29 / 04 / 2024

eymir gölü imar son durum

eymir gölü imar son durum

Eymir Gölü'ne yapılacak olan apart projesi Diplomatik Otel için halkın katılımı toplantısı düzenlenecek. Eymir Gölü'ne 150 metre mesafede yükselecek olan Diplomatik Otel için toplantı 7 Ocak 2015 tarihinde yapılacak

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan ODTÜ imar planı ile ilgili açıklama!

29 Mayıs'ta askıya çıkarılan ODTÜ Koruma Amaçlı imar planı ile Eymir Gölü ve çevresinin yapılaşmaya açılacağı gündeme gelmişti. İşte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın konuyla ilgili açıklaması...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi, 1452 Ada, 38 Parsel Taşınmaza İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1/1000 ölçekli imar planı notu askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi 427, 1511, 1452, 10768 Adalar ve Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi Bilgin Sok, Hamam Cad. ve Güzel Sok. Arasında Kalan 4,84 ha. Riskli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Abdül Batur'dan Gültepe imar planları açıklaması!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gültepe imar planlarının durdurulmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Batur, “Hiçbir şekilde vazgeçmeyeceğiz. Kimse bu konuda bizi vazgeçiremez" diye konuştu.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi, Bilgin Sokak, Hamam Caddesi ve Güzel Sokak Arasında kalan 4.84ha’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

İznik Gölü’ndeki imar planı değişikliğine mahkemeden dur kararı!

Bursa 2'nci İdare Mahkemesi, Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde 25 Şubat 2020 tarihinde kabul edilen İznik Gölü Nazım İmar Planı’nın yürütmesinin durdurulması kararını verdi.

Tuz Gölü'nün Özel Çevre Koruma Bölgesi sınırlarının değişmesi imar sorunlarını çözecek!

Tuz Gölü'nün Özel Çevre Koruma Bölgesi sınırlarının değişmesi imar sorunlarını da ortadan kaldıracak...

Gökpınar Gölü için imza kampanyası: İnşaat faaliyetleri durdurulsun!

Sivas’ın Gürün ilçesinde bulunan ve Doğal Sit Alanı olarak tescil edilmesi beklenirken inşaat başlatılan Gökpınar Gölü’nde yapılacak düzenlemeler için değiştirilen imar planına yapılan itiraz sonuçlanmadan Sivas Valiliği yeni bir imar planını onayladı.

Murat Kurum: Salda Gölü çevresinde yapılaşmaya izin verilmemiştir!

Murat Kurum, Salda Gölü'nün imar planlarının onaylanmasına ilişkin, "Yapılan çalışmayla göl yüzeyi ve çevresinde herhangi bir yapılaşmaya izin verilmemiştir. Aksine daha önce ilçe belediyesince onaylanan planlardaki yoğunluklar ve nüfus projeksiyonu da yüzde 30 oranında azaltılmıştır" dedi.

Salda Gölü'nün imar planlarına Bakanlıktan onay!

Salda Gölü Özel Çevre Koruma Bölgesi 1/25000 Ölçekli Nazım İmar Planı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı.

Salda Gölü'nün imar planlarının iptali için kritik gün!

Burdur’un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü Koruma İmar Planlarının iptali için açılan dava bugün sonuçlanacak.

Abdullah Gül'den 'imar' göndermeli deprem açıklaması!

Elazığ depreminin ardından hayatını kaybedenler ve yaralananlar için bir mesaj yayınlayan 11. Cumhurbaşkanı Gül, ‘çevre ve imar’ konularında göndermede bulundu.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Plan Notu Değişikliği askıda!

İstanbul Gaziosmanpaşa İlçesi'ne bağlı Sarıgöl Mahallesi, Nazım İmar Planı plan notu Değişikliğine ilişkin imar planı askıda...

eymir gölü imar son durum Haberi

eymir gölü imar son durum


Ütopik Rekreasyon Yatırımları A.Ş. tarafından Eymir Gölü'ne 150 metre mesafede inşa edilecek olan Diplomatik Otel projesi için Çed süreci 15 Aralık'ta başlatılmıştı. 


Diplomatik Otel projesi hakkında bilgi vermek, halkın görüş ve önerilerini almak amacıyla 7 Ocak 2015 Çarşamba günü halkın katılım toplantısı yapılacak. Halkın katılımı toplantısı yeri ve saati ile ilgili Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden bilgi alınıyor. 


Apart olarak tasarlanan Diplomatik Otel projesi 36 bin 750 metrekare alanda inşa edilecek. Yüzme havuzları ve amfi tiyatronun da yer alacağı Diplomatik Otel projesi için 12 Ekim 2012 tarihinde Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan Turizm Yatırımı Belgesi alındı. 


Tamamlandığında 452 kişinin konaklayabileceği Eymir Diplomatik Otel projesine en yakın yerleşim yeri Mühye köyü. Projede yapılaşma emsali 0,20.


 Projede planlanan blok ve kısımlar şu şekilde; 


- A blok...