02 / 05 / 2024

Eyüp Vialand akşam seansı

Eyüp Vialand akşam seansı

Eyüp Vialand ne zaman teslim sorusunun cevabına göre proje geçtiğimiz sene açıldı. Vialand gün içerisinde 11:00 ile 23:00 arasında 2 seans hizmet verecek.

Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal 20.1 milyon TL'ye yeni şirket kurdu! 

Fzl Gayrimenkul Yapı Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 20 milyon 110 bin 693,60 TL sermaye bedeli ile Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal ortaklığında 30 Aralık 2022 tarihinde kuruldu. İşte ayrıntılar...

Mahmut Akbal, Eyüp Akbal ve Zeki Akbal'dan yeni şirket! 

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal yeni şirket kurdu. Fzl Yapı İnşaat Ve Pazarlama Anonim Şirketi Başakşehir'de kuruldu.

İstanbul Eyüp'teki kentsel dönüşümde son durum ne?

İstanbul Eyüp'te Akşemsettin, Karadolap, Çırçır, Yeşilpınar Mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm projesi 6 bin 500 konut içerirken 30 bin kişiyi etkileyecek.

Forev Modern Eyüp'te yaşam başladı!

Forev Yapı’nın Eyüp’te inşa ettiği projesi “Forev Modern Eyüp” de daire teslimleri başladı.

Eyüp Muhcu: Kaçak yapılaşma yerleşim yerlerini savunmasız bıraktı!

TMMOB Genel Başkanı Eyüp Muhcu, Giresun'da yaşanan sel felaketinin nedenini kaçak yapılaşma olarak açıkladı...

Eyüp Ayar: En büyük imar rantı Gebze'de!

AK Parti Kocaeli eski Milletvekili ve son olarak Gebze Belediye Başkan aday adayı olan Eyüp Ayar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İmar değişiklikleri ile ilgili en büyük rant Gebze'de'' ifadelerini kullandı.

Eyüp Eroğlu kimdir?

Eyüp Eroğlu, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Tokat Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Eyüp Eroğlu kimdir? Eyüp Eroğlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

KİPTAŞ, Eyüp'te kentsel dönüşüme başlıyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Akşemsettin Mahallesi'ne kentsel dönüşüm müjdesi verdi. Aydın bölgede KİPTAŞ'ın proje yapacağını açıkladı...

Eyüp Akşemsettin Mahallesi imar değişikliği askıya çıktı!

İBB tarafından Eyüp İlçesi'ne bağlı Akşemsettin Mahallesi imar değişikliği askıya çıkarıldı..

Eyüp dini ve sosyal kültürel tesis alanı imar planı askıda!

Eyüp İlçesi, Akşemsettin Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı..

Eyüp-Eminönü Tramvay Hattı çalışmaları tam gaz devam!

Eyüp-Eminönü Tramvay Hattı çalışmaları kapsamında Haliç’e 70 metre uzunluğunda 42 kazık çakıldı. Projenin çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Eyüp 5. Levent Evleri ödeme planı!

Eyüp 5. Levent Evleri ödeme planı kapsamında vade farksız 60 ay taksitli ödemeler yapılıyor. 5. Levent projesinde yaşam bu yıl sonunda başlıyor...

5. Levent Eyüp proje fiyatları 2017!

5. Levent Eyüp proje fiyatları 667 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Torunlar 5. Levent projesinde yaşam bu yılın sonunda başlayacak...

Eyüp Vialand akşam seansı Haberi

Eyüp Vialand akşam seansı

Eyüp Vialand ne zaman teslim sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz. 120 dönümlük alanda yükselen Eyüp Vialand projesinde toplam inşaat alanı 600 dönüm olarak belirlendi.


650 milyon dolarlık yatırım bedeli ile hayata geçirilen Eyüp Vialand projesi, yaz mevsimi boyunca eğlence ve adrenalin meraklılarına, gün içerisinde 2 seans hizmet verecek. 


30 ünitesiyle hizmet veren VIALAND’de ailelerin yoğun ilgi gösterdiği Minik Kaşifler’le çocuklar, dünyanın her yerine uzanan koridorlarda farklı ülkelerin kültürlerini keyif alarak öğrenirken, adrenalin sevenler Nefeskesen ile heyecanın sınırlarını zorlayacak.


Eyüp Vialand ne zaman teslim?


Eyüp Vialand ne zaman teslim sorusuna göre proje açık.


Vialand gün içerisinde 2 seans hizmet verecek. Gündüz saat 11.00’den 23.00’e kadarki 1. seans için giriş ücretleri 70 TL iken, saat 20.00’den gece 23.00’e kadar sürecek olan 2.seans bilet

fiyatları ise sadece 35 TL...