30 / 04 / 2024

EVA Değerleme Bankalar Departmanı Müdürü Şebnem Hasdedeoğlu

EVA Değerleme Bankalar Departmanı Müdürü Şebnem Hasdedeoğlu

EVA Değerleme Bankalar Departmanı Müdürü Şebnem Hasdedeoğlu kimdir? Şebnem Hasdedeoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte EVA Değerleme Bankalar Departmanı Müdürü Şebnem Hasdedeoğlu'nun biyografisi..

Değerleme raporları konut sektöründe sihirli değnek etkisi yaratabilir!

Kat Mülkiyeti Kanunu’ndan kaynaklanan anlaşmazlıklar için başlayan arabuluculuk şartını değerlendiren, EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, değerleme raporlarının konut sektöründe sihirli değnek etkisi yaratabileceğini söyledi.

Mistral GYO 2021 yılı değerleme firmalarını seçti!

Mistral GYO'nun portföyünde bulunan her bir varlık için Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. ve Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi.

Mistral GYO 2020 yılı için değerleme şirketini seçti! 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı...

Akfen GYO 2020 değerleme şirketini seçti! 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için Adım Gayrimenkul ve Değerleme A.Ş. ve Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmalık A.Ş. ile anlaştı... 

5 milyon TL üstü konutlara iki farklı değerleme raporu!

Bankaların gayrimenkul değerleme şirketlerine 5 milyon TL üzerindeki gayrimenkuller için değerleme raporlarını iki kere yaptırma zorunluluğu getirtildi…

Bankalara Değerleme Hizmeti Verecek Kuruluşların Yetkilendirilmesi ve Faaliyetleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Bankaların Değerleme Hizmeti Almaları ve Bankalara Değerleme Hizmeti Verecek Kuruluşların Yetkilendirilmesi ve Faaliyetleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31003 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gayrimenkul değerleme uzmanları lisanslaşıyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Zuhal Balsarı Keskin, Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Lisansı verilen gayrimenkul değerleme uzmanının görevlerini anlattı.

Business Volley Cup Şampiyonu EVA Gayrimenkul Değerleme oldu!

Business Volley Cup‘ta İzmir Bahar Sezonu Şampiyonluğunu EVA Gayrimenkul Değerleme kazandı. EVA GYD Takım Kaptanı Ufuk Genç ise en fazla sayı yapan oyuncu ödülünün sahibi oldu.

Gayrimenkul alan yabancılara değerleme zorunluluğu!

EVA Gayrimenkul Değerleme Lisanslı Değerleme Uzmanı Şebnem Hasdedeoğlu, gayrimenkul alımı yoluyla TC vatandaşlığına hak kazanmakla ilgili olarak değerlemeyle ilgili tüm detayları paylaştı.

Mistral GYO 2019 değerleme şirketini seçti!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık ve Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık ile anlaştı...

EVA Gayrimenkul Değerleme’ye 17. Uluslararası ödül!

Değerleme sektörünün önde gelen kuruluşlarından EVA Gayrimenkul Değerleme, alanında Avrupa'nın en prestijli ödülü olarak kabul edilen European Property Awards danışmanlık kategorisinde 17. ödülünü aldı.

EVA Gayrimenkul Değerleme ile emlakta gelişmeler cepte!

EVA Gayrimenkul Değerleme’nin gerçekleştirdiği güncel araştırmalar, raporlar ve sektöre dair yorumlar, kuruluşun geliştirdiği mobil uygulama ile güncel olarak cep telefonudan takip edilebilecek.

EVA Gayrimenkul Değerleme’ye Euromoney’den 3 ödül!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık, Euromoney tarafından "Türkiye’nin En İyi Gayrimenkul Değerleme, Araştırma ve Tüm Değerlendirmeler alanında En İyi Danışmanlık Firması" seçildi.

EVA Değerleme Bankalar Departmanı Müdürü Şebnem Hasdedeoğlu Haberi

EVA Değerleme Bankalar Departmanı Müdürü Şebnem Hasdedeoğlu

Şebnem Hasdedeoğlu kimdir?

Şebnem Hasdedeoğlu, EVA Değerleme “Bankalar Departmanı Müdürü” olup, 12 yıllık toplam iş tecrübesine, değerleme konusunda ise yaklaşık 4 yıllık bir iş tecrübesine sahiptir. 


Hasdedeoğlu daha önce Turizm Bakanlığı, İskan Bakanlığı ve Aktif Gayrimenkul Değerleme de görev almıştır. 


Kendisi Eva’da Perakende Kredilere yönelik hizmet veren EVA plus departmanını Zuhal Balsari ile birlikte yönetmekte olup merkez ofiste görevlidir.


Eva Gayrimenkul..

Eva Gayrimenkul, Eylül 2008 tarihinde  İstanbul  ’da EVA Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. adı altında 220.000 TL sermaye ile kurulmuştur.  


Mart 2009 tarihinde ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası almıştır. 


Mart 2009 tarihinde ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi Sertifikası almıştır.


23 Mart 2009 tarihi itibarı ile Sermaye Piyasası Kurulu'nun Lisanslı Değerleme Şirketleri listesine alınmıştır. 


Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun 27.01.2011 tarih ve 4030 sayılı kararı ile...