05 / 05 / 2024

EVTEKS Fuarı tanıtımları

EVTEKS Fuarı tanıtımları

TETSİAD ve CNR Holding işbirliği ile düzenlenen dünyanın ikinci, Türkiye’nin en büyük ev tekstil fuarı “EVTEKS”, bu yıl 21. kez ziyaretçilerini ağırladı. Fuarı bu yıl 138 bin 368 kişi ziyaret etti.

Türkiye'nin rüzgar enerjisi sektörü Almanya'da tanıtılacak!

Türkiye Rüzgar Enerjisi Derneği (TÜREB) tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında rüzgar enerjisi sektörünün çeşitli alanlarında Türkiye'de faaliyet gösteren 30 Türk firması WindEnergy Hamburg konferans ve fuarında tanıtılacak.

'Gayrimenkulde tanıtım'a devlet politikası önerisi!

GABORAS'a, Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal ve WMG Advisors Gayrimenkul Yatırımları Direktörü Didem Erendil, “Gayrimenkulde Yabancı Yatırımcı İlgisi” ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Gayrimenkul sektöründe proje tanıtımları online satış ofislerinden yapılacak!

Reagroups Gayrimenkul Pazarlama Yönetim Kurulu Üyesi Soner Keleş, gelişen şartlarda gayrimenkul sektöründe proje tanıtımlarının online satış ofislerinden yapılacağını ifade etti...

Yurt dışı ofis kiraları ve tanıtım faaliyetlerine 170 milyon lira destek!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, ihracata yönelik devlet yardımları açısından 2019'un "altın yıl" olduğunu dile getirerek, "Yurt dışı ofis kiraları ve tanıtım faaliyetlerine 170 milyon lira destek ödemesi yaptık." dedi...

Tem Avrasya Evim Türkiye Fuarı'nda tanıtıldı!

Gaziosmanpaşa'da Fuzul Yapı ve TOKİ ortaklığında hayata geçirilen Tem Avrasya projesi Almanya'da düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda tanıtılacak.

Büyükyalı İstanbul Almanya’yı iyi yaşamla tanıştırıyor!

Büyükyalı İstanbul, Almanya Düsseldorf'ta gerçekleştirilen “Evim Türkiye Fuarı” ile Avrupa’da yaşayan ve Türkiye’den ev sahibi olmak isteyen Türkler ile yabancı yatırımcıları “iyi yaşam”la tanıştırıyor. 

İzmir Gaziemir Aktepe-Emrez dönüşüm projesi tanıtıldı!

İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Gaziemir Aktepe-Emrez’de yerinde dönüşümün uygulanacağı kentsel dönüşüm projesi, Fuar İzmir D Holü’nde gerçekleştirilen görkemli bir törenle tanıtıldı.

Trios 2023 Gaziantep'te tanıtılıyor!

İstanbul Avrupa Yakası’nın kalbindeki İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan, sanayi ve lojistiğin modern merkezi TRİOS 2023, 4-7 Ekim 2018 tarihlerinde Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan fuarda tanıtılacak. 

Barbaros Reserve Residences'ın tanıtım partisi yapıldı!

Sera Group’un yüzde 50 ortaklığının olduğu Peska Turizm Yatırım A.Ş.'nin Bodrum Yalıçiftlik' deki 100 milyon dolarlık yatırımları 'Barbaros Reserve Residences' Gayrimenkul projesinin tanıtım partisi 16 Haziran Cumartesi günü Barbaros Koyu'da yapıldı. 

Gayrimenkul Yatırım Fonu tanıtıldı!

Gayrimenkul Yatırım Fonu Tanıtım Etkinliği'ne ev sahipliği yapan Yıldırım Kule, Omurga Capital Genel Müdürü Oğuz Kösebay ve Omurga Capital Emlak Yatırımları Direktörü İlhami Akkum'u ağırladı.

İstanbul'da yılbaşından itibaren 12 bin 600 konut tanıtıldı!

İnşaat Sektörü, 2017'nin ilk yarısında da yatırımlarına devam etti. İstanbul'da,7 ayda toplam yatırım değeri 11 milyar lirayı bulan 12 bin 600 konutluk yeni proje tanıtıldı.

İstanbul Turizm Merkezi, ilk kez Expo Turkey By Qatar'da tanıtıldı!

İstanbul Turizm Merkezi, ilk kez Expo Turkey By Qatar fuarında tanıtıldı. Dev kompleks yaklaşık 500 bin metrekare bir alan üzerinde geliştiriliyor.

Rotamavi MIPIM'de tanıtıldı!

APG İnşaat Yatırım’ın Kartal’da hayata geçirdiği “Rotamavi” projesi Fransa’da düzenlenen Mipim Fuarı’nda yabancı yatırımcılara tanıtıldı.

EVTEKS Fuarı tanıtımları Haberi

EVTEKS Fuarı tanıtımları

Düzenlendiği alan itibarı ile dünyanın en büyük ev tekstili fuarlarından olan “EVTEKS İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı”, 19-23 Mayıs 2015 tarihleri arasında sektörün devlerini  İstanbul’da buluşturdu. Türkiye’de düzenlenen fuarlar arasında, uluslararası katılımcı çeşitliliği ve yabancı ziyaretçi sayısıyla dikkat çeken EVTEKS Fuarı’nı bu yıl 138 bin 368 kişi ziyaret etti. 


EVTEKS  Fuarı’na, Ekonomi Bakanlığı tarafından davet edilen Almanya, ABD, Avustralya, Avusturya, Azerbaycan, BAE, Belçika, Bulgaristan, Cezayir, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Fas, Finlandiya, Fransa, Güney Afrika, Hollanda, İngiltere, İran, İspanya, İsrail, İsveç, İsviçre, İtalya, Japonya, Kanada, Kazakistan, Kırgızistan, Kuveyt, Litvanya, Lübnan, Macaristan, Mısır, Moldova, Norveç, Oman, Özbekistan, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya Federasyonu, Suudi Arabistan, Tunus, Türkmenistan, Ukrayna, Ürdün ve Yunanistan’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda ülkeden katılım sağlandı.


Fuar, 2 milyar dolarlık iş hacmi...