18 / 05 / 2024

evka 3 araç otopark alanı yarışması

evka 3 araç otopark alanı yarışması

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Evka 3’teki otobüs durak ve araç otopark alanının düzenlenmesi için açtığı mimari proje yarışmasını sonuçlandırdı.

Fahrettin Altay – Narlıdere Metrosu 24 Şubat'ta açılıyor!

İzmirli vatandaşlar tarafından merakla beklenen Fahrettin Altay – Narlıdere Metro Hattı 24 Şubat'ta hizmete açılıyor. 7 istasyondan oluşan hatla Evka-3’e kadar kesintisiz ulaşım sağlanmış olacak.

Bakan Bolat, elektrikli araç ihracatında İngiltere ile gümrük anlaşması 3 yıl uzatıldığını açıkladı...

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İngiltere ile elektrikli araçların menşe kurallarına ilişkin geçiş sürecinin 3 sene daha uzatıldığını açıkladı. Bakan Bolat, yaptığı açıklamada yeni anlaşma ile 615 milyon dolarlık zararın önüne geçileceğini kaydetti.

Elektrikli araç şirketi BYD açıkladı! BYD ATTO 3 yollara çıktı, rekor satış bekleniyor

Elektrikli araç firması BYD'nin yöneticisi satış rekoru beklentisi açıkladı. Elektrikli araç üreticilerinden BYD (Build Your Dreams), ekim ayında yaptığı marka lansmanından sonra Türkiye'deki ilk modeli BYD ATTO 3'ü yollara çıkardığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Renault ticari araçlar kapış kapış gidiyor! Bu aya özel 250 bin TL 12 ay vade, yüzde 3,49 faiz fırsatı!

Renault ticari araçlarda geçerli kampanyasının detayları duyurdu. Bu kapsamda 250 bin TL 12 ay vade, yüzde 3,49 faiz fırsatı sağlanacak. İşte detaylar...

Hafif ticari araç ve kamyon ihracatı 3,5 milyar dolar oldu

Türkiye'de ocak-eylül dönemi arasında, hafif ticari araç-kamyonet ve kamyon grubunu kapsayan "eşya taşımaya mahsus motorlu taşıtlar" ihracatı, 3 milyar 480 milyon 497 bin dolar olarak gerçekleşti.

Benzine büyük zam yolda! 3 gün sonra benzin fiyatları resmen fırlayacak! Araç sahipleri hemen bakın! 

Benzin fiyatlarında son dakika gelişmesi yaşanıyor. Benzine 4 Temmuz'dan itibaren büyük zam gelmesi bekelniyor. 3 gün sonra benzin fiyatları resmen fırlayacak! Araç sahipleri hemen bakın.

ABD'de tüm Tesla Model 3 araçlara vergi teşviki!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın tüm Model 3 araçlarının, ABD Hazine Bakanlığı tarafından belirlenmiş olan yeni batarya tedariki kriterleri kapsamında vergi teşvikinden faydalanabileceği bildirildi.

Araç sahiplerine kötü haber! Masraf resmen 3 katına çıktı!

Milyonlarca araç sahiplerine kötü haber geldi ve kasko fiyatlarının tam 3 katına çıktığı öğrenildi. Haberi alan araç sahipleri, araçlarına kasko yaptırmaya korkar hale geldi.

Asgari ücrette 3 yeni senaryo ortaya çıktı! Temmuz'da asgari ücret 11 bin 57 TL mi olacak? Ara zamda flaş gelişme!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, yeni asgari ücret düzenlemesinin temmuzda olacağını açıklamasının ardından 3 yeni senaryo ortaya çıktı! Temmuz'da asgari ücret 11 bin 57 TL mi olacak? Ara zamda flaş gelişme!

Tüm ticari araçları bir kenara bırakın hemen Fiat Fiorino'nun yaz fiyatlarına bakın! Fiorino 3 Temmuz 2022 fiyat listesi

Yeni bir ticari araç almak isteyenler Fiat Fiorino'nun Temmuz ayı fiyatlarını merak ediyor ve araştırıyor. Peki Fiat Fiorino'nun Temmuz ayı fiyatları ne kadar? İşte Fiorino 3 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Otomobiline kasko yaptıracaklar dikkat! Araç Kasko Değer Listesi ayda 3 kez yayınlanacak

Türkiye Sigorta Birliği hem sıfır hem de ikinci el araçlarla ilgili Kasko Değer Listesinin, vatandaşların ve sigorta şirketlerinin mağdur olmaması için güncelledi. Liste bundan sora ayda 3 kere güncellenerek yayına verilecek.

Sarıyer'de 11 katlı bina çöktü!

İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer'de 11 katlı bina yerle bir oldu, binanın çökmesiyle park halindeki 3 araç hasar gördü.

İBB Meclisi'nde gayrimenkul satışları ve arazi tahsisleri komisyonlara devredildi!

İBB Meclisi'nde 3 araştırma ve inceleme komisyonunun kurulması teklifi yapıldı. Konuşmalar ve değerlendirmelerin ardından bu teklif onaylandı.

evka 3 araç otopark alanı yarışması Haberi

evka 3 araç otopark alanı yarışması


Kente kazandırılacak mimari eserlerin yarışma yoluyla seçilmesi yöntemini benimseyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, Halkapınar “Ulaşım Entegrasyon Merkezi Mimari Proje Yarışması”ndan sonra bir yarışmayı daha sonuçlandırdı. Bornova Evka-3'te, metronun son durağı ile otobüs son durak ve araç otoparkının bulunduğu alanın “Sosyal Merkez ve Aktarma İstasyonu” olarak yeniden tasarlanması amacıyla açılan mimari proje yarışması tamamlandı. Görsel ve işlevsel özellikleriyle bölgeye cazibe kazandırması hedeflenen projenin belirlenmesi için düzenlenen yarışmaya ilgi büyük oldu. Başvuruda bulunan 100 eserden 99'u uygun bulunarak değerlendirmeye alındı. 6'sı mansiyon olmak üzere toplam 9 eserin ödüle layık görüldüğü yarışmada Mimar Sıddık Güvendi (Ekip Temsilcisi), Mimar Barış Demir, Mimar Oya Eskin Güvendi, Peyzaj Mimarı Özge Dominguez Perez ve İnşaat Mühendisi Mehmet Ali Yılmaz'dan oluşan ekip birinciliği elde etti. 

Yarışmada birinci olan projeye...