30 / 04 / 2024

Evren Barutçu özgeçmiş

Evren Barutçu özgeçmiş

2010 yılında dünyanın en saygın gayrimenkul yatırım ve danışmanlık firması olan Coldwell Banker’la Türkiye’de İstanbul dışında açılacak ilk ofis için anlaşmış ve Coldwell Banker Başkent’i hayata geçiren Evren Barutçu kimdir?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Başkasına ait tapu nasıl sorgulanır? Tapu sahipleri hemen bakın! Tapunun kime ait olduğu öğrenilebilir mi?

'Bedava (ücretsiz) ada parsel sorgulama ve TC ile e-devlet web tapu kaydı ve başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır?' sorularının yanıtları merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Dolar/TL şu anda ne kadar? 7 Temmuz Cuma dolar yükseldi mi, düştü mü? Dolar bugün kaç lira?

Dolar/TL şu anda ne kadar? 7 Temmuz Cuma dolar yükseldi mi, düştü mü? Dolar bugün kaç lira? İşte 7 Temmuz 2023 dolar kuru...

Altın resmen tuzla buz oldu! Gram altın şu anda 1.134 TL! Altın fiyatları yükselecek mi? sorusunun net yanıtı geldi!

Altın fiyatları bugün resmen tuzla buz oldu. Gram altın şu anda 1134 TL'den işlem görüyor. Peki altın fiyatalrı yükselecek mi? İşte sorunun net yanıtı...

Anne babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlar PTT'den anında alıyor! Çocuk yardımına yeni zam geldi mi?

Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileler için çocuk sayısına göre 650 TL'ye varan destek ödemesi yapılıyor. Anne babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlar PTT'den anında alıyor! Çocuk yardımına yeni zam geldi mi?

Profilo PSP5U200 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge'de yok artık dedirten indirim kampanyası! 1 Mart 2023 fiyat listesi

Profilo PSP5U200 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, sahip olduğu gelişmiş motor gücüyle ihtiyaç duyulan her yerde, sadece tek bir hareketle etkili temizlik performansı sunuyor.

Samsung MS23F300EEK Mikrodalga Fırın kaç TL,özellikleri neler? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Samsung MS23F300EEK mikrodalga fırın sahip olduğu gelişmiş teknoloji sayesinde birbirinden lezzetli yemeklerin kolay ve hızlı bir şekilde pişirilmesini sağlar.

Vestel 55U9700 55'' 139 Ekran Smart 4K Ultra HD TV kaç TL,özellikleri neler? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel 139 Ekran Smart 4K Ultra HD TV sahip olduğu gelişmiş teknolojisi ile çokça tercih ediliyor. Her bütçeye uygun fiyatıyla da yüzleri güldürüyor.

Profilo Çamaşır Makinesi 10 kg ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Profilo çamaşır makinesi sahip olduğu gelişmiş teknoloji sayesinde en inatçı 4 lekeden zahmetsizce kurtulmanıza yardımcı olur. Çamaşır makinesi 10 kilogramlık yıkama kapasitesiyle tek seferde etkili temizlik ortaya koyar.

Beko Mini Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Boyutu küçük olduğu için kendisine mutfaklarda genelde tezgah üstüne yer bulan mini fırın sahip olduğu gelişmiş teknoloji sayesinde çeşit çeşit yiyeceğin her yerini eşit şekilde pişirir.6 fonksiyon özelliği ile et,tavuk,börek,sebze yemekleri pişirilir.

BM’den, deprem açıklaması! Yüzyılın en kötüsü!

Kahramanmaraş merkezli iki depremin, son yüzyılda bölge genelinde yaşanan en kötü olay olduğu Birleşmiş Milletler (BM) tarafından duyuruldu. BM, ‘asrın felaketi’ olarak nitelenen depremlerin bu bölgede son yüzyılda yaşanan en kötü olay olduğunu söyledi.

Hakmar'ın online aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Temizlik bezi 4 TL, süzgeç 19 TL! 29 Aralık 2022 fiyat listesi...

Hakmar'ın online aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Temizlik bezi 4 TL, süzgeç 19 TL fiyatlarla satışa sunuldu. İşte aktüel ürünler kataloğu 29 Aralık 2022 fiyat listesi...

Barutçu Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barutçu Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Oya Barutçu tarafından kuruldu.

Evren Barutçu özgeçmiş Haberi

Evren Barutçu özgeçmiş

Evren Barutçu kimdir?

Evren Barutçu, 1976 yılı Ankara doğumlu. Evren Barutçu İlk-orta ve lise eğitimimi TED Ankara Koleji’nde tamamladıktan sonra Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri bölümünden mezun olmuştur. 


Ardından Ufuk Üniversitesi işletme yüksek lisansını tamamlamış şu an ise Ankara Üniversitesi Taşınmaz Geliştirme ve Değerlemesi üzerine ikinci yüksek lisansına devam etmektedir.


2001 yılında kendi şirketini kurarak başladığı ticari hayatında yazılım, bilişim ve gıda sektöründe geçirdiği 3 yılın ardından 2004 yılında gayrimenkul sektörüyle tanışmıştır. 


Türkiye’de gayrimenkul sektöründe hizmet veren uluslar arası iki ayrı firmanın çatısı altında, bireysel olarak hizmet verdiği 6 yıl boyunca hem işlem hem de ciro bazında onlarca ulusal başarı kazandıktan sonra kendi ekibimi kurmaya karar vermiştir. 


Bunun neticesinde 2010 yılında dünyanın en saygın gayrimenkul yatırım ve danışmanlık firması olan Coldwell Banker’la...