04 / 05 / 2024

eyüpsultan plaj son durum 

eyüpsultan plaj son durum 

Eyüpsultan Belediyesi, 1000 kişilik plaj inşaatı için düğmeye bastı. Plajın yakınında günübirlik piknik alanları ve gençler için ise kamp alanları da yer alacak. 

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ın teslim tarihi açıklandı!

İstanbul Büyükşehir iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un yaptığı o son dakika paylaşımı...

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta son durum ne? Ali Kurt'tan son dakika paylaşımı geldi!

İstanbul Büyükşehir iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında inşa ettiği Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta son durum ne? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un yaptığı o paylaşım...

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta sona yaklaşıldı!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta sona yaklaşıldı. İşte proje ile ilgili son dakika detayları...

Eyüpsultan'da toprak kayması nedeniyle 2 bina boşaltıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği İstanbul Eyüpsultan'da bir inşaatın kazı çalışmaları esnasında yaşanan toprak kayması sebebiyle 2 bina tedbir amaçlı olarak boşaltıldı. İşte konut ile ilgili son dakika detayları....

Pasifik GYO Eyüpsultan projesi için düğmeye basıldı! Yeni proje!

Pasifik GYO Eyüpsultan projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirketten yapılan açıklamada, proje ve satış faaliyetlerine başlanmasına karar verildiği ifade edildi. 

Eyüpsultan Alibeyköy ve Çırçır mahallelerinin tapu sorunu çözüldü!

Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan son dakika gelişmesi yüzleri güldürdü. İşte Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan o gelişmenin detayları...

Eyüpsultan Çiftalan Plajı açıldı! Çiftalan Plajı giriş ücreti ne kadar? 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, göreve geldiği günden bugüne sporda, eğitimde, sağlıkta, sanatta ve sosyal yaşamda birbirinden güzel projeler hayata geçirdi.

Yatırımcılara büyük fırsat! Eyüpsultan'da 100 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. İstanbul Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Pirinççi Mahallesi, Taşlıburun Mevkii, 193 parselde yer alan 130 bin yüzölçümlü tarla vasıflı gayrimenkulü 100 milyon TL'ye icradan satıyor...

Eyüpsultan’da kentsel dönüşüm başladı!

İstanbul Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım çalışmaları başlatıldı.

Torunlar GYO Eyüpsultan parselinin değeri belli oldu!

Torunlar GYO, Eyüpsultan parseline ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Torunlar GYO Eyüpsultan parselinin değeri ne kadar oldu?

Eyüpsultan'da 104 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Eyüpsultan Pirinççi Köyü'nde yer alan arsayı 104 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Emlak Konut GYO Eyüpsultan parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Eyüpsultan parsellerinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO Eyüpsultan parsellerinin değeri ne kadar oldu?  

Sualtı Tasarım Ve İç Mimarlık Uygulama Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi açıldı! 

Sualtı Tasarım Ve İç Mimarlık Uygulama Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kavruk tarafından açıldı. 

eyüpsultan plaj son durum  Haberi

eyüpsultan plaj son durum 

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, ilçeye yapılacak yeni plaj için müjdeyi verdi. Sabah'tan Fatma Damla Kayayerli'nin haberine göre; "Bizim de plajımız var" sloganıyla inşa edilecek plaj Çift Alan Sahili'nde yapılacak ve 1000 kişiye hizmet verecek. 

EYÜPSULTAN'A BİN KİŞİLİK PLAJ YAPILIYOR 

Eyüpsultan Belediyesi tarafından inşa edilecek bin kişilik plajın yakınında günübirlik piknik alanları ve gençler için ise kamp alanları yapılacağı ifade ediliyor. Sosyal medyadan açıklama yapan Eyüpsultan Belediyesi Başkanı Deniz Köken, sosyal medya hesabından plaj için "Karadeniz'e kıyısı olan Eyüpsultan'ın da artık plajı olacak! Ekiplerimiz bu yaza yetiştirmek için yoğun bir şekilde çalışıyor, çünkü Eyüpsultana değer" ifadelerini de kullandı.

Eyüpsultan'da riskli yapılar ortadan...