05 / 05 / 2024

eyüp islambey dükkan fiyatları

eyüp islambey dükkan fiyatları

İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu, Eyüp İslambey Mahallesi'nde bulunan 2 dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu dükkanların toplam bedeli 6 milyon 301 bin 750 TL olarak belirlendi.

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Ürgüp'te 5 taksitle 4 dükkan satılıyor! KDV'den muaf! 

Nevşehir ili, Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Temenni Mahallesi'nde yer alan 4 adet dükkanı satıyor. KDV'den muaf, 5 taksitle iş yeri sahibi olma fırsatını kaçırmayın...

Nevşehir Ürgüp'te dükkan sahibi olma fırsatı! İhalesi 10 Ağustos'ta! 

Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Temenni Mahallesi'nde yer alan 3 dükkanı peşin ödeme şartı ve açık teklif usulüyle satıyor. Peki Ürgüp'te satışa sunulan dükkanların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte dükkanlarla ilgili merak edilenler...

Ekrem İmamoğlu'ndan Eyüp Yeşilpınar kentsel dönüşüm hamlesi!

İBB şirketi Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt, Eyüp Yeşilpınar’daki riskli alanda yapılan kentsel dönüşüm projesinde yaşanan sorunlara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

KİPTAŞ, Eyüp dönüşüm projesinin ruhsatını aldı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, önceki gün yaptığı açıklamada Eyüp'te hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için ruhsatın alındığını duyurdu.

İstanbul Eyüp'teki kentsel dönüşümde son durum ne?

İstanbul Eyüp'te Akşemsettin, Karadolap, Çırçır, Yeşilpınar Mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm projesi 6 bin 500 konut içerirken 30 bin kişiyi etkileyecek.

KİPTAŞ Gürpınar ve Eyüp projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar ve Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor...

KİPTAŞ Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Eyüp Yeşilpınar projesinin ruhsatını aldı.

Eyüp Sultan Meydanı ve çevresini düzenleme çalışması başlatıldı!

Çalışmalarına devam eden Eyüpsultan Belediyesi, Eyüp Sultan Meydanı ve çevresinde yer alan tarihi yapıların görünümlerini kapatan düzensiz yapılaşmaları kaldırmak için çalışmalara başladı.

Eyüp Forev Modern daire fiyatları!

5 blokta 279 konut ve 7 dükkan olarak inşa edilen Eyüp Forev Modern projesinde uygun ödeme seçenekleri ve fiyatlarla daire sahibi olunabiliyor. İşte, Eyüp Forev Modern daire fiyatları... 

Yeni Nesil Eyüp dükkan fiyatları Ağustos 2018!

Yeni Nesil Eyüp dükkan fiyatları Ağustos 2018 haberimizde yer alıyor. Proje Eyüp Çırçır mahallesinde yer alıyor.

Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan!

Yeni Nesil Eyüp projesindeki dükkanlar yüzde 10 KDV indirimi ile satışa çıktı. Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor.

Yeni Nesil Eyüp dükkanları yüzde 10 KDV indirimiyle satışta!

Ortadoğu Grup imzasıyla Eyüp'te hayata geçirilen Yeni Nesil Eyüp'te dükkanlar satışa sunuldu. Yüzde 10 KDV indirimiyle dükkanların satıldığı projede yüzde 1 peşinat imkanı sağlanıyor. 

eyüp islambey dükkan fiyatları Haberi

eyüp islambey dükkan fiyatları

İSTANBUL SULH HUKUK MAHKEMELERİ SATIŞ MEMURLUĞU 


GAYRİMENKULUN AÇIK ARTTIRMA İLANI


DOSYA NO : 2014/56. SATIŞ 


Satılmasına Karar verilen Aşağıda nitelikleri belirtili toplam 2 Adet gayrimenkulün Cinsi, Kıymeti, Adedi, Evsafı :


TAŞINMAZLARIN TAPU KAYITLARI


A- İstanbul, Eyüp İslambey Mah, Kalenderhane Mevkii, Ada / Parsel: 61/17, Yüzölçüm:33,20m2., Ana Tas. Nitelik : KARGİRDÜKKAN sayılı taşınmaz üzerindeki " Korunması Gerekli Taşınmaz Kültür Varlığıdır " Şerhi ile " 18/03/2013 Tarih ve 5368 Yevmiye Sayılı İntifa Hakkı vardır " Şerhi ve bunlara bağlı hak ve yükümlülükleri ile birlikte ihale edilecektir.


B- İstanbul, Eyüp İslambey Mah., Kalenderhane Mevkii, Ada / Parsel: 61/18, Yüzölçüm:63,75m2.5 Ana Taş. Nitelik : KARGİR DÜKKAN sayılı taşınmaz üzerindeki " Korunması Gerekli Taşınmaz Kültür Varlığıdır " Şerhi ile " 18/03/2013 Tarih ve 5368 Yevmiye Sayılı İntifa Hakkı vardır "...