14 / 05 / 2024

evin bacasında 35 bni euro

evin bacasında 35 bni euro

Norveçli emlak komisyoncusu Vemond Thorkildsen üç arkadaşı ile evin tamirat gereksinmesini incelerken şömine bacasının içinde posta zarflarının içine doldurulmuş 325 bin Norveç kronu buldu.

Emlakçılar ve ev almak isteyenler arasında sıkı pazarlık başladı! 

Sürekli olarak artış gösteren konut fiyatlarına paralel şekilde emlakçı komisyonları da yükseldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre 4 milyon TL'lik bir evin satışında komisyon tutarı 200 bin TL'ye dayanınca, alıcılarla emlakçılar arasında da sıkı pazarlık başladı

DASK 6 Şubat depremlerindeki 600 bin dosya için 35 milyar TL ödedi!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) Genel Müdürü Selva Eren yaptığı açıklamada asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle 600 bin dosya kapsamında 35 milyar Türk Lirası ödeme yapıldığını söyledi.

Konut fiyatları yılın ikinci yarısında yüzde 35 artacak! Kredi faizleri ne olacak? Satışlar artacak mı?

2024 yılının ikinci yarısına odaklanan gayrimenkul sektörü, konut fiyatlarında yüzde 35 yükseliş olmasını öngörüyor. Gündemde ise kredi faiz oranlarındaki düşüş ile sektörün canlanması ve alternatif modeller bulunuyor. İşte ayrıntılar ve sektör temsilcilerinin beklentileri...

35 kişiye mezar olan Ezgi Apartmanı'nda şok gelişme! Kolon kesilmiş, malzeme yetersiz, perde duvar eksik, kaçak kat...

Kahramanmaraş’ta depremde yıkılan 35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi Apartmanıyla ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. Soruşturma kapsamında, binanın kolonlarında eksiklikler, malzeme yetersizliği, perde duvarın olmadığı ve kaçak kat tespit edildi.

Bitcoin Fed kararı sonrasında 35 bin doların üstüne çıktı!

En yaygın kripto para birimi olan Bitcoin, Fed’in faizi sabit bırakmasından sonra 35 bin doların üstünü gördü. Karar sonrası 35 bin 990 dolar seviyesini gören kripto para birimi 35 bin 134 dolar seviyesinde seyrediyor.

2024 yılında 100 metrekarelik bir evin maliyeti ne kadar olacak? 

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından 2024 yılında uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri resmen belli oldu. Peki 2024 yılında 100 metrekarelik bir evin maliyeti ne kadar olacak? 

Bahçelievler'deki 1999 öncesi binaların yüzde 35'i yenilendi: Acil dönüşmesi gereken 150 civarında bina var! 

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, ilçede 1999'dan önce inşa edilen binaların yaklaşık yüzde 35'inin yenilendiğine dikkat çekti ve acil dönüştürülmesi gereken bina sayısının ise 150 civarında olduğunun altını çizdi. 

Büyükbaş kurbanlık fiyatları yüzde 140,5 arttı! Fiyatlar ise 35-145 bin lira arasında!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Kurban Bayramı kurbanlık fiyatları ve kesim maliyetlerini değerlendirdi. Bu kapsamda, Büyükbaş kurbanlık fiyatları yüzde 140,5 artarken fiyatlar ise 35-145 bin lira arasında değişiyor.

Dolar korkusu bakın ne yaptırdı! 1 doların geleceği seviyeyi duyanlar oraya akın etti

Seçim evveli Kapalıçarşı'da döviz hareketliliği meydana geldi ve ekonomistler dolarla alakalı öngörülerini paylaşıyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, son yaptığı paylaşımda doların gerçek enflasyon baz alındığında 35-40 TL bandında olması gerektiğine vurgu yaptı. Detaylar haberimizde.

PTT 18-35 yaş arasında personel alacak! PTT personel alımı 2023 ne zaman yapılacak? Hemen bu detaylara bakın!

18-35 yaş arasında çalışacak yeni kişileri bünyesine alacak PTT’nin, personel alımına ilişkin detayları merakla araştırılıyor. Peki PTT personel alımı 2023 ne zaman yapılacak?

Garanti, Yapı Kredi, Akbank nakit ihtiyacı olanların imdadına koştu! Anında 35 bin TL elinizde!

Garanti, Yapı Kredi, Akbank nakit paraya ihtiyacı olanların imdadına koştu. İşte detaylar!

İstanbul'daki 7 metro hattında 35 adet mağaza ve büfe alanı kiraya veriliyor!

Metro İstanbul’un işletmesini üstlendiği kent içi raylı sistem hatlarında bulunan 35 adet ticari alan kiraya veriliyor. İşte ayrıntılar...

Kaçırmayın! Evgör çocuk ve genç odalarında yüzde 35 indirim yaptı!

Ardı ardına açıklanan kampanyalar da hız kesmeden devam ediyor. Okullar açılırken velilere destek olmak isteyen markalar arasına ünlü mobilya firması Evgör de dahil oldu. Okullar açılırken Evgör Çocuk ve Genç Odalarında yüzde 35 İndirim yaptı.

evin bacasında 35 bni euro Haberi

evin bacasında 35 bni euro

Norveç'in başkenti Oslo'da bir emlak komisyoncusu, satın aldığı evin bacasında 35 bin Euro değerinde para buldu.


Norveçli emlak komisyoncusu Vemond Thorkildsen, daha önce yaşlı bir çiftin yaşadığı eski evi, vasiyet doğrultusunda devredildiği Kanser Fonu açık artırmasında satın aldı.


Thorkildsen, 1.1 milyon Norveç Kronu'na aldığı evde yapacağı tadilat için inceleme yaparken, şömine bacasının içinde posta zarflarının içine doldurulmuş 325 bin Norveç kronu (35 bin euro) buldu.


Parayı bulduklarında ilk aklına gelen şeyin hemen bir uçağa atlayıp tatile çıkmak olduğunu söyleyen Vemod Thorkildsen, "Parayı bulduğumuzda önce soğuk terler döktüm. Sonra arkadaşlarla sevinçten hoplayıp zıplamaya başladık. Biraz sakinleştikten sonra parayı iade etmek gerektiğini düşünmeye başladım. Zira evde yıllarca yaşlı bir çift yaşamış ve mirasını Kanser Fonu'na vasiyet etmişlerdi'' dedi.


Kanser Fonu İkinci Sekreteri Ole Aleksander Opdalshei...