14 / 05 / 2024

evkur finansman aş

evkur finansman aş

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Türk Tücaret Kanunu çerçevesinde Hasan Kan, Evkur İnşaat, Kaan Kan, Dilara Kan ve Aşdane Kan tarafından Evkur Finansman A.Ş. unvanlı bir finansman şirketinin kurulmasına izin verdi...

Fuzul GYO İkitelli'deki 2 arsasını 160 milyon TL'ye Fuzul Tasarruf Finansman'a sattı!

Fuzul GYO, İkitelli'de yer alan 2 adet arsayı 160 milyon TL'ye Fuzul Tasarruf Finansman'a sattı. İşte ayrıntılar...

ABD, temiz enerji için 20 milyar dolarlık finansman açıkladı!

Başkan Biden önderliğindeki ABD, temiz enerji yatırımlarını desteklemek amacıyla 20 milyar dolarlık yeni finansman imkanını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Katılımevim halka arz olacak! Katılımevim (KTLEV) halka arz tarihi ne zaman? İşte Katılımevim halka arz detayları!

Katılımevim Tasarruf Finansman A.Ş. halka arzı Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. Katılımevim (KTLEV) halka arz tarihi ne zaman? İşte Katılımevim halka arz detayları...

SPK, 4 şirketin halka arzını onayladı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Sermaye Piyasası Kurulu, "A1 Capital Yatırım Menkul Değerler AŞ", "Forte Bilgi İletişim Teknolojileri ve Savunma Sanayi AŞ", "Pasifik Eurasia Lojistik Dış Ticaret AŞ" ve "Katılımevim Tasarruf Finansman AŞ"nin halka arzı için onay verdi.

Cari açık büyüyor! Dış finansman ödemeleri için acilen 210 milyar dolar lazım!

Ekonomideki kötü gidiş, cari açığın artması, dış borç geri ödemeleri ve deprem maliyetleri nedeniyle yaklaşık 210 milyar dolarlık bir dış finansmanın Türkiye’ye giriş yapması gerekiyor.

EYT'de flaş gelişme! Patronlar peş peşe açıkladı! İşte EYT'de o formüller...

Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili düzenleme için geri sayım başlarken; iş dünyası işgücü ve finansman açısından olumsuz etkiye neden olmayacak formüllere ilişkin taleplerini peş peşe açıklıyor. İşte ayrıntılar...

Tasarruf finansman sektörünün 2023 sektör büyüklüğü hedefi 75 milyar lira!

Fuzul Tasarruf Finansman AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal yaptığı açıklamada tasarruf finansman sektörünün 2023 büyüklük hedefinin 75 milyar Türk Lirası olduğunu söyledi.

Tasarrufa dayalı faizsiz finansman sisteminde katılımcı sayısı 400 bine yaklaştı!

Fuzul Tasarruf Finansman AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal yaptığı açıklamada tasarrufa dayalı faizsiz finansman sisteminin katılımcı sayısının 400 bine yaklaştığını dile getirdi.

'Önümüzdeki haftalarda dövizde ciddi bir atak olabilir'

Türkiye'nin finansman açığını kaynağı belirsiz kaynaklardan gelen parayla gidermeye çalıştığını belirten İktisatçı Mustafa Sönmez önümüzdeki haftalarda dövizde ciddi bir atak görülebileceğini söyledi.

Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! Konut finansman paketinin detayları açıklandı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nca konut finansmanına yönelik detaylar açıklandı. Bakanlık, konut sahibi olmayan vatandaşların, konut finansman paketlerinden yararlanmaları amacıyla kullandırım esaslarının belirlendiği kaydetti.

Erdoğan açıkladı uzmanlar uyardı: O fiyata ev bulmak artık hayal olabilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konut finansmanı açıklaması sektörde duran dinamikleri yeniden harekete geçirdi. Fiyatı 2 milyona kadar olan konutlar için 10 yıl vadeli 0,99 faizle kredi verileceğinin açıklanması "zam" düğmesinin aktif hale gelmesine neden olabilir.

TMSF'den tasarruf finansman sözleşmelerinin devrine ilişkin açıklama!

TMSF tarafından, Birevim, Eminevim, FuzulEv, İmece, Katılımevim ve Sinpaş Yapı'nın, tasfiyedeki finansman şirketlerinin “tasarruf dönemi sözleşmeleri”ni devralma taleplerini TMSF ve BDDK'nın uygun bulduğu ve devir sözleşmelerine imza atıldığı açıklandı.

Kentsel dönüşüm için yeni finansman çağrısı!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir'de hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için yeni finansman yaratılması gerektiğini dile getirdi.

evkur finansman aş Haberi

evkur finansman aş


Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumundan:


Kurul Başkanlığının 31.07.2013 tarihli yazısı ekinde gönderilen 29.07.2013 tarih ve 32521522.136-19357 sayılı yazı ve eklerinin incelenmesi sonucunda; Türk Ticaret Kanunu hükümleri saklı kalmak kaydıyla, 6361 sayılı Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Kanunu ile Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketlerinin Kuruluş ve Faaliyet Esasları Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde, Hasan KAN, Evkur İnşaat Turizm San. Tic. Ltd. Şti., Kaan KAN, Dilara KAN ve Aşdane KAN tarafından Evkur Finansman A.Ş. unvanlı bir finansman şirketinin kurulmasına izin verilmesi, uygun...