29 / 07 / 2024

expo center antalya

expo center antalya

Türkiye'nin en büyük mobilya parçaları üreticilerinden biri olan AGT, uluslararası arenanın önde gelen otel zincirlerinin yöneticilerinin, mimarların ve sektör temsilcilerinin katılacağı fuara yine en yeni ürün grupları ile katılıyor.

Ankara'nın ilk Minimal Evler Fuarı başladı: 85 bin TL'den başlayan fiyatlarla istediğiniz evi alabilirsiniz!

Ankara'nın ilk Minimal Evler Fuarı, Altınpark Anfa Expo-Center Fuar Merkezi'nde kapılarını açtı. İşte fuarda yer alan evler ile ilgili detaylar...

Antalya EXPO Raylı Sistem Hattı'nda son durum ne?

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından “EXPO 2016 Antalya” sebebiyle yapılan Antalya İkinci Etap (Meydan-Havaalanı-Expo 2016 Alanı Hattı) Raylı Sistemin parasının Antalya Büyükşehir Belediyesi bütçesinden kesilmeye başlandığını belirtti. 

Fenix Center, Antalya'da 50 milyon liraya yükselecek!

Fenix Yapı tarafından 250 milyon lira yatırımla hayata geçen Fenix Center projesine yerli ve yabancı yatırımcıları ilgi gösteriyor. Fenix Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Mavi, “Projemize büyük ilgi var. Metrekare bazında satış oranımız yüzde 50 oldu” diye konuştu.

5. Uluslararası RecExpo Fuarı 21 Kasım'da!

Azerbaycan’ın ilk uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı RecExpo, 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Bakü Expo Center da 5. kez gerçekleşecek.

5. Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 21 Kasım'da!

Azerbaycan’ın ilk uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı RecExpo, 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Bakü Expo Center da 5. kez gerçekleşecek...

YAPEX Fuarı 14 Kasım'da Antalya'da açılacak!

Uluslararası Yapı Malzemeleri İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı (YAPEX), 14 Kasım'da Antalya Expo Center'de kapılarını açacak.

RecExpo 2018 Bakü Expo Center’de kapılarını açıyor!

Bakü’nün ve Güney Kafkasya Bölgesi’nin en prestijli Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı RecExpo, Atılım Fuarcılık organizasyonu ile Bakü Expo Center’de 22-24 Kasım tarihinde kapılarını açacak.

ERA, Bayim Olur Musun Fuarı'nda kazancın sırlarını anlattı!

CNR Expo Center'da dün başlayan Bayim Olur Musun Fuarı'na katılan ERA Gayrimenkul kazancın sırlarını anlattı. 

Antalya EXPO özelleştiriliyor!

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na devredilen EXPO 2016 Antalya alanı için Bakan Faruk Çelik, özelleştirilerek, turizme katkı sağlamaya devam edeceğini söyledi.

EXPO 2016 Antalya özelleştiriliyor!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik, "EXPO 2016 Antalya yeni bir sürece girdi. Bu alan özelleştirme kapsamına alınmış bulunuyor." şeklinde açıklama yaptı.

Münir Karaloğlu'ndan Acun Ilıcalı'ya Expo yanıtı!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Türkiye'de ilki düzenlenen EXPO 2016 Antalya'nın 1121 dekarlık alanına Acun Ilıcalı'nın talip olduğu yönündeki iddialara açıklık getirdi.

EXPO 2016 Antalya'da hizmetler tam gaz!

Faruk Çelik "EXPO alanımız 31 Ekim’den itibaren aynen bu altı ay boyunca, nasıl hizmet verdiyse Antalyalılara ve bütün ülke turizmine, aynı şekilde hizmet sunmaya devam edecek” dedi.

Acun Ilıcalı, Antalya EXPO alanına talip!

Türkiye; tarihinin ilk EXPO’sunu Antalya’da gerçekleştirdi. 30 Ekim’de sona erecek organizasyon sonrası dev fuar alanının özelleştirilmesi yönünde bir formül üzerinde çalışılıyor. 3 milyar dolara mal olan EXPO alanının özelleştirileceği, talibinin de Acun Ilıcalı olduğu konuşuluyor.

expo center antalya Haberi

expo center antalya


AGT, 350 firma ve 2.500’ün üzerinde katılımcıya ev sahipliği yapacak olan bu uluslararası buluşmada sektörde trendleri belirleyecek en yeni ürünlerini ve zengin koleksiyonunu ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Tasarımda ve üretimde yenilikçi, güvenilir ve kaliteli ürünleri tüketicisi ile buluşturan AGT, 23-26 Ocak 2013 tarihlerinde Antalya Expo Center’da 24.sü gerçekleşecek  sektörün en büyük uluslararası buluşması özelliğini taşıyan “Antalya 24. Anfaş Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı’na yine iddialı hazırlandı.

 Amerika Birleştik Devletleri, Almanya, Mısır, Pakistan, Lübnan, Fransa, Kazakistan, Beyrut ve Azerbaycan’ın da aralarında bulunduğu ülkelerin zincir otel yetkililerinin katılacağı fuarda AGT ziyaretçilere; Sundeck, Siding kaplamaları, Kapı ve otel mobilyalarında kullanılacak en yeni AGT çözümlerini yakından tanıma fırsatı sunuyor.



AGT, MOBİLYA SEKTÖRÜNE YÖN VERMEYE DEVAM EDİYOR


Yerli ve yabancı firmalardan yaklaşık 35bin katılımcının beklendiği fuar için...