25 / 07 / 2024

Faber Mermercilik

Faber Mermercilik

Yaklaşık 2 bin metrekare üretim kapasitesine sahip yeni bir fabrika kurmayı planladıklarını söyleyen firma sahibi İbrahim Cinkaya 'Faber, 2 bin metrekare üretim kapasitesine sahip yeni fabrika kuracak' dedi...

Ysf Mermercilik Ve İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysf Mermercilik Ve İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Taner Yanık tarafından kuruldu.

Öğer Mermercilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öğer Mermercilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öğer Mermercilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Csk Coşkun İnşaat Otomotiv Gıda Mermercilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csk Coşkun İnşaat Otomotiv Gıda Mermercilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Çoşkun, Kenan Çoşkun ve Orhan Çoşkun ortaklığında kuruldu.

Marc Faber gayrimenkule yatırım yapıyor!

Yatırımı Marc Faber, gayrimenkule yatırım yaptığını ifade etti. Faber, gayrimenkul, hisse senedi, tahvil ve kıymetli metaller alanlarında yatırım yaptığını belirtti...

Umut Tunç Mermercilik İnşaat Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Tunç Mermercilik İnşaat Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Umut Murat Özcan ve Hüseyin Toptaş ortaklığında kuruldu. 

Faber Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faber Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Muhammed Necat Berber tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ümraniye Beyce Konakları'nda fiyatlar 610 bin TL'den başlıyor!

Beyce Konakları Projesi Ümraniye ilçesi, Tantavi Mahallesinde yükseliyor. Proje; Termikel Grup bünyesinde bulunan Faber İnşaat tarafından inşa ediliyor.

Kont Charles Faber Castell eşi için Miami'den villa aldı!

Ünlü kalem firması Faber Castell’in sahibi Kont Charles, eşi Melisa Eliyeşil için yeni bir ev satın aldı. Charles, Amerika'nın Miami eyaletinden 8 milyon dolar değerinde ultra lüks bir villa satın aldı.

Elazığ'da mermercilik sektörü canlandı!

Elazığ'da en önemli sektörlerden olan mermercilikte bu yıl büyük canlılık yaşanıyor. Uzak Doğu ve Arap ülkelerindeki yapılaşma sektöre olumlu yansıdı.

Necmettin Eliyeşil kızına 25 milyon TL'lik villa hediye etti!

Faber Castell’in veliahtı eşinden önceki günlerde bebek sahibi olan Melissa Eliyeşil’e babasından büyük jest. Necmettin Eliyeşil, kızı ve damadına Bebek sırtlarından değeri 9 milyon dolar yani yaklaşık 25 milyon TL olan bir villa hediye etti.

Marc Faber: Emlak piyasası batacak!

"Doktor Kıyamet" lakabıyla tanınan ünlü yatırımcı Marc Faber çarpıcı yorumlarda bulundu. Faber emlak piyasasının batacağını, devletlerin merkez bankaları yoluyla her şeyi satın alacaklarını belirtti.

Diyarbakır'da mermercilik sektörü durma noktasında!

Diyarbakır'ın ekonomik anlamda lokomotifliğini üstlenen Mermercilik sektörü de Ortadoğu ve Bölge’de yaşanan olaylardan dolayı fena vurdu. 7 bin kişinin istihdam edildiği Mermer sektörü tamamen durma noktasına gelebilecek.

Yatırımcılara gayrimenkule yatırım yapmalarını öneriyorum!

Uluslararası finans piyasalarında "Dr. Kıyamet" olarak tanınan yatırım uzmanı Faber: "Yatırımcılara gayrimenkul, hisse senedi ve bono almalarını, nakit bulundurmalarını ve değerli metallere yatırım yapmalarını öneriyorum" dedi.

Faber Mermercilik Haberi

Faber Mermercilik

Bloklarını işleyebilecekleri yaklaşık 2 bin metrekare üretim kapasitesine sahip yeni bir fabrika kurmayı planladıklarını söyleyen firma sahibi İbrahim Cinkaya, "Fizibilite çalışmalarını sonlandırma aşamasına geldik" dedi Mermer sektörünün önde gelen firmalarından Faber, 2 bin metrekare üretim kapasitesine sahip yeni fabrika kuracak. 

2012 yılında silver ocaklarını açtıklarını ve tanıtımı amacıyla yurtiçi ve yurtdışında bazı sektörel fuarlara katıldıklarını söyleyen Faber Mermercilik Sanayi firma sahibi ibrahim Cinkaya, "Oldukça olumlu tepkiler aldık. Firmamızın ana ocağı olan travertende ise yoğun bir şekilde dekopaj ve genişleme çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ocaklarımızda yaptığımız çalışmalara paralel olarak, bloklarımızı işleyebileceğimiz yeni bir fabrika kurma planımız var" diye konuştu. 

Fabrika ile ilgili fizibilite çalışmalarını sonlandırma aşamasına geldiklerini kaydeden Cinkaya, "Hammaddemizi daha verimli işleyip, fire oranlarını daha düşük seviyelere indirerek, yeni ürün konseptleri yaratarak...