03 / 05 / 2024

EXPO sonucu

EXPO sonucu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İzmir'in EXPO 2020 adaylığına ilişkin, "Umuyoruz layık olan kazanır, layık olan şehir de İzmir. Bunu da konuştuğumuz herkes İzmir'in hakkını teslim ediyor" dedi...

M’Expo Center Türkiye'nin en büyük fuar merkezi olacak!

Yaklaşık 1 milyon metrekare inşaat alanında yükselecek 'Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi' M’Expo Center’ın yapımına 2015 yılı içerisinde başlanılması planlanıyor.Proje Maltepe'de hayat bulacak.

Maltepe Fuarı'nın adı belli oldu: M’Expo Center!

Maltepe Belediyesi’nin öncülüğünde, Maltepe’de kurulacak ve M’Expo Center adını alacak “Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi” projesi için Cevahir Hotel İstanbul Asia’da bir bilgilendirme ve tanıtım toplantısı düzenlendi.

İmar planı değişimi sonucu değer artışından kamu ne kadar pay alacak?

İmar planı değişiklikleri sonucu oluşan değer artışından kamunun pay almasına ilişkin çalışma yapılacak.İmar planı değişimi sonucu değer artışından kamu ne kadar pay alacak? İşte cevabı...

Modex Expo 2014 Fuarı yarın kapılarını açılıyor!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bu yıl 32'incisi düzenlenen MODEF EXPO Fuarı 4 Kasım'da kapılarını açıyor. İnegöl Fuar Merkezi'nde toplam 160 sektör temsilcisinin stant açacağı EXPO Fuarı'na yurtdışından yaklaşık 3 bin 500 ziyaretçi bekleniyor...

Ankara Altındağ Başpınar TOKİ kura sonucu!

Ankara Altındağ Başpınar TOKİ kura sonucu bilgileri haberimizde yer alıyor. 619 TL taksitle daire sahibi olunabilen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ Konya Selçuklu Yazır konut belirleme kurası sonucu!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır konut belirleme kurası sonucu detayları haberimizde yer alıyor. Kura Konya Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu’nda saat 11.00 'de gerçekleşti.

Kadıköy'deki inşaatta yaşanan kaza sonucu bir işci hayatını kaybetti!

İstanbul Kadıköy'de bir rezidans inşaatında 14. kata kurulan geçici balkonun çökmesi sonucu hayatını kaybeden işçi Sezer Karakaş'ın (22), cenazesi memleketi Samsun'un Asarcık ilçesinde toprağa verildi.

Kozyatağı'nda bir rezidans inşaatında iskele çökmesi sonucu 1 işçi daha öldü!

Kadıköy Kozyatağı'nda bir rezidans inşaatında 14. kattaki iskelenin çökmesi sonucu demir ve kalasların üzerine düşen işçi hayatını kaybetti.Ölüm haberi üzerine işçinin arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

Emlak Konut GYO'dan Yakacık ihale sonucu açıklaması!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'na İstanbul Kartal Yakacık Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1.Oturumu Sonucu hakkında bildirimde bulundu.

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura sonucu!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura sonucu bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje TOKİ ile Konya Valiliği Milli Emlak Müdürlüğü tarafından hayata geçiriliyor. Projede toplam 644 tane daire yer alıyor.

Tuğra Gönden Cityscape ve Expo'yu değerlendirdi!

Cushman & Wakefield standında 100’den fazla şirket temsilcisi ile ziyaretçilerini ağırladı. Avrupa'nın en önemli gayrimenkul fuarlarından biri olan Expo Real’e Avrupa ve Amerika'nın yanı sıra Orta Doğu ve Uzak Doğu bölgelerinden de yatırımcılar katıldı...

Karsan EXPO Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı'na katıldı!

Toplu taşımacılığın ihtiyacına uygun, çağdaş ve erişilebilir ürün ve hizmetler sunan Karsan; 16 19 Ekim tarihleri arasında İzmir'de gerçekleştirilen Kent EXPO Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı'na katıldı.

Kent Expo Fuarı'nın teması kentsel dönüşüm!

Bu yıl ikinci kez kapılarını açan Kent Expo Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı’nın açılışı Kültürpark’ta yapıldı. Fuarın açılışına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yanı sıra misafir il ve ilçe belediye başkanları da katıldı...

EXPO sonucu Haberi

EXPO sonucu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İzmir'in ikinci kez aday olduğu dünyanın en önemli organizasyonlarından EXPO'nun 2020 yılında hangi şehirde düzenleneceğinin belirleneceği OECD binasında devam eden Uluslararası Sergiler Bürosu (BIE) Genel Kurulu sırasında AA muhabirine yaptığı açıklamada, heyecanlı olduklarını ifade ederek, 1,5 yıl süreyle aktif olarak gerek cumhurbaşkanı gerek hükümet gerek bakanlıklar ve yerel idarelerin çok büyük bir katkı sağladığını, herkesin üzerine düşen görevi yaptığını bundan sonra sonucun bekleneceğini söyledi.


İzmir'in ipi göğüsleyen şehir olmasını dilediklerini belirten Yıldırım, "Sadece bize kıyak yapılsın anlamında değil. Adaylara baktığımız zaman tarihi geçmişi, kültürel zenginliği, hoşgörüsü, ticareti, sanayisi, tarımı, iklimi dolayısıyla bu organizasyonu gerçekleştirmeye en uygun şehrin İzmir olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz" diye konuştu.


Bakan Yıldırım, oylama öncesi yarışın İzmir ve Dubai arasında olduğu ve bu...