUYED Başkanı Kerem Köfteoğlu'nun üstlendiği "Ev Turizmi" konulu panele konuşmacı olarak;  Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Ev Turizmi Komitesi Başkanı Mücella Tarhan, Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB) Genel Sekreteri Levent Erdoğan, Özel Belgeli, Özel Nitelikli Butik Otelciler Birliği (ÖZBİ) Başkanı Ufuk Aslan, Alternatif Konaklama Derneği Başkanı Mehmet Ülkü ve Ev Turizmi Derneği Genel Sekreteri Işıl Karababa katıldı. Panelde son dönemlerde Türkiye’nin siyasi gündeminde de kendisinde yer bulan ev turizmi konusu ilk kez geniş bir tabanda tartışıldı. Kayıt dışılık ve kontrolsüzlüğün bu alandaki en büyük sorun olduğuna dikkat çekildi.

Ev turizminin giderek artan talep sonucu turizmin bir segmenti haline geldiği vurgulanan panelde, yasal mevzuat ve standardizasyon gibi eksikliklerin büyük bir sorun teşkil...