09 / 05 / 2024

Evlendirme Dairesi ve Kültür Merkezi Sarıyer nerede

Evlendirme Dairesi ve Kültür Merkezi Sarıyer nerede

Sarıyer Belediyesi, İnşaat Mühendisi Şükrü Genç’in başkanlığında bir ilke daha imza daha attı. Sarıyer Belediyesi 30 yıl sonra inşaat süreci sancılarla geçen Evlendirme Dairesi ve Kültür Merkezi’ne kavuştu.

Alphan İnşaat'ın Antalya projesi resmen başlıyor! Kepez'e 336 konut geliyor!

Alphan Taahhüt ve Toprak İnşaat Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Antalya Kepez'de yükselecek olan projede  336 konut, 3 kapıcı dairesi ve 43 dükkân yapılması planlanıyor.

Bakırköy Belediyesi 27 milyon TL'ye kültür merkezi inşa ettirecek! İşte ihale detayları...

İstanbul İli Bakırköy Belediye Başkanlığı kültür merkezi ve evlendirme dairesi inşa ettirecek. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bakırköy'de 17 milyon TL'ye kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırılacak!

Bakırköy Belediye Başkanlığı, Bakırköy Osmaniye Mahallesi'nde kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırıp, 29 yıllığına intifa hakkı bedeli ödemek suretiyle yapım ve işletilmesi işini ihale edecek. İşin muhammen yapım bedeli 17 milyon 24 bin 192 TL olarak belirlendi.

Halil Erdoğan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü 31644 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Halil Erdoğan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı oldu...

Akmerkez GYO, 24 apart daire ve otoparkı Üçgen Bakım'a kiralayacak!

Akmerkez GYO tarafından 27 bağımsız bölümden meydana gelen 24 apart dairesi ve 2 bağımsız bölümden oluşan otopark için Üçgen Bakım ve Yönetim Hizmetleri A.Ş. ile kiralama sözleşmesi yapılacak.

Abdül Batur'dan İzmir Konak için acil kentsel dönüşüm çağrısı!

Konak Belediye Meclisi, 2020 yılının son toplantısını Kültürpark Fuar Evlendirme Dairesi Salonunda gerçekleştirdi. Gültepe planlarına gelen itirazların gündeme getirildiği toplantıda, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, kararlılık vurgusu yaptı. 

Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım kokteyl salonları 5 yıllığına kiraya verilecek!   

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonları ve Açık Teras Servis İşini kiraya verecek. 

Bağlar'da kayıtdışı iş yerleri ruhsatlandırıldı!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi tarafından vergi dairesi ve esnaf odalarıyla ortaklaşa gerçekleştirdiği  denetimlerde tespit edilen 3 bin 400 iş yerinin yüzde 80’inin ruhsatlandırma ve vergilendirme işlemini gerçekleştirdi.

Apartman kazan dairesi yabancıya kiralanabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Kömürlü kazan dairesi ve apartman görevlisinin ikâmetgâhı olarak tahsis edilmiş alanın belediyeden ‘bağımsız bölüm’ ruhsatı almadan yabancılara kiralanmasının hukuki sakıncaları ve yaptırımları var mıdır?' sorusunu yanıtladı.

ABB'de Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi kuruldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Şubat ayı toplantısında, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı ile 5 şube müdürlüğü kurulması kararlaştırıldı...

Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım kokteyl salonları kiraya verilecek!    

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonları ve Açık Teras Servis İşini kiraya verecek. 

Gayrimenkulleri olan kadın yoksulluk nafakası alır mı?

"8 dairesi ve 4 dükkanı olan kadına yoksulluk nafakası verilir mi?..." Yargıtay Hukuk Genel Kurulu gündemine gelen dosyalardan biri de bu konuyla ilgiliydi...

Lefke'nin imar planı tartışıldı!

Şehir Planlama Dairesi ve Lefke Belediyesi tarafından Lefke İmar planıyla ilgili "Mevcut Durum Sunumu" isimli toplantı yapıldı.

Evlendirme Dairesi ve Kültür Merkezi Sarıyer nerede Haberi

Evlendirme Dairesi ve Kültür Merkezi Sarıyer nerede

Modernliği ve şıklığı ile göz alıcı bir merkez olan nikah salonu, geniş fuaye ve kokteyl alanına sahip. Darüşşafaka Metro İstasyonu’nun hemen üstündeki konumuyla ulaşımı kolay, prestijli mekan; T.C Sarıyer Belediyesi Evlendirme Dairesi ve Kültür Merkezi kapılarını önce meclis toplantısı için açtı. Daha önceki yıllarda meclis toplantılarını birim müdürlerinin odalarında, sonra da Sarıyer Kültür Merkezi’nin taşımalı küçük salonlarında yapan Sarıyer Belediyesi, dün meclis toplantısını 364 kişilik prestijli salonunda gerçekleştirdi.

Önceki gün yapılan Meclis toplantısına CHP ve AKP’nin ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri, Sarıyer muhtarları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Meclis toplantısı, oturumuna başkanlık eden  Hüseyin Çoşkun’un  Evlendirme Dairesi ve Kültür Merkezi binasının  yapımında emeği geçen herkese teşekkür ettiği konuşmasıyla başladı. Meclis toplantısında gündem dışı söz alan AKP Grup Başkan...