04 / 05 / 2024

EY Türkiye yeri

EY Türkiye yeri

Büyüme başarısı gösteren, yeni mezunlarla birlikte istihdam rakamını ise 1.300’lere çıkaran denetim ve danışmanlık şirketi EY Türkiye, müşteri portföyü ve çalışan sayısındaki artışla birlikte merkez ofisini yeni inşa edilen Orjin Maslak Plaza’ya taşıdı.

Dünyada en borçlu ülkeler listesi açıklandı! Japonya ikinci Türkiye'nin yeri ise şaşırttı

Dünyanın en çok borç yapan ülkelerinin listesi açıklandı. Listenin birinci sırasında 30,5 trilyon dolarla ABD yer alırken 14,9 trilyon dolarla Japonya ikinci, 10,6 trilyon dolarla Çin üçüncü sırada bulunuyor. Türkiye'nin listedeki yeri ise şaşırttı.

EY Türkiye İstanbul'daki ikinci ofisini Maltepe'de açtı!

EY Türkiye, İstanbul'da bulunan ikinci ofisinin Maltepe İstanbul İş Merkezi'nde açtı.

Türkiye'de iş yeri ortalama metrekare fiyatı 4 bin 12 TL!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa, Türkiye‘de bir ilke imza atarak ticari gayrimenkul endeksini açıkladı. Buna göre, Türkiye'de iş yeri ortalama metrekare satış fiyatı 4.012 TL.

Türkiye'nin durumu yatırımcılar için risk oluşturuyor!

EY Türkiye Kurumsal Finansman Bölümü Başkanı Müşfik Cantekinler, yaşanan siyasi gelişmelerin ve jeopolitik risklerin Türkiye'nin ekonomisi üzerinde belirleyici olduğunu söyledi.

Türkiye'de en yüksek kira bedeli nerede?

Kapalıçarşı, metrekare başına 3 bin 500 dolara varan kira bedeli ile İstanbul'un ve Türkiye'nin en değerli yeri oldu. Kapalıçarşı'yı kira bedelinde İstiklal Caddesi, Bağdat Caddesi, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi ve Beşiktaş-Çarşı takip etti.

Yabancıların Türkiye'deki emlak yatırımı azaldı mı?

Yabancıların Türkiye’ye yaptığı gayrimenkul yatırımları ilk iki ayda yüzde 7,52 azaldı. Tüm yatırımlar içinde gayrimenkul yatırımı her 100 dolarda 22,96’dan 21,76’ya düştü. İşyeri sayısı da geriledi

Akkuyu Türkiye'nin en yoğun yeri olacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Yaklaşık 5-6 kilometrekarede biz 22 milyar dolarlık bir yatırımı gerçekleştireceğiz. Bu paranın hepsi buraya gelecek. Türkiye'nin en yoğun yeri olacak Akkuyu" dedi.

Gurbetçiler Türkiye’deki evleri için ne yapacak?

Yurtdışında yaşayan vatandaşlar Türkiye’de elde ettikleri gelirlerinin sadece tamamı stopaja tabi tutulmuş işyeri kira gelirlerinden ibaret olması halinde, kira gelirini Türkiye’de beyan etmeyecekler. İşte ayrıntılar...

Türkiye'de konut fazlası yok!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Konut fazlası deniliyor, bu da bir propagandanın yolu. Yani herhalde akılları sıra bir siyaset yapılıyor, Türkiye'de konut fazlası olmaz, pazarlama problemi olabilir, ikisi aynı şey değil" dedi.

İdris Güllüce: Türkiye'de konut fazlası olmaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce: "Konut fazlası deniliyor, bu da bir propagandanın yolu. Yani herhalde akılları sıra bir siyaset yapılıyor. Türkiye'de konut fazlası olmaz, pazarlama problemi olabilir. İkisi aynı şey değil" dedi.

Türkiye’de 2014 yılında 200 Bin 236 işyeri açıldı!

Türkiye genelinde 2014 yılında 200 bin 235 iş yeri açılırken, aynı yıl 96 bin 353 iş yeri kapandı. 2014'te en fazla iş yeri 21 bin 934 rakamı ile İstanbul'da açıldı.

Türkiye GRI 2015 etkinliği 20-21 Nisan'da!

7. senesinde üst düzey gayrimenkul yöneticilerinin buluşma yeri haline gelen Türkiye GRI'ın programı bu hafta tamamlanıyor. Türkiye GRI 2015, 20-21 Nisan'da gerçekleşiyor.

Türkiye emlak fiyatlarının artışında dünya ikincisi oldu!

Dünyada ekonomik büyümeye yönelik endişeler artsa da bazı ülkelerde emlak fiyatları hız kesmeden yükseliyor. Global Property Guide'ın hazırladığı ve dünyanın önde gelen ekonomilerinin yer aldığı ülke sıralamasına göre Türkiye'nin yeri çok çarpıcı.

EY Türkiye yeri Haberi

EY Türkiye yeri

Hizmet verdiği tüm alanlarda büyüme başarısı gösteren, yeni mezunlarla birlikte istihdam rakamını ise 1.300’lere çıkaran denetim ve danışmanlık şirketi EY Türkiye, büyüme hedefleri doğrultusunda merkez ofisini Orjin Maslak Plaza’ya taşıdı. Bu değişimle birlikte EY Türkiye, çalışma düzeninde de değişime giderek, iş ve kültür atmosferini yansıtan çalışma biçimlerine destek verecek ve esnek çalışma alanları oluşturacak şekilde –“Workplace of the Future - Geleceğin Çalışma Ortamı -” uygulamasını hayata geçiriyor.


Toplamda 11.000 metrekare alana sahip EY Türkiye’nin yeni ofisinin tasarımı, “Geleceğin Çalışma Ortamı - Workplace of the Future” konseptine sadık kalınacak şekilde birçok başarılı projeye imza atan K Mimarlık tarafından gerçekleştirildi.


Enerji tasarrufu ve verimlilik ön planda


Orjin Plaza’da 5 kata sahip olan EY Türkiye ofisinde aydınlatma sistemi çalışma saatleriyle uyumlu olarak otomasyona bağlı ve...