17 / 07 / 2024

evinizi satarken nelere dikkat etmelisiniz

evinizi satarken nelere dikkat etmelisiniz

Gayrimenkul sektörünün baş döndürücü bir hızla ilerlediği günümüzde piyasa da çok farklı bir düzeye geldi. Re/max Piramit kurucusu ve mimar Nurdan Tartanoğlu, evinizi satarken dikkat etmeniz gereken beş önemli konuyu anlattı.

Evini satmak isteyenler aman dikkat! Nasıl daha fazla kazanabilirsiniz?

Konut fiyatlarında yaşanan artışın ardından konut yatırımı yeniden gündem oldu. Peki konut satarken nelere dikkat edilmeli? İşte 81,6 takipçili BeyazYakaGiyer isimli hesabın X'teki konuya ilişkin paylaşımı ve gelen yorumlar...

Yatırımcılar için arsa alım satım kılavuzu! Arsa alıp satarken nelere dikkat edilmeli?

Yatırımcılar, arsa alıp satarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini araştırıyor. Satılık arsaların püf noktaları, yatırımın getirisini maksimize etmek ve riskleri minimize etmek adına büyük önem taşıyor. İşte arsa alıp satarken dikkat edilmesi gerekenler...

Ev satarken nelere dikkat edilmeli?

Konut alırken nasıl her şey didik didik araştırılıyorsa satarken de aynı özenin gösterilmesi gerekir. Peki, Ev satarken nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

Hisseli mülkiyette satış nasıl yapılır? Satışa itiraz hakkı var mı?

Hisseli tapuda elbirliği mülkiyet ve paylı mülkiyet hakları ve farkları neler? Satış durumunda nasıl bir yol izlenir? Hisseli tapu alırken ya da satarken nelere dikkat edilmeli? İtiraz hakkı var mı?

Arsa alınırken nelere dikkat edilmelidir? Yatırım için arsa alınır mı? Tüm detaylar...

Satılık arsa ilanlarını incelerken sizin ölçütlerinize tam olarak uyum sağlayıp sağlamadığını öğrenmenizi daha sonra bir hayal kırıklığı yaşamamanız için oldukça önemli. Arsa alınırken nelere dikkat edilmelidir? Yatırım için arsa alınır mı? Tüm detaylar...

Metaverse'ten arsa alırken nelere dikkat edilmeli? Yatırımcılar dikkat!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kürşat Çağıltay son zamanlarda sık sık gündeme gelen metaverse ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki Metaverse'ten arsa alırken nelere dikkat edilmeli?

Emlak danışmanı gayrimenkul portföyü oluştururken nelere dikkat etmeli?

Mekan Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, emlakçıların portföy oluştururken nelere dikkat etmesi gerektiğini anlattı.

Emlak ofisi açarken nelere dikkat edilmeli? 

Emlak ofisi açmak için birtakım teknik bilgilerin bilinmesinin yanı sıra temel eğitimin de alınması gerekiyor. Peki emlak ofisi açmak için eğitim şart mı? Emlak ofisi açarken nelere dikkat edilmeli? 

Kripto para seçerken nelere dikkat edilmeli?

Hafta sonu büyük kayıp yaşayan kripto para borsası yeni haftaya da kayıpla başladı. Peki kripto para borsasında yatırım yaparken nelere dikkat edilmeli? İşte uzmanların önerileri...

Miras paylaşımında nelere dikkat edilmeli?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde miras paylaştırmada nelere dikkat edilmesi gerektiğini kaleme aldı.

Su aboneliği başlatırken nelere dikkat edilmeli?

Ev sahibi olacaklar ve iş yeri açacaklar ya da kiraya çıkacak vatandaşların su aboneliklerini başlatırken nelere dikkat etmeli?

Projeden konut alırken nelere dikkat edilmeli?

Konut kredisi faizlerinin düşmesi ev almak isteyen vatandaşların yüzünü güldürdü. Peki projeden konut alırken nelere dikkat edilmeli?

İlk defa konut alacaklar nelere dikkat etmeli?

İlk defa konut alacak kişiler, alacakları evde nelere dikkat etmeleri gerektiğini merak ediyor. Peki ilk defa konut alacaklar nelere dikkat etmeli? İşte ayrıntılar...

evinizi satarken nelere dikkat etmelisiniz Haberi

evinizi satarken nelere dikkat etmelisiniz

Evinizi satmaya karar verdiniz. Pekiyi bundan sonra nasıl ilerlemeli, nelere dikkat etmelisiniz? Gayrimenkul sektörünün baş döndürücü bir hızla ilerlediği günümüzde piyasa da çok farklı bir düzeye geldi. Çok fazla arzın olması, sektördeki oyuncuların çeşitlenmesi, pazarlama tekniklerinin gelişmesi gibi çeşitli etkenler ışığında riskli sulardan güvenli limanlara geçmemiz için artık daha da fazla dikkatli olmalıyız. Uluslararası alanda pek çok ödülün sahibi olan Re/max Piramit kurucusu ve mimar Nurdan Tartanoğlu, evinizi satarken dikkat etmeniz gereken beş önemli konuyu anlattı.

  

Re/max Piramit kurucusu ve mimar Nurdan Tartanoğlu, evinizi satarken dikkat etmeniz gereken beş önemli konuyu “Doğru fiyatla satışa çıkın”, “ Pazarlama aktivite planınızı belirleyin”,  “Alıcı adaylarını takip edin”, “Güvenlik risklerini bertaraf edin” ve “Satış için doğru yaklaşımları benimseyin” başlıkları altında topladı.


1.    Doğru fiyatla...