05 / 05 / 2024

evimitasarla.net nedir

evimitasarla.net nedir

Yüksek Mimar Banu Hatipoğlu ve İnşaat Yüksek Mühendisi Ebru Tamer, evimitasarla.net online ev tasarım portalıyla yeni bir dönemi başlatıyor.

Tapuda intifa hakkı ne demek? İntifa hakkı nedir?

İntifa hakkı, gayrimenkul konusunda pek çok kişi tarafından merak edilen bir kavramdır. İntifa hakkının ne anlama geldiğini ve devredilebilir mi yoksa devredilemez mi gibi sorular, bu kavramla ilişkili olduğu için net bir cevap aranmaktadır. Peki intifa hakkı nedir ve tapu ne anlama gelir?

Dekorasyonda kış aylarına damgasını vuracak 5 renk!

EvimiTasarla.net‘in kurucuları Ebru Tamer ve Banu Hatipoğlu, 2018/2019 sonbahar ve kış dekorasyonunda öne çıkan 5 rengi açıkladı. 

Evinizdeki renkler ne anlama geliyor?

EvimiTasarla.net‘in kurucuları Ebru Tamer ve Banu Hatipoğlu, ziyaretçilerine hayallerindeki evin iç mimarlık ve dekorasyon tasarımını yapıyor. Tamer ve Hatipoğlu renklerin  insanlar üzerinde duygusal etkiler yarattığını belirtiyor.

Konut projelerini örnek daireler sattırıyor!

Geniş kitlelere online ortamda kolaylıkla iç mimarlık danışmanlığı yapan EvimiTasarla.net‘in kurucuları Banu Hatipoğlu ve Ebru Tamer konut projelerini örnek dairelerin sattırdığını söylüyor.

Konut alırken nelere dikkat etmeliyiz?

EvimiTasarla.net‘in kurucuları Ebru Tamer ve Banu Hatipoğlu, değişen yaşam şartlarına bağlı olarak konut alırken dikkat edilmesi gereken faktörler hakkında bilgi aktardı.

EvimiTasarla.net online iç mimarlık çözümleri sunuyor!

EvimiTasarla.net sitesi inşaat, mimarlık ve iç mimari dekorasyon sektöründe 20 yıldır hizmet veriyor. Site üzerinden kullanıcılara  iç mimarlık ve dekorasyon hizmeti sunuluyor. 

evimitasarla.net tasarımda yeni bir dönemi başlatıyor!

Yüksek Mimar Banu Hatipoğlu ve İnşaat Yüksek Mühendisi Ebru Tamer, evimitasarla.net online ev tasarım portalıyla yeni bir dönemi başlatıyor.

Emsal oranı nedir?

İmar planlarında emsal hesabının, brüt veya net parsele göre belirleneceğine ilişkin hüküm bulunmaması halinde uygulamalar net imar parseli alanına göre yapılıyor. Peki, emsal oranı nedir? Emsal nasıl hesaplanır?

Dairenin net alanı nedir?

Evde bulunan her bir oda, banyo, mutfak ve balkonun sıvaları da çıkmış olarak hesaplanan süpürülebilir, yürünebilir alanı evlerde net metrekare nedir? sorusuna cevap olarak gösteriliyor...

Net brüt metrekare farkı nedir?

Yapı inşaatlarında yer alan bağımsız bölümlerin metrekare hesaplamalarında net ve brüt metrekare olmak üzere iki farklı hesaplama formülü uygulanıyor. Peki, net brüt metrekare farkı nedir?

Kapıcı hizmet sözleşmesi nedir?

Kapıcıların hangi koşullarda, ne kadar maaş ile çalışacağının net bir şekilde belirlenmesi ve bunun resmi bir belge olarak hazırlanması zorunlu tutuluyor. Peki, resmi belge niteliği taşıyan kapıcı hizmet sözleşmesi nedir?

Kapıcı iş sözleşmesi nedir?

Kapıcı çalıştıran taşınmazlarda kapıcının hangi koşullarda, ne kadar maaş ile çalışacağının net bir şekilde belirlenmesi ve bunun resmi bir belgeye dökülmesi gerekiyor. Peki, kapıcı iş sözleşmesi nedir?

Net parsel nedir?

Parsel, imar yasalarına göre ayrılıp sınırlanmış arazi parçası olarak tanımlanıyor. Kadastro parseli; Kadastro yapıldığı zaman oluşmuş, mülkiyeti tescilli parsele deniyor. Peki net parsel nedir? Brüt parsel nedir?

evimitasarla.net nedir Haberi

evimitasarla.net nedir

Pozitif Mimarlık kurucuları Yüksek Mimar Banu Hatipoğlu ve İnşaat Yüksek Mühendisi Ebru Tamer, evimitasarla.net online ev tasarım portalıyla Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor. Kurucu ortaklar, online tasarımın işleyişini ve sistemin sağlayacağı avantajları yenilikçi bir bakış açısıyla değerlendiriyor.

Konut iç mekanları ağırlıklı olmak üzere, ofis, restoran, sağlık ve ticari birimlerin iç mimarisine imza atan Pozitif Mimarlık kurucuları, konut iç mekan tasarımını online bir platform olan evimitasarla.net’e taşıyor ve tasarımda yeni bir dönemi başlatıyor.

Online alışverişin ortaya çıkışıyla birlikte pek çok sektörde atılım yapan online hizmet, ev dekorasyonu alanında da kendini gösterdi. Küçük bir bütçeyle evinde mekansal değişimler yapmak isteyenler için tasarlanan bu hizmet ile, müşteri-mimar ilişkisi yüz yüze gelmeksizin yaşanıyor ve belirlenen kriterler hayata geçilerek müşteri ihtiyaçları doğrultusunda yeni mekanlar tasarlanıyor.

Ev dekorasyonunda yenilik...