03 / 05 / 2024

eve şekil vermek

eve şekil vermek

Dergilerde televizyonlarda görüğümüz, imrenerek bakltığımız stil sahibi ve kişiliğinizi yansıtan eve sahip olamaz mısınız? Anlatacağımız kuralları uygularsanız pek tabii ki de olabilirsiniz

Bydiz fön makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 25 Mart 2023 fiyat listesi

Saçlarınıza şekil vermek artık sizin için sorun haline gelmeyecek. Saçlarınıza çektiğiniz fön ile herkesin gözü sizde olacak.  Peki Bydiz fön makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Johnson Saç Kurutma / Fön Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi

 Saçlarınıza şekil vermek yada kurutmak için fön makinesine mi ihtiyacınız var? Johnson tam size göre  Peki Johnson Saç Kurutma / Fön Makinesi en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Eş borcundan dolayı eve icra konabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Bankalara yüklü miktarda borcum var. Eşimin borçla alakası yok. Annem oturduğu dairenin tapusunu eşime vermek istiyor. Benim borcumdan dolayı banka eve icra koyabilir mi?' sorusunu yanıtladı.

Ibrahimoviç, Ostermalm'daki kiliseyi eve dönüştürecek!

Aftonbladet gazetesinin haberine göre, İsveçli yıldız oyuncu Zlatan Ibrahimoviç, Stockholm'e bağlı Ostermalm bölgesinde 110 milyon korna bir kilise satın aldı. Ibrahimoviç'in kiliseyi eve dönüştüreceği ancak burada oturmayacağı belirtildi.

Resmi vasiyetnamede şekil şartları!

Noter, sulh yargıcı gibi resmi görevli tarafından düzenlenen vasiyetnamelere resmi vasiyetname deniyor. Bu vasiyetname düzenlenirken şekil şartlarına uyulması gerekiyor. İşte, resmi vasiyetnamede şekil şartları!

İskansız eve banka kredi verir mi?

İskan yapı inşaat çalışmaları tamamlanmış olan evlerde oturumun başlayabilmesi için yasal izin olarak biliniyor. İskansız evlere bazı kısıtlamalar getiriliyor. Peki, iskansız eve banka kredi verir mi?

Trampa sözleşmesi şekil şartı!

Taşınır veya taşınmaz malların değiştirilmesi işlemine trampa deniyor. Trampa işlemi için taraflar arasında sözleşme imzalanması gerekiyor. İşte, trampa sözleşmesi şekil şartı!

Ruhsatsız eve nasıl ruhsat alınır?

İnşaat ruhsatı; imar kanununa uygun bir şekilde inşaat yapımına başlama izni verilen belgeye olarak tanımlanıyor. Peki, ruhsatsız eve nasıl ruhsat alınır?

Maketten konut satış sözleşmesi şekil şartı!

6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'da yer alan hükümlere göre, maketten konut sözleşmesinin imzalanması gerekiyor. İşte, maketten konut satış sözleşmesi şekil şartı!

Arsa tapulu eve kredi çıkar mı?

Konut kredilerinde bankalar krediyi teminat altına almak için, alınacak evin ya da kredi borçlusu üzerine olan bir başka evin üzerine kendi adlarına ipotek tesis ediyor. Peki, arsa tapulu eve kredi çıkar mı?

Kiralık eve aile konutu şerhi!

Aile konutu, resmi olarak evli olan ailelerin yaşamını sürdürdükleri taşınmaz olarak karşımıza çıkıyor. Peki, kiralık ev aile konutu sayılır mı? İşte, kiralık eve aile konutu şerhi!

Ev kirasını elden vermek yasak mı?

Kira gelir vergisinde olası vergi kaçağı suçuna karşın, mükelleflerin tespiti için kiraların banka aracılığı ile ödenmesi gerekiyor. Peki buna göre ev kirasını elden vermek yasak mı? Ev kirası elden de verilebilir mi?

Eve haciz gelirse ne alırlar?

Haczin gerçekleşebilmesi için alacaklının İcra müdürlüklerine talepte bulunması gerekiyor. Ödeme emrine rağmen borç ödenmezse hacze gidiliyor. Peki, eve haciz gelirse ne alırlar?

eve şekil vermek Haberi

eve şekil vermek

Şema Mimarlık firmasının sahibi, tasarım ve iç mimari uzmanı Elif Kınıkoğlu, stil sahibi evlere sahip olmalanın yedi altı kuralı olduğunu söylüyor. Çoğu zaman iç mimarla çalışma şansına sahip olanların bile sonradab evlerine çizgi kaybettirecek dokunuşlar yaptığını söyleyen Kınıkoğlu, bu cesaret isteyen hareketi başlatmak için yedi altın kuralı anlattı.


Stil


Evinize kişilik katacak, kendinize ve yaşam biçiminize yakın bir tarz belirleyin.

Akdeniz stili, etnik stil, tropikal stil, minimal, artdeco, Osmanlı stili gibi. Bütün

çalışmanız bu ilk ve ana kuralın etrafında şekilleneceğinden bu konuda çok iyi karar

vermelisiniz. Eğer bütçeniz kısıtlı ise, elinizdeki mobilyalarınızın çoğunun

stili neyse, o yönde gidin. Eğer, bu işe bir bütçe ayırabiliyorsanız, gözlerinizi kapatıp hayalinizdeki evi gözünüzün önüne getirin.


Kullanım şekli


Burası sizin eviniz ve sadece sizi mutlu etmesi gerekiyor. Bu nedenle kurallara sıkışıp kalmayın....