10 / 05 / 2024

evren inşaat Bornova Park

evren inşaat Bornova Park

Aralık 2014 'te sahiplerine teslim edilecek olan Bornova Park projesinde fiyatlar 150 bin TL 'den başlangıç gösteriyor, projede 1 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine büyük tepki!

İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine öğrencilerden büyük tepki geldi Söz konusu inşaat durduruldu fakat belirsizlik hala devam ediyor.

İnşaat sektörünü neler bekliyor? Satılık ve kiralık ev fiyatları düşecek mi?

Bornova ve Bayraklı Müteahhitler ve İşadamları Derneği Başkanı Caner Tan, inşaat sektöründeki son durum ile kiralık ve satılık konut fiyatlarını değerlendirdi. İşte Caner Tan'ın o açıklamaları...

İzmir Bornova'da yüksekten düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

İzmir Bornova'da bir binanın çatısında çalışan inşaat işçisi Suat Güngör yaşamını yitirdi...

Avcılar İnşaat Bornova projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Avcılar İnşaat, Bornova projesi için düğmeye bastı. Proje 23 milyon 234 bin TL'ye mal olacak.

İzmir'de 3.5 milyon TL harcanan Çocuk Dünyası'nın inşaatı çürüyor! 

İzmir Bornova'da Çocuk Dünyası Projesi'ne 3.5 milyon TL harcanmıştı. Müteahhitin yarım bırakıp gittiği inşaatın demirleri de çürümeye başladı...

Trabzon Ahi Evren Cami ve otopark inşaatı tamamlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Ahi Evren Cami ve otopark inşaatı tamamlandığını müjdeledi.

Kenan Evren'in villasının yerine yaptırılan malikane, 22 milyon TL'ye satışta!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in eski villasının yerine inşa edilen ve kaba inşaat halindeki yapı 22 milyon TL'ye satışa çıkarıldı.

Ds Evren İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Ds Evren İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Öncel tarafından kuruldu. 

Avcılar İnşaat Caddebostan basın lansmanı 4 Nisan'da!

Avcılar İnşaat'ın İzmir Bornova Doğanlar bölgesinde 6 bin metrekarelik arsa ve 25 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde hayata geçireceği Caddebostan projesi basına lanse edilecek. 

Avcılar İnşaat Caddebostan projesinde ön satışlar başladı! Yeni proje!

Avcılar İnşaat imzasıyla İzmir Bornova Doğanlar bölgesinde 6 bin metrekarelik arsa ve 25 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde yepyeni bir proje hayata geçiriliyor.

Coordinat Bornova'nın inşaatı yüzde 60 tamam!

DRC Grup tarafından hayata geçirilen Coordinat Bornova projesinin inşaatı yüzde 60 tamamlandı. Projede anahtar teslimleri 1 Mart 2018 günü gerçekleşecek.

Kavuklar Grubu Bornova'da arsa karşılığı inşaat yaptıracak!

Kavuklar Grubu, İzmir Bornova İlçesi'nde arsa karşılığı anahtar teslim inşaat işi yaptıracak. İhale 20 Nisan 2017 günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

A LOFT Bornova projesinin inşaatı hızlandı!

İzmir'in iş ve yaşam merkezi Bornova'da hayata geçirilen A LOFT Bornova projesi inşaatı hızla devam ediyor. Projede 56 adet 1 + 1 daire yer alıyor.

evren inşaat Bornova Park Haberi

evren inşaat Bornova Park


Bornova Park projesi İzmir Bornova 'da yaşama geçiriliyor. Proje Evren İnşaat imzası taşıyor.


186 adet 1 oda 1 salon dairenin yer aldığı Bornova Park Evleri 8 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Aralık 2014 'te sahiplerine teslim edilecek olan Bornova Park projesinde yer alan daireler 74 metrekare alana sahip olarak tasarlandı.


İzmir Bornova Park Evleri 'nde fiyatlar 150 bin liradan başlangıç gösteriyor, projeden konut sahibi olmak isteyenler vade imkanından yararlanabiliyor.


Evren İnşaat Bornova Park 'ta; basketbol ve voleybol sahası, yüzme havuzu, seyir terası, güvenlik, sauna, resepsiyon, cafe ve cep sineması bulunuyor.


Telefon: 0232 342 06 26

Web adresi: www.bornovapark.com

Ceren...