14 / 05 / 2024

Ev ve Eşya Sigortası

Ev ve Eşya Sigortası

Eureko Sigorta, ev ve eşya sigortası ürübüyle ev ve eşyaları yangın, su baskını, cam kırılması, hırsızlık ve sele karşı güvence altına alıyor...

DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi açıldı!

Atış Grup ve Pars Toprak Sanayi AŞ ortaklığıyla 85 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi kapılarını açtı.

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi kuruldu!

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Soner Sökmenci ve Ünal Sökmenci ortaklığında kuruldu.

Katma Değer Vergisi Artışıyla Hangi Ürünler Zamlandı? Yeme İçme, Beyaz Eşya ve Bebek Bezi Kaç Oranda Zamlandı?

Resmî Gazete ’de Katma Değer Vergisi oranlarında artış olduğu duyuruldu. Son yapılan zamlar arasında ise yeme içme, beyaz eşya ve bebek bezi oldu. Bu ürünler belirli oranlarda zamlanarak tüketicilere sunuldu. İşte yeme içme, beyaz eşya ve bebek bezi ürünlerindeki zam oranları…

Ayo İnşaat Gıda Otomotiv Tekstil Ve Elektronik Eşya İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayo İnşaat Gıda Otomotiv Tekstil Ve Elektronik Eşya İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Welat Ayo ve Alı Ayo ortaklığında kuruldu.

'Evim Yuvan Olsun' kampanyasında konutlar ve eşyalar Türkiye Sigorta güvencesinde olacak!

Türkiye Sigorta, depremden etkilenen vatandaşların barınma sorununun çözümüne katkı sağlamak için başlatılan "Evim Yuvan Olsun" kampanyası kapsamında evini afetzedelere açan konut sahiplerine bina ve eşya sigortasıyla güvence sunacak.

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Aile Bakanlığı’ndan son dakika müjdesi! Evinde eşyası olmayanlara 5 bin TL eşya parası verilecek! Bu parayı hemen alın!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak ve maddi konularda mağduriyet yaşamalarını engellemek için sağladığı desteklerden barınma yardımı ve eşya desteği olarak 5 bin lira TL ödeme yapıyor.

Beyaz eşya ve giyime zam gelmeyecek! İşte nedeni

Zincir marketlerde start alan ‘fiyat sabitleme’ genişliyor. Giyim, beyaz eşya ve plastikçiler de fiyat sabitleyecek. İşte tüm detaylar...

Depremzedelere verilecek eşya ve kira yardımlarının tutarı belli oldu!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Düzce'de depremzedelerin yaralarını sarmak amacıyla ilk etapta 27 milyon TL'lik ödeneğin aktarıldığını duyurdu. Bakan Soylu, evleri ağır hasar gören depremzedelere 90 bin TL'ye kadar eşya, 30 bin TL de kira ve taşınma yardımı yapılacağını dile getirdi.

Bekara ev vermeyenler yandı! Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu'ndan milyonları şok eden karar! 

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK) bekara ev vermeyen emlakçıları ilgilendiren önemli bir karara imza attı. Milyonlarca emlakçıyı ve ev sahibini ilgilendiriyor...

TEB elektronik ve beyaz eşya harcamalarına doyuracak! Toplamda 150 TL Bonus fırsatı! İşte detaylar!

TEB verdiği emekli promosyon ödemesinden sonra sayısız kampanyalara da başladı. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte onlardan biri de elektronik ve beyaz eşya kampanyası!

Vestel’den Beyaz Eşya Şov! Gün Işığı Pro ve Rustik Serisi 26 Eylül 2022 fiyat listesi…

Vestel geçtiğimiz günlerde Beyaz Eşya Şov adını verdiği bir kampanya başlattı. Kampanyada Gün Işığı Pro teknolojisini ve Vestel WI-FI Teknolojili ürünleri tanıtan Vestel, birçok yenilikle bizi buluşturdu.

A101’de beyaz eşya ve mobilyada dev kampanya! A101 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

22 Eylül’de yayınlanan A101 indirim kataloğunda birçok üründe kampanyalı fiyatlar sizi bekliyor. Televizyonlar, dolaplar, bulaşık makineleri, çamaşır makineleri ve daha birçok üründe inanılmaz fiyatlar sizi bekliyor. Acele edin, stoklar tükenmeden indirimli fiyattan beyaz eşya ve mobilyalara sahip o

Ev ve Eşya Sigortası Haberi

Ev ve Eşya Sigortası

Hem ev sahipleri hem kiracıların yararlanabildiği Ev ve Eşya Sigortası ürünü, komşu / kiracı sorumluluk teminatıyla evde meydana gelen bir hasarın komşu eve, apartmana veya kiracının eşyalarına verdiği hasarı da karşılıyor. 


Türkiye'de konut sektörünün hızla geliştiğini ve çok daireli, modern toplu yaşam alanlarının öne çıktığını belirten Eureko Sigorta, müşterileri hangi sigorta ürününe sahip olursa olsun tüm asistans hizmetlerinden 7 gün 24 saat yararlanabiliyor. 


Ev ve Eşya Sigortası ürünü ile kazalar ve doğal afetlerin yanı sıra herhangi bir nedenden zarar gören badana ve mutfak dolapları gibi dekorasyon detaylarına kadar sigorta güvencesi sunulurken müşteriler, konut yardım hizmetlerinden yol yardım hizmetlerine, medikal yardım hizmetlerinden rezervasyon hizmetlerine kadar Eureko Sigorta'nın zengin asistans hizmetlerini de...