29 / 04 / 2024

evi almadan görme şansı

evi almadan görme şansı

Türkiye'de ilk defa hayata geçirilen uygulama sayesinde artık daire almak isteyenler, sanal ortamda kat planlarının içine girip, evin tüm bölümlerini gezebiliyor. Projeyi maket halindeyken görüp evinizi tanıma şansı bulunuyor.

Konutta yıllık getiri oranı en yüksek iller! Bu kentlerde evi olanlar yaşadı... Ankara, Mersin, İzmir, Bursa, İstanbul..

Ev almak isteyenler ya da konut yatırımı yapacaklar konut getirisinin en yüksek olduğu kentleri sorguluyor. İşte bu illerde evi olanlara güzel haber. 

Hasarlı binalarda güçlendirme yapacaklar dikkat! Belediye başkanından ruhsat uyarısı geldi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör orta hasarlı olarak kayıtlanmış bir binanın ruhsat almadan güçlendirilmesinin mümkün olmadığını belirterek, bunlar ruhsatsız anlamı taşıyacağı için yıkımlarının gündeme geleceğini söyledi.

Depremde evi hasar görenler üzülmesin! Kredi desteğiniz hazır!

Depremde evi yıkılan ya da hasar görenler için açıklandı. Bu şartları taşıyanlara kredi desteği verilmektedir. İşte detaylar!

TOGG'dan görme engelli kullanıcıları mutlu eden haber!

Görme engelli bireyler, Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) ürün ve hizmetlerinden eşit ve erişilebilir şekilde yararlanabilecek.  İşte yapılan o anlaşma...

Üsküdar'daki patlamada evi zarar görenlere kira yardımı verilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Üsküdar'daki patlamada evi zarar görenlere kira yardımı yapılacağını söyledi.

40 günde 40 bin TL’ye taş ev yaptı!

Trabzon Maçka’da 24 yaşındaki genç iç mimar, yaylada bulunan 100 yıllık olduğu bilinen taş evi 40 günde restore etti.

Depremde evi hasar görenlere müjde!

AK Parti milletvekilleri, ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifinde 2020 yılında meydana gelen depremlerde binaları hasar gören vatandaşlar için konut kredisine yönelik teklif komisyonda kabul edildi!

Friends dizisinin ikonik evi bir günlüğüne kiralanabilecek!

Geçmiş dönemlerin gözde dizileri arasında yer alan Friends dizisinin ikonik evi bir günlüğüne kiralanabilecek...

İzmir Karaburun'da depremde evi hasar gören ailelere kira yardımı yapılıyor!

İzmir'de büyük yıkıma neden olan deprem sonrasında rekor düzeye ulaşan dayanışmanın lideri olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karaburun Kösedere Mahallesi'ndeki evleri depremden ağır hasar görün ailelere de yardım ediyor.

İran Hürmüzgan'daki depremde 80 köy evi hasar gördü!

İran'ın güneyindeki Hürmüzgan eyaletinde yaşanan 5,5 büyüklüğündeki depremde 80 köy evi hasar gördü.

AFAD, Hırvatistan’a 100 yaşam evi konteyner gönderdi!

AFAD, Hırvatistan’da 29 Aralık’ta meydana gelen 6,3 büyüklüğündeki depremle sarsılan afetzedeler için 100 yaşam evi konteyner gönderdi.

Kartal'da kültür merkezi ve aşevi için ilk kazma vuruldu!

Kartal Belediyesi tarafından Yalı Mahallesi'ne inşa edilecek Yalı, Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi" ile Esentepe Mahallesi'nde kurulacak "Aşevi ve Gıda Bankası Projesi" için ilk kazma vuruldu.

Beyrut'taki patlamada evleri zarar gören vatandaşlar kış nedeniyle endişeli!

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta 4 ay önce meydana gelen patlamada birçok Lübnanlı'nın evi zarar gördü. Söz konusu yapılarda yaşayan Lübnan vatandaşı, evlerinin onarılmasını bekliyor. 

evi almadan görme şansı Haberi

evi almadan görme şansı

Markalı konut projelerini 3 boyutlu modelleyerek, Google Earth tabanlı sistemi üzerinde sergileyen 3DKonut.com, yeni uygulaması ile kat planlarının içinde gezebilmeyi mümkün hale getirdi. 

Site, projeden daire almak isteyenleri, beğendikleri tipte konutun kat planına götürüp, evin odaları içinde gezinmelerini sağlıyor. 3 boyutlu sanal gerçeklik sayesinde alıcılar, daireleri bittiğinde içinin nasıl görüneceğini, proje henüz maket aşamasındayken görme sansı...