04 / 05 / 2024

evden çalışmaya devam edilecek mi

evden çalışmaya devam edilecek mi

Salgının bitmesiyle çalışanlar plazalara geri mi dönecek, yoksa işverenler uzaktan çalışma sayesinde azalan giderleri göz önünde bulundurup bu işi kalıcı hale mi getirecek? İşte yöneticilerin, çalışanların ve insan kaynakları uzmanlarının yorumları...

EYT'lilerin 719 bini sosyal güvenlik destek primine tabi çalışmaya devam ediyor!

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesi çerçevesinde Mart'ta 1.8 milyon kişi emeklilik başvurusu yaptı. Emeklilik dilekçesi veren EYT'lilerden yaklaşık 719 bini sosyal güvenlik destek primine (SGDP) tabi şekilde çalışmaya başlarken, bu sayının giderek yükselmesi bekleniyor.

İngiltere'de evden çalışma devam ediyor: İşletmeler çalışanlarına şehir ve ülke dışından çalışma izni veriyor mu?

Pandemi sürecinde iş şartlarının değişmesi insanları evden çalışma stiline geçirdi Ancak virüs bitmesine rağmen bu çalışma şekli hâlâ sürdürülüyor. İngiltere'deki işletmelerde de bu çalışma stili devam edilmektedir. İngiltere bu çalışma stiline yenilik getirdi ve dikkat çekti.

Asgari ücretle çalışmaya devam eden EYT'liye güzel haber! Ek destek verilecek

EYT ile emekli olanların bir kısmı ilk maaşını aldı. Ancak bir yandan EYT’den yararlanıp çalışmaya devam edenler de bulunuyor. İşe devam eden çalışanlar için işverene yüzde 5’lik prim desteği verilecek. İşte tüm detaylar...

Çalışmaya devam edecek EYT'lilerin alacağı asgari ücret de yükselecek!

EYT kapsamında emekli olup, sonrasında çalışmaya devam edeceklerin alacağı asgari ücretin 638 TL yükseleceği bildirildi. Destek primine tabi şekilde çalışmaya devam edecekler için yeni düzenleme geliyor.

EYT'de son dakika! Çalışmaya devam edecekler hemen baksın! Asgari ücret 9 bin 114 lira ödenecek! Prim farkı...

EYT yasasında emekli olup da aynı iş yerinde çalışmak isteyenlerle, emekli olup başka işte çalışmak isteyenlere ilişkin önemli bir maddeye de yer verildi. EYT'de son dakika! Çalışmaya devam edecekler hemen baksın! Asgari ücret 9 bin 114 lira ödenecek! Prim farkı...

Emekli olup çalışmaya devam edecekler dikkat! Hemen hesaplanan rakamlara bakın! Prim ödemeniz tam bu kadar olacak!

'Emekli olup çalışmaya devam etmek mantıklı mı? Avantajları neler?' sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Emekli olup çalışmaya devam edecekler dikkat! Hemen hesaplanan rakamlara bakın! Prim ödemeniz tam bu kadar olacak!

EYT'de büyük tehlike! Çalışmaya devam etmek istiyorsanız herkesin sır gibi gizlediği bu ayrıntıyı bilmeniz gerek!

Erdoğan, 2.25 milyon kişinin EYT kapsamında emekli olacağını açıkladı. Şirketler, çalışmaya sürdürmeyi amaçlayan EYT’li işçilerin ileride hak mahrumiyeti davası açamaması için ‘formül’ peşinde.

Patronlar ve hükümet anlaştı! EYT'liler çalışmaya devam edecek mi?

TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol, Meclis'e bu ay gelmesi beklenen EYT düzenlemesine ilişkin açıklama yaptı. Akkol ayrıca EYT ile ilgili 3 çözüm önerisine dikkat çekti. Peki EYT'liler çalışmaya devam edebilecek mi?

EYT çıkınca emekli olmak şart mı? EYT'liler çalışmaya devam edebilecek mi?

Vatandaşlar, EYT çıkarsa emeklilik zorunlu mu? Yoksa EYT'liler çalışmaya devam edebilir mi? sorusuna yanıt arıyor.

İstanbul Boğazı’nda mühürlenen kaçak inşaatta çalışmalar devam ediyor!

İstanbul Boğazı'nda son dönemde artan kaçak yapılaşmalara bir yenisi eklendi. Beşiktaş'taki yol yalısında sürdürülen yasa dışı inşaat şikayetlerin sonra mühürlendi fakat yalıda inşaat çalışmaları devam ediyor.

Yagıtay'dan tüm çalışan emeklileri ilgilendiren flaş 'kıdem tazminatı' kararı!

Yargıtay, milyonlarca çalışan emekliyi yakından ilgilendiren bir karara hükmetti. Yüksek mahkeme; emekli olmasına rağmen çalışmaya devam eden işçinin istifa etmesi halinde, kıdem tazminatının, emeklilik tarihindeki son maaşına göre hesaplanması gerektiğine karar verdi. İşte Yargıtay'ın aldığı bu ems

Evden çalışma iyice oturuyor! Dünya devinden flaş karar

Koronavirüs salgınıyla hayatımıza giren evden çalışma iyice oturmaya başladı. Dünya devi Apple, çalışanlarını 3 günlüğüne çağırma planını erteledi.

Evergrande 6 kentteki 10 projesinde yeniden çalışmaya başladı!

Çinli dev gayrimenkul şirketi Evergrande'nin 10 büyük projesinde yeniden çalışmaya start verdiği açıklandı. Aralarında Shenzen'in de bulunduğu 6 büyük kentte en az 10 projede faaliyetler tekrar başlatıldı.

evden çalışmaya devam edilecek mi Haberi

evden çalışmaya devam edilecek mi

Tüm dünyayı etkisi altına alan bir kenara koyarsak evden çalışma sistemine geçiş 2020’nin en büyük değişikliğe yol açtı. Teknoloji firmaları, reklam sektörü, öğretmenler, bankacılar, gazeteciler, finans uzmanları, psikologlar ve daha pek çok meslek grubundakiler martın ortasında evden çalışmaya başladı. Bugün geldiğimiz noktada kimileri tam zamanlı ofise döndü, kimileri evden çalışmaya devam ediyor. Kimileri de yarı zamanlı yani belli günler, süreler ofisten, belli günler uzaktan işlerini yürütmeye devam ediyor.

Rüya gibiydi ama çok geçmeden uyandık (!)

Hürriyet'ten Gizem Coşkunarda'nın haberine göre; evden çalışma sistemi başta birçoğumuza güzel gelse de bir süre sonra dünyamızı bir laptop ekranının boyutlarına indirdiğini ve iş-özel hayat dengesini kaybetmemize neden olduğunu hissettik. Bu durum çalışanları yordu. Evde eşofmanlarla çalışabilmek, saatlerce trafikte kalmamak bir rüyanın gerçeğe dönüşmesine neden oldu...