17 / 05 / 2024

Evim Yüksekdağ ortak yaşam alanları

Evim Yüksekdağ ortak yaşam alanları

2+1 dairelerin alanlarının 90 metrekareden başladığı proje İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt'ta yükseliyor. Proje 363 adet daire ve 9 adet dükkandan oluşuyor.Evim Yüksekdağ fiyatları 225 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Chery Tiggo4 Pro, 800-900 bin TL fiyatla geliyor! Herkesin beklediği o otomobilde müjde: Chery kampanya!

Chery, son zamanlarda araç alacakların merak ettiği markalardan oluyor. AutoClub Genel Müdürü Turgut Yüksekdağ, satışa sunulması planlanan Chery Tiggo4 Pro ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Konut krizine İngiltere çözümü! Ortak mülkiyetli paylaşımlı ev sahibi modeliyle evsiz kimse kalmayacak!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, İngiltere’de gittikçe artan Shared Ownership Yöntemi / Ortak Mülkiyetli Paylaşımlı Ev Sahipliği modeli ile Konut Edinimini tüm ayrıntılarıyla anlattı.

İstanbul Havalimanı'na yüzde 43 hisseyle büyük ortak!

İstanbul Havalimanı'nın kurucuları Kalyon Havacılık ile Cengiz İnşaat, geçen ay İGA Holding A.Ş adlı yeni bir şirket kurdu. Paylarının yüzde 43'ünü yeni kurdukları holdinge devrederek üçüncü ortağı bünyelerine ekledi.

Yüksekdağ İnşaat'tan Beykoz ve Göktürk'e 2 yeni proje geliyor!

Çamlıca’da hayata geçirdikleri projeyi mayıs ayında tamamlayacaklarını söyleyen Yüksekdağ Group Başkan Yardımcısı Cemil Yüksekdağ yaptığı açıklamada, Beykoz ve Göktürk'te iki yeni proje inşa edeceklerini söyledi.

İkinci el otomobil alıp satarken galericiler mi, kurumsallar mı iyi?

AutoClub Genel Müdürü Turgut Yüksekdağ, X sosyal medya hesabından 2. el otomobil alım satımı ve kurumsal 2. el otomobil firmaları ile ilgili bir paylaşım yaptı. Peki ikinci el otomobil alıp satarken galericiler mi, kurumsallar mı iyi? Vatandaşlar bu konu hakkında ne düşünüyor? 

Depremzedeler ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı!

Deprem bölgesinin yeniden ayağa kaldırılması için hükümetin çalışmaları devam ederken, depremzedeler, ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı.

Yüksekdağ Çamlıca'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatı!

Yüksekdağ Çamlıca projesinde yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Yüksekdağ Çamlıca'da konut fiyatları ne kadar? 

Yüksekdağ Çamlıca'da 45 milyon TL'ye 4,5+1! Ekim'de teslim!

İstanbul’un en eski semtlerinden boğaza komşu Çamlıca’da hayata geçirilen  Yüksekdağ Çamlıca'da fiyatlar 45 milyon TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin bu yılın Ekim ayında yapılması planlanıyor. 

Yeşil GYO, Yeşil Yüksekdağ Yapı'yla ortaklığını sonlandırdı!

Yeşil GYO'nun yüzde 50 oranında iştirak etmiş olduğu Yeşil Yüksekdağ Yapı Adi Ortaklığı İşletmesi piyasa şartlarının  elverişsiz hale gelmiş olması nedeniyle faaliyete geçemedi. Bu nedenle taraflar mutabık kalarak Adi ortaklığı sonlandırdı. 

Gayrimenkulde Küresel Gelişen Trendler: 2021 raporunun lansmanı yarın!

Urban Land Institute (ULI) ve PwC'nin her yıl ortak yayınladığı, gayrimenkul yatırımcılarının eğilimlerini değerlendiren Gayrimenkulde Gelişen Trendler 2021 raporunun lansmanı yarın saat 14:00'te yapılacak. 

103 emekli amiral için soruşturma açıldı! 

Montrö Boğazlar sözleşmesi ve Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik ortak bildiri yayınlayan 103 emekli amiral için soruşturma açıldı. 

Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesi!

Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte ön talep toplanan Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesiyle ilgili merak edilen detaylar...

Yüksekdağ Çamlıca fiyat listesi 2021!

Yüksekdağ Çamlıca fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Yüksekdağ Çamlıca fiyat listesi 2021 ve proje detayları...

Evim Yüksekdağ ortak yaşam alanları Haberi

Evim Yüksekdağ ortak yaşam alanları

Toplam 363 adet daire ve 9 adet dükkandan meydana gelecek olan proje 20 katlı iki blok ile 21 katlı bir blok şeklinde yükseliyor. İçerisinde konut ve ticaret alanı bulunan proje toplam 2 bin metrekare ticaret alanı bulunuyor. Proje firmanın kendi arazisi üzerinde yükselecek.


Esenyurt  Evim Yüksekdağ daire büyüklükleri

2+1 dairelerin alanları 90 metrekare ile 123 metrekare arasında; 3+1 dairelerin alanları 142 metrekare ile 148 metrekare arasında değişiyor.


Evim Yüksekdağ ortak yaşam alanları

Çok amaçlı spor alanları, kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, Türk hamamı gibi sosyal donatılar bulunuyor.


Evim Yüksekdağ Rezidans nerede?

İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt'ta yükseliyor.


Esenyurt Evim Yüksekdağ daireleri

Projede daire tipleri  2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.


Evim Yüksekdağ ödeme planı

Projedeki daireler için firma bünyesinde 0 faiz ile taksit imkanı sağlanıyor.


Yüksekdağ Evim hangi yapımcı firmayla yükseliyor?

Proje Yüksekdağ...