02 / 05 / 2024

evgör mobilya mağazaları

evgör mobilya mağazaları

Evgör Mobilya Anadolu açılımıyla bayilik vererek Türkiye'nin 81 ilinde mağaza açmayı hedefliyor.

Evgör Mobilya'da öğretmenlere yüzde 20 indirim!

Tüm eğitim çalışanları, firmanın “Canım Öğretmenim” kampanyası kapsamında Evgör mağazalarından ve de www.evgor.com.tr internet adresinden yapacakları alışverişlerinde yüzde 20 daha az ödeyecek.

EVGÖR yaz renkleri ile evinize konuk oluyor!

Gökkuşağının insanın içini ısıtan renkleri ve çiçek bahçesini andıran motifleriyle EVGÖR köşe takımları, evlere her mevsim Yaz’ı yaşatıyor

AVM ve cadde mağazalarında da fahiş kira krizi başladı: Süre olmadan 6 kata varan artış isteniyor!

BMD Başkanı Sinan Öncel, AVM ve cadde mağazalarında da fahiş kira taleplerinin olduğuna dikkat çekti ve sektörün fahiş kira artışı, yükselen işçilik ve gümrükte referans fiyat eklenmesi gibi sorunlarla karşı karşıya olduğunu belirtti.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya inanılmaz bahar indirimi! Carrefoursa, Migros, A101'den sonra şimdi Teknosa mağazalarında!

Teknosa mağazalarında şu anda Xiaomi Redmi Note 11 Pro, oldukça uygun bir fiyata indirimli olarak satılıyor! Bu ürün, öncelikle A101, Carrefoursa, Migros, Vatan Bilgisayar gibi mağazalarda piyasaya sürülmüş ve daha sonra Hepsiburada'da da satışa sunulmuştu.

Alışveriş online, mağazalar deneyim merkezi oldu!

PwC’nin Ipsos işbirliği ile gerçekleştirdiği “Tüketici Öngörüleri Araştırması” sonuçlarına göre ekonomideki olumsuz beklenti taşıyanların oranı yüzde 21 artarak yüzde 71’e çıktı. Alışverişte online kanallar hızla büyürken mağazalar ise artık bilgi ve deneyim merkezine dönüşüyor.

Mağazaların elektrik maliyeti ikinci kira parası oldu!

BMD Başkanı Sinan Öncel "Elektrik maliyetleri bazı AVM'lerdeki mağazalar için ikinci bir kira giderine dönüştü. Mağazalarında enerji fiyatının ortak sayaç üzerinden faturalandırılması yerine bireysel abonelik koşullarında ve ulusal tarifeye dönüştürülerek fiyatlandırılmasını öneriyoruz" ifadelerini

Seçili ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim Migros Mağazalarında sizi bekliyor! 11 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sadece bir hafta geçerli olacak indirim, hepimizin yüzünü güldürecek. Birçok üründe fiyatlar dibi gördü. En çok tercih edilen markada, en çok kullanılan ürünlerde yapılan bu indirimi, artan fiyatlardan bunalanlar için listeledik. İşte Migros Mağazalarında geçerli olan 11 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kaçırmayın! Evgör çocuk ve genç odalarında yüzde 35 indirim yaptı!

Ardı ardına açıklanan kampanyalar da hız kesmeden devam ediyor. Okullar açılırken velilere destek olmak isteyen markalar arasına ünlü mobilya firması Evgör de dahil oldu. Okullar açılırken Evgör Çocuk ve Genç Odalarında yüzde 35 İndirim yaptı.

Rusya Ukrayna Savaşı mağazaları da vurdu: Türk markalar Ukrayna'da kepek indiriyor!

Rusya ve Ukrayna arasında gerilen ipler, Ukrayna'da bulunan Türk hazır giyim markalarını da derinden etkiledi. DeFacto'dan LC Waikiki'ye pek çok marka mağazalarını kapatma kararı aldı.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve Tahincioğlu imzası ile yükselen Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor....

Kordon İstanbul açık hava mağazalarında 60 ay vade farksız ödeme kampanyası!

Güçlü mühendislik altyapısı ile sürdürülebilir projeler inşa eden Ege Yapı, İstanbul Seyrantepe’de çok özel bir yaşam sunan projesi Kordon İstanbul’da bulunan açık hava cadde mağazalarını satışa sundu.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışta!

Hayata geçirdiği yenilikçi projeler ile gayrimenkul sektöründe adından sıkça söz ettiren Tahincioğlu Gayrimenkul, Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirmeyi planladığı Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 1. Faz satışını tamamladı.

Perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları!

Tüketici kral diyen perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları oldu. Bu tür mekânların sayısı sürekli artıyor. Tüketici burada istediği ve merak ettiği ürünleri deneyimliyor...

Kemal Baştürk: AVM mağazalarımıza kira desteklerini veriyoruz!

İsfanbul AVM Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, AVM'lerin 1 Haziranda açılmasına ilişkin, "AVM sektöründe bir ilki gerçekleştirerek Perakende Performans Yönetimi (PPY) sistemimiz ile tüm mağazalarımızı sektörel kırılımlarıyla takip edip gerekli kira desteklerini de vermeye devam ediyoruz" dedi...

Kartal Yuvası mağazaları yeniden açıldı!

Yeni tip koronavirüs salgını sürecinde kapalı olan Beşiktaş'ın lisanslı ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası mağazaları açıldı.

evgör mobilya mağazaları Haberi

evgör mobilya mağazaları

Türkiye’de mobilya sektörünün büyüklüğünün yaklaşık 5,8 milyar dolar, kişi başına mobilya tüketiminin ise yıllık 53 dolar olduğu ifade ediliyor. Türkiye mobil tüketiminin bu yıl yüzde 2 civarında büyümesi bekleniyor. Türkiye geçen yıl 167 ülkeye yaklaşık 2,7 milyar dolarlık mobilya ihracatı gerçekleştirdi, ihracatta başı çeken ülkeler arasında ise Irak, Sur di Arabistan, Almanya, Fransa, Libya, Birleşik Krallık, Birleşik Arap Emirlikleri, ABD, Azerbaycan, Türkmenistan, Romanya ve İsrail yer alıyor. Dolayısıyla her yıl büyüyen bir pazardan söz etmek mümkün.

Ekonomist'te yer alan habere göre, sektörde irili ufaklı birçok firma bulunuyor. Ancak son yıllarda mobilya sektöründe kurumsal anlamda büyük açılım yapan firmaların sayısı ar tıyor. Bu firmalar, çoğunlukla franchi-sing vererek büyümeyi tercih ediyor. Evgör Mobilya da Anadolu açılımıyla bayilik vererek Türkiye’nin 81 ilinde mağaza...