05 / 05 / 2024

Eyyüp Korkmazoğlu

Eyyüp Korkmazoğlu

Bera Group Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eyyüp Korkmazoğlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 30 Mart'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi'nde kuruldu.

Ragıp Balcıoğlu, İngiltere ve İrlanda’da hangi görevlerde bulundu? Şu an ne iş yapıyor?

Ragıp Balcıoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Arçelik’te hangi alanlarda çalıştı? Şu an Arçelik’te hangi görevi yürütüyor? İşte Ragıp Balcıoğlu’na ilişkin tüm merak edilen detaylar...

Tokat Belediyesi düğmeye bastı! 11 Mahallede 3 bin 199 konut dönüşecek!

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Bu kapsamda Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, kentte 3 bin 199 adet konutun kentsel dönüşümle yeniden inşa edileceğini söyledi. İşte konut projelerine ilişkin tüm detaylar...

Venudesıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Venudesıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Acer, Etem Uygar Koçkan, Eyyüp Şelli, Cüneyt Şelli ve Murat Karabıyık ortaklığında kuruldu.

Berzan İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Lojistik Hizmeti Limited Şirketi kuruldu!

Berzan İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Lojistik Hizmeti Limited Şirketi Kağıthane'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Eyyüp Durbak tarafından kuruldu.

Işıklı Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Işıklı Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyyüp Işıklı tarafından kuruldu.

Şahmin Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahmin Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de Eyüp Minnetoğlu tarafından kuruldu.

Coreyap İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Coreyap İnşaat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Esat Yaşarlar ve Eyüp Sinanoğlu ortaklığında kuruldu.

Net Yapı Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Net Yapı Konut Anonim Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Kütükde ve Eyyüp Kütükde tarafından kuruldu.

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Melih Tavukçuoğlu, Büyük Kulüp'ün İkinci Başkanı oldu!

140 senedir sanatçı, iş insanı, bürokrat ve devlet insanlarını bünyesinde bir araya getiren Büyük Kulüp'te seçim sonucu belli oldu, Gündüz Kaptanoğlu Başkan, Melih Tavukçuoğlu da İkinci Başkan olarak seçildi.

Sare Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sare Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre    Aydoğan Ve Eyyüp    Aydoğan tarafından kuruldu.

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Hacıraifoğlu tarafından kuruldu.

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Eyyüp Korkmazoğlu Haberi

Eyyüp Korkmazoğlu

Bera Group Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eyyüp Korkmazoğlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta kuruldu. 


Bera Group Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Şirket amacına uygun olarak her türlü otomotiv  alabilir ve satabilir. b-Şirket amacına uygun olarak oto yedek parça alabilir ve satabilir. c-Şirket amacına uygun olarak oto yedek parça üretimi yapabilir. d-Şirket inşaat ve taahhüt işleri yapabilir. e-Şirket kat karşılığı inşaat işleri yapabilir. f-Şirket her türlü turizm  işleri yapabilir g-Şirket öğrenci ve personel taşımacılığı yapabilir h-Şirket her türlü tekstil işleri yapabilir. ı- Şirket her türlü gıda işleri yapabilir. i-Şirket her türlü sigorta işleri yapabilir. j-Şirket her türlü hayvancılık işleri yapabilir. k-Şirket faaliyetleri ile ilgili her türlü nakil vasıtaları alabilir...