30 / 04 / 2024

Eyüp Yıldız kimdir

Eyüp Yıldız kimdir

Çin’de, 6-9 Mart 2015 tarihleri arasında düzenlenen dünyanın en büyük doğaltaş fuarı, Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’ndan dönen doğaltaş ihracatçıları umutlu mesajlar verdi.

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız ne iş yapıyor?

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız'ın eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız'ın kim olduğu ve Tolunay Yıldız'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız ne iş yapmaktadır?

Ümit Nuri Yıldız kimdir? Ümit Nuri Yıldız’ın mesleği nedir? Ümit Nuri Yıldız eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Bilal Yıldız kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Bilal Yıldız kimdir? Kaç yaşında? Bilal Yıldız  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bilal Yıldız 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bilal Yıldız'ın hayatına dair merak edilenler.

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ümit Nuri Yıldız'ın biyografisi..

Yusuf Mutlu Yıldız kimdir?

Seranova Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Mutlu Yıldız kimdir? Yusuf Mutlu Yıldız daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yusuf Mutlu Yıldız'ın biyografisi...

Arjantili yıldız Messi Milano'dan ev aldı!

Bayern Münih'e elenen Barcelona'da taşlar yerinden oynayacak. Bir süredir kulüp yönetiminden duyduğu memnuniyetsizlik basına yansıyan Lionel Messi ayrılmayı düşünüyor. Arjantili yıldız Messi'nin Milano'dan ev aldığı da öne sürüldü!

Ünlü yıldız Katie Price'in 'çöp evi' şaşırttı!

Katie Price'in çalışanlarından Charlie Farthing'in, ünlü yıldızın satın almak için milyonları saydı evini kötü kullandığını iddia etti...

Haydar Ali Yıldız kimdir?

Haydar Ali Yıldız'ın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Beyoğlu İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Haydar Ali Yıldız kimdir?Haydar Ali Yıldız, hangi alanda hizmet veriyor?

Yıldız Holding 2017'de 800 milyon liralık yatırım yapacak!

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker yaptığı açıklamada “Bu yıl holding olarak Türkiye’ye 800 milyon liralık yatırım yapıp 5.000 kişiye daha iş imkanı sağlayacağız' dedi.

Haydar Yıldız kimdir?

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Onur Kurulu Üyesi Haydar Yıldız kimdir? Haydar Yıldız, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Haydar Yıldız, ne zamandan beri TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Onur Kurulu Üyesi?

Yıldız Marmara Konaklama İnşaat Taahhüt Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Marmara Konaklama İnşaat Taahhüt Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Basri Elçi ve Eyyüp Akdulum ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 25 Şubat'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi'nde kuruldu.

Gök Yıldız İnşaat Yapı Taahhüt Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök Yıldız İnşaat Yapı Taahhüt Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökay Yıldız tarafından 40 bin TL sermaye ile 17 Aralık'ta Eyüp, Topçular Mahallesi, Rami Kışla Caddesi'nde kuruldu.

Eyüp Yıldız kimdir Haberi

Eyüp Yıldız kimdir

Çin’de inşaat sektöründeki durgunluk nedeniyle 2014 yılında bu ülkeye yaptığı doğaltaş ihracatı yüzde 16 gerileyen Türk doğaltaş sektörü, 2015 yılında da Çin’in doğaltaş talebinin azalacağını öngörüyor. Türk doğaltaş sektörü, iki yıllık gerilemenin geçici olduğunu düşünüyor ve bu gerilemeye rağmen en büyük ihracat pazarı olma özelliğini açık ara sürdüren Çin’den vazgeçmiyor. 


Doğaltaş sektörü için Çin’in vazgeçilmez ve daimi bir pazar olduğuna ilişkin inancın sonucu en büyük adımı Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nın Türkiye Milli Katılım Organizasyonu’nu üstlenen Ege Maden İhracatçıları Birliği attı. 


Ege Maden İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Kaya; Xiamen Belediye Başkanı Pei Jin Jia, Xiamen Fuarı Organizatör firması Genel Müdürü Guoxiang Lai ve Xiamen Fuarı Ülke Katılımları Sorumlu Müdürü Shirley Mia ile 2015 yılında 2303 metrekare olan Türkiye standının,...