10 / 05 / 2024

Eyyüp Işıklı idealist gyo

Eyyüp Işıklı idealist gyo

Eyyüp Işıklı, İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni genel müdür yardımcısı oldu...

İnşatta usta maaşı 150 bin TL'yi gördü, müteahhitler işçi bulamıyoruz diye isyan etti!

Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından yayımlanan İnşaat Sektörü Analizi Raporu'na göre inşaatlarda çalışmak üzere ara eleman bulunamıyor. Söz konusu rapora göre, demirci, kalıpçı, iş makinesi operatörü gibi mesleklerde eleman bulmakta zorluk yaşanıyor.

NG SIGN Kemer için düğmeye basıldı! Antalya Kemer'e 636 yataklı 5 yıldızlı yeni otel yapılacak!

Antalya İli, Kemer İlçesi, Göynük Mahallesi 106 ada 15 parsel, 106 ada 20, 21 ve 8 numaralı parsellerde yer alan sahada NG Kütahya Seramik Porselen tarafından 237 oda, 636 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi yapılıp işletilmesi planlanıyor.

Işıklı Mimarlık Pendik konut projesi resmen başlıyor! Yayalar Mahallesine 650 adet yeni konut!

Işıklı Mimarlık, Pendik projesi resmen başlıyor. 1 milyar 156 milyon 847 bin TL'ye mal olacak projede 650 adet konut 15 ticari alan inşa edilecek.

Pendik'e 650 konutluk yeni proje geliyor! 1 milyar 157 milyon TL'lik proje için düğmeye basıldı!

Işıklı Mimarlık Dekorasyon İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. İstanbul Pendik’te 650 adet konut ve 15 adet ticari alan inşa edecek. İlgili proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci resmen başladı.

Öz Işıklı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Işıklı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Işıklı tarafından kuruldu.

Işıklı Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Işıklı Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyyüp Işıklı tarafından kuruldu.

Mutfak tüpüne zam mı geldi? 12 kg mutfak tüpü, şişman tüp kaç TL? Aygaz, İpragaz, Mogaz 16 Ağustos 2022 fiyat listesi

Mutfak tüpü fiyatları rekoru zorluyor. Mutfak tüpüne yeni bir zam daha mı geldi? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz'da mutfak tüpü fiyatları ne kadar? 12 kg mutfak tüpü kaç TL 2022? Şişman tüp ne kadar 2022? 16 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Net Yapı Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Net Yapı Konut Anonim Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Kütükde ve Eyyüp Kütükde tarafından kuruldu.

Eyyüp Nebi Camii Ve Külliye inşaatı tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa  edilen Eyyüp Nebi Camii Ve Külliye'sinin inşaatı tamamlandı.

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'ndeki restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Viranşehir'de yer alan Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi'nde bir süre önce başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlandı.

 Uşşaki Şeyhi Eyyüp Fatih Şağban emlak zengini çıktı!

“Fatih Nurullah” ismini kullanan Uşşaki Şeyhi Eyyüp Fatih Şağban'ın istismar davasında ilgi çeken detaylar rotaya çıktı. Şağban'ın, emlak zengini olduğu 16 binasının 7 dairesinin olduğu ortaya çıktı. 

 Eyyüp Karahan kimdir?

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü görevine Eyyüp Karahan getirildi. Peki, Eyyüp Karahan kimdir, Eyyüp Karahan kaç yaşındadır? Eyyüp Karahan hangi görevlerde bulundu?

Şanlıurfa Eyyübiye için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa İli, Eyyübiye İlçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31205 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Eyyüp Işıklı idealist gyo Haberi

Eyyüp Işıklı idealist gyo

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) genel müdür yardımcısı ataması hakkında açıklama yaptı.

İdealist GYO'nun yeni genel müdür yardımcısı Eyyüp Işıklı oldu.

İdealist GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz Yönetim Kurulu 17.01.2020 tarihinde şirket merkezinde toplanarak aşağıda belirtilen hususları karar altına almışlardır.

   1-Şirketimiz Genel Müdür Yardımcısı olarak Eyyüp IŞIKLI'nın atanmasına karar verilmiştir. 

   2-Gündemde başka madde olmadığından dolayı toplantıya son verilmiştir.

     Kamuoyuna saygıyla...