07 / 07 / 2024

Evrenköy adapazarı

Evrenköy adapazarı

Evrenköy'de dönüşüm var. Adapazarinın deprem riski en az, ancak yeni yapılacak yeni otoyol nedeniyle rantı artacak bölgelerinden Evrenköy' de bir firma ise kentsel dönüşüm hazırlığında.

Sakarya Büyükşehir taksitle 3 arsa satacak! İmarlı arsaları kaçırmayın!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Akyazı, Adapazarı, Hendek'te yer alan üç arsayı satışa çıkardı. 

Sakarya Büyükşehir imarlı 2 gayrimenkul satacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Hendek ve Adapazarı'nda yer alan imarlı iki gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Adapazarı'nda 8 adet arsa satılıyor! Belediye tarihi verdi! 

Adapazarı Belediye Başkanlığı, Sakarya ili, Adapazarı ilçesinde yer alan 8 adet arsayı satıyor. Peki Adapazarı'nda yer alan arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? 

Adapazarı Belediyesi 3 iş yeri satacak! Taksitle iş yeri fırsatını kaçırmayın!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Adapazarı'nda yer alan üç adet iş yerini satışa çıkardı. Taksit imkanı sağlanan iş yerlerinin satış ihalesi 29 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsatı! 23 adet iş yerini satışa çıkardı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Adapazarı Güllük'te yer alan 23 adet iş yerini satışa çıkardı. İşte detaylar...

Sakarya Büyükşehir'den satılık 23 iş yeri! İş yeri alacaklar dikkat!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya ili, Adapazarı ilçesi, Güllük Mahallesi'nde yer alan ticaret merkezindeki 23 iş yerini satıyor...

Halk GYO Adapazarı Sakarya binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Adapazarı Sakarya binası için yayınlanan 2021 yıl sonu raporuna göre, gayrimenkul için takdir edilen piyasa değeri 12 milyon 550 bin TL, KDV dahil toplam satış değeri 14 milyon 809 bin TL oldu. Halk GYO'nun Adapazarı Sakarya binası için KDV hariç aylık 44 bin TL kira bedeli takdir edildi.

Sakarya'da 19.5 milyon TL'ye 10 yıllığında kiralık gayrimenkul!

Sakarya İli Adapazarı Belediye Başkanlığı, Sakarya'da yer alan gayrimenkulü 19 milyon 500 bin TL bedelle 10 yıllığına kiraya veriyor.

Sakarya Büyükşehir'den 16.6 milyon TL'ye satılık 16 gayrimenkul!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya ili, Adapazarı ilçesi, Güllük Mahallesi'nde yer alan 16 gayrimenkulü 16 milyon 611 bin 920 TL'ye satıyor...

Adapazarı'nda 14.6 milyon TL'ye satılık ofis ve iş yerleri!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Adapazarı'nda yer alan ofis ve iş yerlerini 14 milyon 624 bin 270 TL bedelle satışa çıkardı.

Adapazarı-Sabiha Gökçen Havalimanı YHT Hattı geliyor!

Adapazarı ve Kurtköy arasında hayata geçirilecek olan Yüksek Hızlı Tren projesi için düğmeye basıldı.

Sakarya Büyükşehir'den 12.5 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Belediyeye ait, Sakarya ili, Adapazarı ilçesi, Karakamış Mahallesi, 4301 ada 1 parselde yer alan 3 arsayı 12 milyon 465 bin 852 TL'ye satıyor...

Adapazarı-Karasu limanları ve demiryolu bağlantısı altyapı inşaatı TBMM'de!

Sayıştay'ın Adapazarı-Karasu limanları ve altyapı tesisleri demiryolu bağlantısı altyapı inşaatı işine yönelik tespitler meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Evrenköy adapazarı Haberi

Evrenköy adapazarı

Adapazarinın deprem riski en az, ancak yeni yapılacak yeni otoyol nedeniyle rantı artacak bölgelerinden Evrenkö/de bir firma kentsel dönüşüm hazırlığında. Proje dün köy halkına anlatıldı Belediye ile görüşülmedi Aclufkızan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Deverenli Ecrenköyde çalışına tapınak istenen firma temsilcilerinin kendisinden de randevu islediklerini ancak heniiz bir görüşme  yapmadıklarını henüz konuyu tam olarak bilmediğini, detaylı olarak inceledikten soııra bir açıklama yapabileceğini söyledi. 


TOPLU KONUT PROJESİ 


Yazlık ve Yenikent arasında sıkışıp kalan ve çok ıızuea bir süre tapu tedirginliği yaşayan Evrenköy halkı şimdi kentsel dönüşüm huzursuzluğu yaşıyor. 

Köylülerin oturduğu yerlerin ve diktiği arazilerin tapularını toplayan bir firma, bölgede uygulayacağı toplu konut projesine ucuz kredi alabilmek için kentsel dönüşüm kararı aldırdı. 


ELAGANT RESTORAN 


Çevre ve Şehircilik Bakanlığından kentsel dönüşüm için ön izin alan firma gerekli imar...