18 / 05 / 2024

Exertus Bina Bağımsız Test ve Mühendislik Limited Şirketi

Exertus Bina Bağımsız Test ve Mühendislik Limited Şirketi

Exertus Bina Bağımsız Test ve Mühendislik Limited Şirketi, Çiğdem Akbulut tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Haziran'da Bebek, Bebek Mahallesi, Küçük Bebek Caddesi'nde kuruldu.

Zeytinburnu Veliefendi Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki son binalar da yıkılıyor! Yeni projeyle 185 bağımsız birim geliyor!

Çırpıcı Veliefendi Kentsel Dönüşüm projesinin 2. etabındaki son 6 bina da yıkılıyor. Söz konusu alanda hayata geçirilecek olan yeni projeyle 185 bağımsız bölümün hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Manisa'daki 103 bin bağımsız bölümün risk analizi yapıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Manisa Celal Bayar Üniversitesi işbirliğiyle şehirdeki 103 bin bağımsız bölümde bina risk analizi gerçekleştirildi. 

Manisa'nın röntgeni çekiliyor! Toplam 600 bin bağımsız yapıdan 103 bin adetine risk analizi yapıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Manisa Celal Bayar Üniversitesi işbirliğiyle, Manisa’daki 17 ilçede 600 bin bağımsız yapının depreme dayanıklılık testi için İşbirliği protokolünün imzalanmasının ardından 103 bin bağımsız bölümde bina risk analizi gerçekleştirildi. 

Deprem bölgesinde 830 bin 783 bina incelendi: 384 bin 545 bağımsız birim acil yıkılacak! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesindeki hasar tespit çalışmalarına ilişkin açıklama yapıldı. Deprem bölgesinde 830 bin 783 bina incelendi: 384 bin 545 bağımsız birim acil yıkılacak! 

Yapı denetim sistemi ile 898 bin bina depreme karşı güvencede! Tam 6,6 milyon bağımsız bölüm denetlendi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca 2011 yılında hayata geçirilen "yapı denetim sistemi" kapsamında bugüne kadar 898 bin bina, 6,6 milyon bağımsız bölümün denetlendiği belirtildi. İşte ayrıntılar...

İzmir'de 81 bin 187 bina ve 460 bin 506 bağımsız bölümde hasar tespiti yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada İzmir'de meydana gelen depremin ardından 9 günde 81 bin 187 bina ve 460 bin 506 bağımsız bölümde hasar tespiti gerçekleştirdiklerini belirtti.

İzmir'de 141 bin bağımsız bölümün hasar tespit çalışmaları tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'de şu ana kadar 22 bin binada, 141 bin bağımsız bölümün hasar tespit çalışmalarını tamamladıklarını dile getirerek, ağır hasarlı, acil ve yıkık bina sayısının 180 olduğunu açıkladı.

İzmir ve Manisa’da acil yıkılması gereken 53 bina 1407 bağımsız birim var!

SÖZCÜ, resmi yetkililer tarafından hasar tespit çalışmaları sonrasında düzenlenen bilgi notuna ulaştı. Buna göre İzmir ve Manisa’da ağır ve acil yıkılması gereken bina sayısının 53, bağımsız birim sayısının ise bin 407 olduğu belirlendi. 

Giresun'da ağır hasarlı 98 bina ve 178 bağımsız bölüm acilen yıkılacak!

Giresun'da hasar tespit çalışmalarını dün itibarıyla tamamladıklarını söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Bin 85 binada 3 bin 850 bağımsız bölümün incelemesini arkadaşlarımız detaylı şekilde yaptılar'' diye konuştu.

Bağcılar'da 18 bina ve 184 bağımsız birim yıkıldı!

Bağcılarlıların destek verdiği Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yeni yaşam alanları kurmak için yıkımlar yapılıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin katıldığı törende Bağcılar'daki 18 bina ile 184 bağımsız birimin yıkımı gerçekleştirildi.

Bağcılar'da 14 bina ile 52 bağımsız bölüm yıkıldı!

Yüzde yüz mutabakatla devam eden proje kapsamında Güneşli Mahallesi'ndeki 2 bin metrekare alana sahip 14 ayrı bina ile 52 bağımsız birimin yıkımı davul zurna eşliğinde yapıldı şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a teşekkür etti.

Bağcılar'da 14 bina ve 52 bağımsız birimin yıkımı gerçekleştirildi!

Bağcılar kentsel dönüşümle yeni yaşam alanlarına kavuşuyor. Yüzde yüz mutabakatla devam eden proje kapsamında Güneşli Mahallesi’ndeki 2 bin metrekare alana sahip 14 ayrı bina ile 52 bağımsız birimin yıkımı davul zurna eşliğinde yapıldı.

Bağcılar'da 14 bina ile 52 bağımsız birimin yıkımı gerçekleşti!

Bağcılar ilçesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında otoparklı ve yeşilin hakim olduğu yeni yaşam alanlarına kavuşuyor. Güneşli Mahallesi’ndeki 14 ayrı bina ile 52 bağımsız birimin yıkımı davul zurna eşliğinde yapıldı...

Exertus Bina Bağımsız Test ve Mühendislik Limited Şirketi Haberi

Exertus Bina Bağımsız Test ve Mühendislik Limited Şirketi
Exertus Bina Bağımsız Test ve Mühendislik Limited Şirketi, Çiğdem Akbulut tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Haziran'da kuruldu. 



Exertus Bina Bağımsız Test ve Mühendislik Limited Şirketi iş konusu;A-BİNA TEST DOĞRULAMA YÖNETİM DANIŞMANLIĞI 1-Her çeşit bina ve tesisin; tasarım safhasında işletme ihtiyaçları, devreye alınması ve teslimi, enerji ihtiyaçlarının belirlenmesi ve yönetimi konuları da dahil olmak üzere; her türlü alanda danışmanlık hizmeti vermek. 2-Bütün bina ve tesislerin yönetimi ile ilgili olarak, her türlü yönetim, denetim ve danışmanlık hizmetleri vermek. 3-Yönetim konularıyla ilgili olarak her türlü yazılım geliştirilmesi ve uygulaması yapmak, ilgili danışmanlık hizmetlerini vermek. 4- Binalar ve tesisler ile ilgili her türlü değerlendirme, analiz ve raporlama hizmetleri vermek. 5-Yönetim hizmetleriyle ilgili her türlü yazılım ve ilgili donanımları satmak, kiralamak. 6-Bina ve...