29 / 04 / 2024

Evim Şahane yeni soma sezonu

Evim Şahane yeni soma sezonu

Bugüne kadar 500’den fazla ev yenileyen, en büyük dekorasyon programı projesi olan “Evim Şahane”, 4.sezonuna ise Soma’da başlıyor. Soma için kolları sıvayan programi, bu kez yine tüm Türkiye’nin yüzünü güldürecek.

Yeni evim konut kredisini kimler alabilir? Yeni evim konut kredisi başvuru şartları nelerdir?

Yeni evim konutu kredisi, ilk kez ev sahibi olacak kişilerin gündeminde yer alıyor. Ev almayı düşünenler işte yeni evim konut kredisine dair detaylar!

Orta gelirlilere konut sahibi olma fırsatı: Yüzde 0.69 faizle yeni evim konut kredisi!

T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı öncülüğünde başlatılan Yeni Evim Konut Kredisi, orta gelirli bireylerin düşük faiz oranları ve avantajlı ödeme koşullarıyla konut sahibi olmalarını sağlıyor. Ev hayali kuranlar için büyük bir fırsat!

Yeni Levent'te lansmana özel 120 aya varan banka kredisi fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve DAP Gayrimenkul işbirliği ile hayata geçirilen Yeni Levent projesinin satışları lansmana özel Evim kampanyası kapsamında devam ediyor. 

Sur Yapı Antalya Suites yüzde 25 indirimle satışta! Yeni proje!

Sur Yapı Antalya Suites, Yeni Evim Kampanyası çerçevesinde yüzde 25 indirimle satışa sunuldu. Sur Yapı Antalya Suites konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili tüm ayrıntılar.

Yeni Evim Kampanyası'nda deprem etkisi: Satışlar iptal ediliyor! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 16 Ocak’ta başlayan "Yeni Evim Konut Finansman Programı" kampanyasını da etkiledi. 6 Şubat'ta meydana gelen depremler kampanyada satış iptallerine neden oldu. İşte ayrıntılar...

Yeni Evim fırsatları Yeni Levent'te! Tam 15 yıla varan vade imkanı!

Yeni Evim fırsatları Yeni Levent'te... Tam 15 yıla varan vade imkanı... Hemen kampanya detaylarına bakın...

TOKİ yeni kura takvimi il il açıklandı mı? Kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvuranlar hemen bakın!

TOKİ İlk Evim kura tarihleri merak ediliyor. Peki TOKİ yeni kura takvimi il il açıklandı mı? Kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvuranlar hemen bakın!

Yeni Evim Kampanyası için 0.69 kredi şartları neler? 0.69 kredi ne zaman verilecek?

 Yeni Evim Kampanyası için 0.69 faizli konut kredisi işlemleri bankalar marifetiyle yapılacak. Peki 0.69 kredi şartları neler? 0.69 kredi ne zaman verilecek? İşte detaylar...

TOKİ yeni kura takvimi belli oldu mu? İl il kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

TOKİ İlk Evim projesinin kura tarihleri sık sık araştırılıyor. Peki TOKİ yeni kura takvimi belli oldu mu? İl il kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

Yeni Evim kampanyasında son dakika! Ev fiyatları arttıkça arttı! Bankalar kredi sürecini yavaşlatıyor iddiası!

İlk defa ev sahibi olacak vatandaşlar için hayata geçirilen Yeni Evim kampanyasında müteahhitler zam üstüne zam yaparken, vatandaşlara peşinatları geri veriliyor. Bankalar konut kredisi işlemlerinde problem oluşturuyor...

TOKİ 2023 kura takvimi belli oldu mu? İl il yeni kuralar ne zaman çekilecek? Başvuru yapanlara peş peşe açıklama geldi!

TOKİ İlk Evim projesinin kura çekilişlerine geçen yılın Kasım ayında başlandı. TOKİ 2023 kura takvimi belli oldu mu? İl il yeni kuralar ne zaman çekilecek? Başvuru yapanlara peş peşe açıklama geldi!

TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? Ertelenen tarihler açıklandı mı? TOKİ 2023 yeni kura takvimi...

TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim projesine başvuran vatandaşlar son dakika gelişmelerini merakla araştırıyor. Peki TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? Ertelenen tarihler açıklandı mı? TOKİ yeni kura takvimi...

TOKİ 7-14 Şubat il il kura takvimi açıklandı! Peş peşe tarihler belli oldu! İşte Şubat ayı yeni takvim...

İlk Evim, İlk İş Yerim projesi kapsamında kura çekilişleri merakla takip ediliyor. TOKİ 7-14 Şubat il il kura takvimi açıklandı! Peş peşe tarihler belli oldu! İşte Şubat ayı yeni takvim...

Evim Şahane yeni soma sezonu Haberi

Evim Şahane yeni soma sezonu

Kanal D’nin, Mimar Selim Yuhay’ın sunumuyla ekrana gelen ve büyük bir ilgiyle izlenen dekorasyon programı “Evim Şahane”, yaz tatilinin ardından 1 Eylül Pazartesi günü, yeni bölümleriyle yeni sezona başlıyor. 


Bugüne kadar 500’den fazla ev yenileyen, en büyük dekorasyon programı projesi olan “Evim Şahane”, 4.sezonuna ise Soma’da başlıyor. 13 Mayıs’ta yaşanan felaketin ardından Soma için kolları sıvayan Selim Yuhay ve ekibi, bu kez yine tüm Türkiye’nin yüzünü güldürecek.Yayınlandığı ilk günden itibaren sosyal sorumluluğunu gözardı etmeyen ekip, faciada şehit düşen Turgut Yılmaz ile aynı madenden sağ çıkmayı başaran Cafer ve Cumhur kardeşlerin yarım kalan evlerini yenileyecek.


Bu özel bölümlerin yanı sıra tüm hazırlıklarını tamamlayan Evim Şahane programı, yeni sezonda, Iğdır’dan Edirne’ye kadar Anadolu topraklarını arşınlayıp, İstanbul dışındaki izleyenlerinin de yüzlerini güldürmeyi...