05 / 05 / 2024

evliya bahçesi yıldırım

evliya bahçesi yıldırım

Kentsel dönüşüm konusunda değerlendirmelerde bulunan AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Edebali, "Bir mahalleyi yıkıp yeniden yapmak mı, yoksa risk altında bulunan binaların dönüşümü mü, bunu netleştirmemiz lazım" dedi...

Bursa Yıldırım'da 5 adet iş yeri 16 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Bursa ili Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Yıldırım ilçesi, Samanlı ve Karapınar mahallelerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Enes Yıldırım Mimarlık İnşaat Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Yıldırım Mimarlık İnşaat Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Seyyid Enes Yıldırım tarafından kuruldu.

Bursa Yıldırım'da dönüşüm nasıl olacak?

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde dönüşüm hızlandı. Yıldırım ilçesi Mevlana Mahallesi'nde bitişik nizamlı ve ömrünü tamamlamış olan depreme dayanıksız evler yerine sosyal ve yeşil donatı alanlarının olduğu, modern, yepyeni, evler inşa edilecek.

Bursa'nın Yıldırım ilçesi kentsel dönüşümde rol model olacak!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım'ın kentsel dönüşümle Türkiye'ye rol model olacağını dile getirdi.

TOKİ Bursa Yıldırım 236 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Yıldırım İlçesi İsabey Mahallesi 236 Adet Konut , 6 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden 9.3 milyon TL'ye satılık arsa hissesi!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Yıldırım ilçesi, Kazım Karabekir Mahallesi, 3103 ada, 1 parselde bulunan arsanın hissesini 9 milyon 290 bin 585 TL'ye satıyor. İhale 6 Ağustos 2020 günü gerçekleşecek.

TOKİ'den Bursa Yıldırım'a 236 yeni konut!

Bursa İli Yıldırım İlçesi İsabey Mahallesi 236 Adet Konut , 6 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 21 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden 40.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa İli, Yıldırım İlçesi, İsabey Mahallesi'nde bulunan hayvan satış ve kesim yerini 40 milyon 497 bin 859 TL'ye satıyor. İhale 28 Ocak 2020 günü gerçekleşecek.

Yıldırım’a Millet Bahçesi ve dönüşüm müjdesi!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, kentsel dönüşümden ulaşımı rahatlatacak yeni yollarla, imar planı düzenlemesinden millet bahçesi inşasıyla, Bursa’da ilk olacak e-belediyecilik hizmetinin 2020 yılı hareketlendireceğini söyledi.

Bursa Yıldırım'da 100 evin tahliye kararına tepki!

Bursa'nın merkez Yıldırım İlçesi Mollaarap Mahallesi'nde geçen yıl başlayan okul inşaatı çalışmasında bazı evlerde çatlaklar meydana geldi. Bölgede 100'den fazla evin tahliyesine karar verildi.

Binali Yıldırım: Albatros Parkı'nı millet bahçesi yapacağız!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada Büyükçekmece halkının meşhur bir Albatros sorunu olduğunu söyleyerek, "Orayı yedirmeyiz. Hiç heveslenmesinler. Burası millet bahçesi olacak." dedi.

Yıldırım Belediyesi'nin 2019 bütçesi 472 milyon 750 bin TL!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında 2019 yılı performans programı ve mali bütçesi konuşuldu.

Yıldırım Mahallesi heliport alanına ilişkin imar planı askıda!

Bayrampaşa İlçesi, Yıldırım Mahallesi'nde yapılacak Heliport Alanı için 1116 parselin bir kısmına ilişkin imar planı askıya çıkarıldı..

evliya bahçesi yıldırım Haberi

evliya bahçesi yıldırım


AK Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Edebali, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ve teşkilat mensupları Hünkar Köşkünde Yıldırım mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Yıldırım'ın geleceğine dair hedeflerin konuşulduğu toplantıda mahalle muhtarları sorunlarını ve isteklerini aktardı. 


Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkam Ahmet Şeher'in ve çok sayıda dernek üyesi mahalle muhtarının katılımıyla yapılan toplantının başında konuşan AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, muhtarlarla bugüne kadar yaptıkları çalışmaların büyük önem taşıdığı ve başarıya ulaştığım ifade edip, tüm mahalle muhtarlarına katılımları için teşekkür etti. 


'MUHTARLAR HALKIN SESİ' 


AK Parti Yıldırım Belediye Başkam İsmail Hakkı Edebali de, muhtarların halkla yöneticiler arasmdaki en önemli bağ olduğunu ifade ederek, "Bu nedenle muhtarlarımızın aslında halkın sesi. Mahallemizde sokağımızda her türlü sorunu ve isteği anında ilettiğimiz insanlar...