12 / 05 / 2024

eval inşaat teslim tarihi

eval inşaat teslim tarihi

Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de proje geliştiren Eval İnşaat, şimdi de İstanbul'un değer kazanan Bahçeşehir bölgesine yeni bir proje kazandırmaya hazırlanıyor.

İflas eden müteahhite Bakanlık da acımadı! İnşaatı teslim etmedi, 300 bin TL ceza kesildi!

Ticaret Bakanlığı, Sakarya'da iflas eden bir müteahhite, yaptığı inşaatı zamanında teslim etmeyerek, sözleşmeye aykırı hareket ettiği gerekçesiyle 300 bin liralık ceza kesti.

Mersin'de gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmalarının yüzde 65'i tamamlandı

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesi Barış Mahallesi'nde, yapımı devam eden inşaat çalışmalarında yüzde 65'i tamamlanan 415 konut ve 50 dükkanlık yerinde kentsel dönüşüm projesinde ilk anahtarların 2024'te teslim edilmesi amaçlanıyor. İşte haberin detayları...

İnşaat şantiyelerde işçi alarmı: Konutların teslim tarihi gecikiyor!

Türkiye'deki inşaat şantiyelerinde işçi krizi alarm veriyor. Ülkenin uzun yıllardır büyüme lokomotifi olan inşaat sektöründe istihdam sayıları gün geçtikçe geriliyor. Bu noktada çalışan sayısı 2.5 milyondan 1.8 milyona düştü.

Deprem bölgesindeki 46 bin konutun inşaatı tamamlandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada deprem bölgesindeki 46 bin konutun inşaatını tamamladıklarını belirterek bunları peyderpey teslim edeceklerini söyledi.

Eval İnşaat için iflas kararı verildi! Alacaklılar toplantısı 10 Ekim'de!

Bugüne kadar binlerce konut inşa eden ve Esenyurt'tra hayata geçirdiği 1.300 konutluk Eval Park ile gündem olan Eval İnşaat için iflas kararı verildi. İşte ayrıntılar... 

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı inşaatında son durum ne?

İdari yargı fahiş fiyat diyerek Bursaray Emek-YHT-Şehir Hastanesi metro hattı ihalesini iptal etti, yürütmeyi de durdurdu ancak Ulaştırma Bakanlığı’ndan adrese teslim ihaleyi alan yüklenici firma inşaatı kesmedi.

Burdur Yeşilova'da 236 konutun inşaatı başladı!

TOKİ, Burdur Yeşilova'da 236 konutun inşaatına inşaatına başladı. Konutların kısa sürede hak sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Binkar İnşaat konkordatodan çıktı!

Anahtar teslim konut inşaatları, inşaat müteahhitlik taahhüt işleri ve kat karşılığı inşaat yapım projelerine imza atan Binkar İnşaat sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket konkordato sürecini başarıyla tamamladı. 

Moskova'da inşaat sektörü safra döktü: Zamanında teslim edilen projeler arttı!

Moskova’da kriz döneminde faaliyetleri “şüpheli” sınıfına sokulan inşaat şirketlerinin çoğunun pazardan silindiği, böylece zamanında teslim edilen konut projelerinin oranının yükseldiği açıklandı. 

Muratpaşa Kırcami’de ilk inşaat için ruhsat verildi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, Kırcami bölgesinde hayata geçirilecek imar planları kapsamında ilk inşaatın ruhsatını yüklenici firmaya teslim etti. 

Binkar İnşaat'ın kesin mühleti 11 Mart'a uzatıldı!

Anahtar teslim konut inşaatları, inşaat müteahhitlik taahhüt işleri ve kat karşılığı inşaat yapım işleri hayata geçiren Binkar İnşaat sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. 

Eval İnşaat'a iflas davası açıldı!

2004 yılında Beylikdüzü’nde kurulan Eval İnşaat hakkında Medet Anlı tarafından iflas davası açıldı. Davanın yargılaması 30 Aralık 2020 günü saat 09:55'e bırakıldı.

İnşaat sektöründen toparlanma sinyalleri geliyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle zor günler geçiren inşaat şirketlerinden toparlanma işaretleri gelmeye başladı. Yavaş yavaş gaza basan inşaat şirketleri bir yandan inşa halindeki projelerini teslim etmeğe hazırlanırken bir yandan yeni projeler için düğmeye bastı...

eval inşaat teslim tarihi Haberi

eval inşaat teslim tarihi

870 konut ve 20 ticari alandan oluşacak projenin 3. havalimanı, 3. köprü. Kuzey Marmara Otoyolu ve metronun bulunduğu mega yatırımlara yakın olacağına dikkat çeken Eval İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aydın Arvas, "Projenin konumu yatırıma için büyük bir avantaj."...