02 / 05 / 2024

eyüp tarihi

eyüp tarihi

1942 yılında ağır sanayi bölgesi Eyüp Sİlahtarağa'da deniz kenarında 4 bin metrekare arsa 60 bin liraya satılacakmış. Yine Eyüp'te deniz kenarında bin 140 metrekare başka bir arsa metrekaresi 13 liradan satılacakmış.

Ömer Niziplioğlu: Eyüp ve Balat’ın mesken imarı iptal edilmeli!

Ulikad Başkanı Ömer Niziplioğlu, Eyüp ve Balat’taki tarihi eser sayısının İtalya’da bulunan Floransa’dan daha çok olduğunu söyledi. Niziplioğlu, “O bölgeler turizm kültür sanat eğlence bölgesi ilan edilmeli mesken imarı iptal edilmelidir'' dedi. 

Eyüp Sultan Meydanı ve çevresini düzenleme çalışması başlatıldı!

Çalışmalarına devam eden Eyüpsultan Belediyesi, Eyüp Sultan Meydanı ve çevresinde yer alan tarihi yapıların görünümlerini kapatan düzensiz yapılaşmaları kaldırmak için çalışmalara başladı.

Eyüp'teki markalı 5 konut projesi!

İstanbul'un tarihi ilçelerinin başında gelen Eyüp'te markalı konut projeleri geliştirilmeye devam ediliyor.  Peki Eyüp'te hangi konut projeleri bulunuyor. İşte Eyüp'teki markalı 5 konut projesi...

Eyüp'te konut fiyatları 406 bin TL'den başlıyor!

Endeksa'nın verilerine göre, İstanbul'un tarihi semtlerinden Eyüp'te ortalama konut fiyatı 406 bin TL, geri dönüş süresi ise 20 yıl...

Yeni Nesil Eyüp teslimat tarihi!

Yeni Nesil Eyüp projesinde daire fiyatları 670 bin TL'den başlıyor. Peki Yeni Nesil Eyüp teslimat tarihi ne zaman?

Yeni Nesil Eyüp Evleri teslim tarihi!

Yeni Nesil Eyüp projesi toplam 222 daire ve 9 adet ticari alandan oluşuyor. Yeni Nesil Eyüp Evleri teslim tarihi ne zaman?

Eyüp Yeni Nesil Konutları teslim tarihi!

Yeni Nesil Eyüp projesi İstanbul Eyüp'te Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirildi. Yeni Nesil Eyüp Konutları 2018 yılında teslim edilecek...

Eyüp 5. Levent Evleri teslim tarihi!

Peşin alımlara yüzde 12 indirim sağlanan Eyüp 5. Levent projesinde daire fiyatları 687 bin TL'den başlıyor. İşte Eyüp 5. Levent Evleri teslim tarihi...

Eyüp İslambey Caddesi'nde ilk kazma Mayıs'ta vuruluyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İslambey Caddesi'ni, herkese örnek bir prestij cadde haline getirecek çalışmanın başlangıç tarihi ile ilgili esnaf ve vatandaşlarla istişarede bulundu.

Eyüp'teki tarihi eserler restore ediliyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın girişimleriyle Zal Mahmud Paşa Camii, Sertarikzade, Hatuniye, Emin Baba, Vezir, Şeyhülislam Mustafa Efendi ve Afife Hatun tekkelerinin ardından Arakiyeci Caferağa Camii'nin de restorasyonu tamamlanarak ibadete açıldı.

Kağıthane ve Eyüp'e demiryolu geliyor!

İstanbul'da tarihi Haliç-Kemerburgaz-Karadeniz Sahili (Dekovil) Raylı Sistem Hattı'nın Kağıthane ve Eyüp İlçelerinde kalan kısımlarının kullanıma kazandırılması amacıyla hazırlanan proje hayata geçirilecek.

Eyüp'te kentsel dönüşüm başlıyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilçenin tarihi ve turistik dokusunu ön plana çıkaracak projelere hız verildiğini açıkladı. Aydın, Eyüp Sultan Camii’nin restore edileceğini, Rami Kışlası’nın kütüphane ve müze yapılacağını açıkladı.

Eyüp 5.Levent Evleri teslim tarihi!

Eyüp 5.Levent Evleri teslim tarihi 2017 yılı sonu olarak belirtiliyor. 4 bin konutluk 5.Levent Evleri projesinin 2. etabı yakın zamanda satışa sunulacak...

eyüp tarihi Haberi

eyüp tarihi

ELE GEÇMEYEN FIRSAT-Eyüp'te Silahtarağa'da ağır sanayiye tahsis edilen fabrikalar sahası deniz kenarı 4000 metre, beher metre 15 lira.

Taksim Abdülhak Hamit Cad. No.23 Bozkurt Emlak. Tel: 43532


ELE GEÇMEYEN FIRSAT-Gazi Köprüsü ve Eyüp arasında sanayiye tahsis edilen fabrikalar sahası deniz kenarı 1140 metre 13 lira. 

Taksim Abdülhak Hamit Cad. No.23 Bozkurt Emlak. Tel: 43532


(1942 yılında Reşat Altın -7.2 gram- 33 liraymış.)


Akşam Gazetesi 3 Mart 1942


Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com  ...