25 / 07 / 2024

Evrenol Architects ne

Evrenol Architects ne

Yüksek Mimar Mehpare Evrenol' un kurucusu olduğu Mimarlar Workshop' un adı artık Evrenol Architects oldu. Evrenol Architects 2014 itibarıyla yoluna yeni ismi ile devam edecek...

Boytorun Architects’e Mercedes Benz Vadi İstanbul projesiyle birincilik!

Boytorun Architects tarafından tasarlanan Mercedes Benz Vadi İstanbul projesi, The Architecture Community tarafından organize edilen International Architecture Awards’ta “ticari” kategoride birincilik ödülüne layık görüldü...

AAD Architects insan ruhuna önem veren mimari tasarımlarıyla öne çıkıyor!

AAD Architects Kurucusu Mimar Ayşegül Güner, 11 yılda ürettikleri her projenin merkezine ‘İnsan Ruhu’nu koymayı ilke edindiklerini söyledi. Güner, "Tüm projelerimizi tasarım aşamasında tüm yönleri ile ele alıyor, her detaya büyük önem veriyoruz" dedi...

Roya Nova, TAGO Architects tarafından tasarlandı!

Finans Merkezi’ne yakın konumda yer alan Roya Nova, TAGO Architects tarafından tasarlandı. Projede, ışık kalitesi ve panoramik manzara sunuluyor..

Blox Haliç III projesini Iglo Architects tasarladı!

Iglo Architects tarafından tasarlanan, 9.500 metrekare inşaat alanına sahip Blox Haliç III projesi, Kağıthane Vadisi’ne hakim, geniş ve ferah yaşam alanları, sosyal olanakları ve açık havada manzaranın keyfine varılacak teraslarıyla, şehrin merkezinde konforlu ve modern bir yaşam vadediyor.

38° 30° Çiftliği, iF Design Ödülü”ne layık görüldü!

Slash Architects ve Arkizon Architects işbirliğiyle tasarlanan 38° 30° Çiftliği, mimari ve tasarım alanında dünyanın en prestijli ödüllerinden olan “iF Design Ödülü”ne layık görüldü.

AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects’e Avrupa'dan ödül!

AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects tarafından tasarlanan “Adres Yalıkavak” projesi European Property Awards” (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) 2016-2017 kapsamında “Architecture Multiple Residence” (Çoklu Konut Mimarisi) dalında “Highly Commended” ödülüne layık görüldü.

Ulugöl Otomotiv Ofisi, Tago Architects imzası taşıyor!

Mimar Gökhan Aktan Altuğ liderliğindeki Tago Architects tarafından tasarlanan Ulugöl Otomotiv Ofisi, Ataşehir’de bulunduğu çevreye değer katan dinamik formuyla öne çıkıyor.

Mimar Mehpare Evrenol: Yeni konutlar Türkiye'yi tek tipleştirdi!

Evrenol Architects’in kurucusu Yüksek Mimar Mehpare Evrenol, büyüyen şehirler, yeşile dönüş gibi gelişmelerin mimariyi nasıl etkilediğini anlattı. Evrenol, yeni konutların dünyayı ve Türkiye’yi tek tipleştirdiğini düşünüyorum” diyor.

Mehpare Evrenol: Gayrimenkul projelerimiz dünyada lider!

2015 Dubai Cityscape Fuarı'nda yer aldığı projelerle büyük ilgi gören Evrenol Architects'in kurucusu Mehpare Evrenol, dünya liginde eksiksiz proje üreticisi bir mimarlık ofisi olarak değerlendirilmekten gurur duyduklarını belirtiyor.

Nice Architects geleceğin ekokapsül evini tasarladı!

Slovakya merkezli Nice Architects firması, her yere taşınabilen ve kendi enerjisini üretebilen ev tasarladı. “Ekokapsül” adı verilen tasarım, rüzgâr ve güneş enerjisiyle enerji üretiyor, yağmur suyunu arıtabiliyor.

Mehpare Evrenol: Yatak odaları büyüyor salonlar küçülüyor!

Evrenol Architects, bugüne kadar 3 milyon 400 bin metrekare proje dizayn ederek, 13 binin üzerinde konutun mimari operasyonunu gerçekleştirdi. Evrenol’un kurucu ortağı Yüksek Mimar Mehpare Evrenol, " Yatak odaları büyüyor, salonlar küçülüyor" dedi...

Mehpare Evrenol: Yatak odaları büyüyor, salonlar küçülüyor!

Evrenol Architects, bugüne kadar 3 milyon 400 bin metrekare proje dizayn ederek, 13 binin üzerinde konutun mimari operasyonunu gerçekleştirdi. Evrenol’un kurucu ortağı Yüksek Mimar Mehpare Evrenol, " Yatak odaları büyüyor, salonlar küçülüyor" dedi...

Burak Karaca: Kentsel dönüşümün amacı yaşanabilir kentler elde etmek olmalı!

Evrenol Architects ortaklarından Mimar Burak Karaca; “İstanbul’da kentsel dönüşüm acil bir zorunluluk. Ancak kentsel dönüşüm sürecinde esas amaç kaliteli ve yaşanabilir kentler elde etmek olmalı” dedi.

Evrenol Architects ne Haberi

Evrenol Architects ne

Yüksek Mimar Mehpare Evrenol'un kurucusu olduğu  Mimarlar Workshop'un adı artık Evrenol Architects oldu. Mimarlar Workshop 2014 itibarıyla yoluna yaptığı isim değişikliği ile Evrenol Architects olarak devam edecek.


Mehpare Evrenol...