12 / 05 / 2024

EYY modeli

EYY modeli

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Evini Yapana Yardım (EYY) modelini geliştireceklerini belirtti

Bahçeyaka Ispartakule kampanyalı ödeme modeli!

Bahçeyaka Ispartakule kampanyalı ödeme modeli kapsamında cazip fırsatlar sunuluyor. Projede aylık taksitler 1.200 TL taksitle ödeme yapılabiliyor...

We Haliç'te We Ilgın Finans modeli ödeme!

We Haliç projesi Ilgın İnşaat tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirildi. Projede uygulanan We Ilgın Finans modeli ödeme planına göre 48 ay faizsiz ödeme yapılabiliyor...

We Haliç'te We Ilgın Finans Modeli ile herkes ev sahibi olacak!

We Haliç projesinde dev bir kampanya başladı. We Ilgın Finans Modeli ile projeden daire almak isteyenlere 48 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor. 

AcarBlu'da konut iade modeli fırsatı başladı!

Toplam 240 rezidanstan meydana gelen  Acarblu Rezidans projesi Acarlar Şirketler Topluluğu tarafından inşa ediliyor. AcarBlu'da konut iade modeli fırsatı başladı. Projede 5 sene sonra evi iade etmek isteyenlere, parası geri ödeniyor. 

Acarlar, Konutta İade Modeli'ni hayata geçiriyor!

İnşaat projelerine ağırlık veren Acarlar Şirketler Topluluğu; sektöründe ilk olma özelliği taşıyan, dünyada daha önce benzeri görülmemiş “Konutta İade Modeli (KİM)’’ni hayata geçiriyor.

Kentsel dönüşümde bütüncül yaklaşım modeli uygulanacak!

Hükümetin 2018 programına göre kentsel dönüşümde artık bütüncül bir uygulama modeli geliştirilecek. Bütüncül uygulama modeli niteliği ve süreçleri iyi tanımlanmış, sosyo-ekonomik boyutları güçlendirilmiş ve katılımcı bir yaklaşıma dayanıyor. 

Eyyübiye On İkiler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Eyyübiye Belediyesi On İkiler Mahallesi'nde yapılması planlanan kentsel dönüşüm çalışmalarının startını verdi. 12 blok olarak inşa edilecek projede 334 adet konut, 77 adet iş yeri ve 2 adet ticari alan yer alacak. 

Kanal İstanbul finansman modeli geliştiriliyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kanal İstanbul ile İstanbul 3. Havalimanı projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Arslan, Kanal İstanbul için özel finansman modeli geliştirdiklerini söyledi.

Eyyübiye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye’de değişimin başlangıcı olacak kentsel dönüşüm için çalışmalara başladı.

Şanlıurfa Eyyübiye'de 33.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Şanlıurfa Büyükşehir Encümeni Başkanlığı, Eyyübiye'deki gayrimenkulünü ihale usulü ile satıyor. İhale, 10 Ağustos Perşembe günü gerçekleşecek..

Alaçatı'ya Capri Adası modeli proje!

Alaçatı, Türkiye'nin doğal ve karakteristik dokusunu koruyabilen ender yerlerinden biri olarak biliniyor. Alaçatı'ta Capri Adası modeli yeni bir proje geliyor.

Şanlıurfa Eyyübiye'ye yeni mesire alanı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eyyübiye'de yeni bir mesire alanı inşa ediyor.

Şanlurfa Eyyübiye'ye gençlik külliyesi inşa ediliyor!

Eyyübiye Belediyesi Başkanı Mehmet Ekinci, Osmanlı Mahallesi’nde hayata geçirilen gençlik külliyesini inceledi.

EYY modeli Haberi

EYY modeli

Gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Van'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Ferit Melen Havaalanı'nda Vali Vekili Hakan Alkan, Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan ve diğer ilgililer tarafından karşılandı. 

     Şehir merkezinde bir otelde kahvaltı yaptıktan sonra merkeze bağlı Kurubaş köyüne giden Bakan Bayraktar, köyde, Evini Yapana Yardım (EYY) modeliyle yaptırılan ve bir süre önce evlerine taşınan Tatar ailesini ziyaret etti. 

     Aileye ev hediyesi vererek, yeni evlerinin hayırlı olması dileğinde bulunan Bayraktar, depremden sonra tamamlanan ilk afet konutu olması dolayısıyla kurdele kesti. 

     Evi çok beğendiğini ifade eden Bayraktar, EYY modelinin avantajlarına değindi. 

     Yapımı devam eden konutlarda denetimleri artıracaklarını vurgulayan Bayraktar, EYY modelinin, iyi bir sistem olduğunu, depremzedelere ev yapımı için verilen paranın da artırılmasıyla daha iyi...