18 / 05 / 2024

evde tadilatın maliyeti

evde tadilatın maliyeti

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sürecinde evlerde geçirilen süre artınca tadilat talepleri de arttı. Gelen son zamlarla parke, pencere, boya, seramik, kapı gibi dekoratif yenilemenin metrekare maliyeti 500 TL'ye yükseldi.

İstanbul'da yaşamanın maliyeti yüzde 81 artarak 55 bin TL'yi aştı!

İstanbul Planlama Ajansı tarafından yapılan araştırmaya göre mega kent İstanbul’da yaşamanın maliyeti geçen senenin aynı ayına göre yüzde 81 artış gösterdi. Mega kentte dört kişilik bir ailenin ortalama yaşam maliyeti 55 bin 321 Türk Lirası şekilde hesaplandı.

Ferman Toprak Beykoz'daki lüks villasının tadilatını yapan işçilere saldırdı!

Ferman Toprak, Beykoz'daki lüks villasının tadilatı için çağırdığı işçilere sözlü tartışmanın ardından sopa ve silah kabzasıyla saldırdığı iddia edildi. İşte ayrıntılar...

Bir kişilik deprem çantasının maliyeti 904 lirayı geçti...

Bir kişiye yetebilecek ve sadece yaşamsal önemli eşya ve materyallerin yer aldığı ortalama bir deprem çantasının maliyeti açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

İstanbul’da yaşamanın maliyeti 47 bin 493 TL!

İstanbul Planlama Ajansı’nın araştırmasına göre İstanbul’da dört kişilik bir ailenin ortalama yaşam maliyeti 47.493 lira olarak hesaplandı.

Kur Korumalı Mevduat'ın maliyeti 16 ayda 152 milyar TL'yi aştı! İşte o rakamlar...

Kur Korumalı Mevduat'ın maliyeti Mart 2022-Temmuz 2023 tarihleri arasında 152 milyar TL'yi aştı. İşte tüm ayrıntılarıyla Kur Korumalı Mevduat...

İstanbul'da yaşamanın maliyeti aylık 40 bin liraya dayandı!

İPA'nın yayımladığı, 'İstanbul’da Yaşam Maliyeti Araştırması' verilerine göre, kentte dört kişilik bir ailenin aylık ortalama yaşam maliyeti 40 bin liraya dayandı. 

53 bin TL'ye satılan Samsung Galaxy S23 Ultra'nın maliyeti belli oldu!

Samsung Galaxy S23 Ultra'nın maliyeti açıklandı. Snapdragon 8 Gen 2 işlemci, 200 MP kamera ve 6.8 inç AMOLED ekranla donatılan amiral gemisi telefon, sektörde öne çıkıyor.

Düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu! İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Evlenecek çiftlerin merak ettiği düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu. Sektörden isimler fiyatları tek tek açıkladı. Peki İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

İstanbul'da yaşamanın maliyeti belli oldu! 4 kişilik bir ailenin ortalama yaşam maliyeti ne kadar? 

İstanbul’da yaşamanın ortalama maliyeti resmen hesaplandı. Peki İstanbul’da dört kişilik bir ailenin ortalama yaşam maliyeti Mart ayında ne kadar oldu? 

Ehliyet fiyatlarına dev zam geldi mi? 2023'te ehliyet almanın maliyeti ne kadar? İşte 2023 ehliyet fiyat listesi

Yeni yılın gelmesiyle birlikte ehliyet fiyatları merakla konusu oldu. Peki 2023'te ehliyet fiyatlarına zam gelecek mi? 2023'te ehliyet almanın maliyeti ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

iPhone’ların maliyeti neden arttı? İşte herkesin merak ettiği sebep..

Teknolojinin maliyeti de her şey gibi her geçen gün artarken yapılan araştırmalara göre iPhone cihazlarının maliyetleri bir önceki yıla göre yüzde 20 arttı.

Türkiye’de çocuk okutmanın maliyeti ne kadar?

Türkiye’de anaokulundan üniversite mezuniyetin süresince tüm öğrenim hayatını devlet okullarında geçiren bir öğrencinin ailesine maliyeti bugünkü fiyatlarla 300 bin Türk Lirası. Eğitiminin tamamını özel okullarda geçiren öğrenciler için ise aileleri 1 ila 5 milyon TL arasında servet harcıyor...

Uygun fiyatlı elektronik ürünler Şok’ta! Evde ihtiyacınız ne varsa Şok market fiyat listesi…

Şok marketler 13-19 Temmuz tarihleri arasında geçerli olan ürünlerin yer aldığı kataloğu yayınladı. Bu tarihlerde mutfak ihtiyaçlarından evde ihtiyacınız olan elektronik ürünlere kadar yok yok.. Özellikle yeni katalogda yer alan elektronik ürünler uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

evde tadilatın maliyeti Haberi

evde tadilatın maliyeti

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sürecinde evlerde geçirilen zaman artınca tadilatlar da artış gözlendi. Hürriyet'ten Gülistan Alagöz'ün haberine göre, boya badanadam, yalıtıma, tesisat yenilemeden, kapı pencere değişimine kadar birçok işlem için düğmeye basıldı. Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği'nin yaptığı araştırmaya göre kapı, pencere, seramik, boya, parke,   vitrifiye gibi yenilemelerin maliyetleri koronavirüsün hayatımızda olmadığı 2019'dan beri yüzde 150 artış gösterdi. Isıtma-soğutma, elektrik, yalıtım, havalandırma dahil yenileme maliyetleri yüzde 50, güçlendirme dahil yapılan derin yenilemenin maliyetleri de yüzde 56 oranında artış gösterdi. Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu, yaptığı açıklamada 2021 yılında da yenilemeye ilginin sürdüğünü kaydederek şunları kaydetti: “Evde yaşam konforunu sağlama ihtiyacı yenileme pazarını hareketlendirdi. Aslında kültür de değişti. Tüketici geleceğe daha iyi...