03 / 05 / 2024

fabrika yıkımı altından çıkan cami

fabrika yıkımı altından çıkan cami

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmalarında yıkılan fabrikanın altından çıkan camiyle ilgili Anıtlar Kurulu yarın toplanıp karar verecek...

Aile Bakanlığı'ndan haziran ayının en büyük müjdesi geldi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan haziran ayının en büyük müjdesi geldi. Bakanlık tarafından yaşlı aylığı ve engelli maaşları hakkında flaş bir açıklama yapıldı.

İş Bankası'ndan emekliye büyük müjde! Mayıs 2023 bitmeden bu promosyon rakamlarına bakın!

İş Bankası'ndan emekliye büyük müjde... Mayıs 2023 bitmeden bu promosyon rakamlarına bakın... İşte İş Bankası emekli promosyon rakamları...

Aile Bakanlığı'ndan her eve büyük müjde

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, vatandaşlara yönelik büyük müjdeler vermeye devam ediyor. Bakanlık tarafından bu sefer ev hanımlarına emeklilik müjdesi geldi.

Tuzla’da deprem teyakkuzu! Binalar boşaltıldı, yıkım başladı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerini ardından olası bir deprem tehlikesi yaşayan İstanbul’un en riskli ilçelerinden Tuzla’da, orta hasarlı olduğu belirlenen binaların yıkım süreci başladı.

Yastık altında 31 bin 893 TL'si olana TOKİ'den büyük müjde! Başvurular bu tarihte resmen başlıyor! Sakın kaçırmayın! 

Yastık altında 31 bin 893 TL'si olana TOKİ'den büyük müjde... Başvurular bu tarihte resmen başlıyor... Sakın kaçırmayın... 

Yastık altında 31 bin 893 lirası olana TOKİ'den büyük müjde! Başvuruları sakın kaçırmayın! 

Yastık altında 31 bin 893 lirası olana TOKİ'den büyük müjde... Başvuruları sakın kaçırmayın...

Gümüş altından daha iyi performans gösterebilir! Gümüş fiyatlarında neler oluyor? Son dakika gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatları yurt içi piyasalarda yukarı yönlü ibreleri gösterse de 2022 yılından en kötü performansını gösteriyor. Oysaki gümüş altından daha iyi performans gösterebilir diyen uzmanlar yatırımcıları gümüş konusunda uyardı. Peki gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatlarında neler oluyor? 

İstanbul'da 200 yıl genelev olarak kullanılan binanın yıkımı esnasında tarihi bir keşif yapıldı

İstanbul'un Karaköy semtinde 200 yıl boyunca genelev olarak kullanıldıktan sonra kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımına başlanan binanın altından tarihi bir keşif yapıldı.

Konya Altın Çarşı'da yıkım başlıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Altın Çarşı'sının yıkımının1 Ocak itibarıyla başlayacağını açıkladı. 

Afet riski altındaki alanların yıkım kararları meclis gündeminde!

Afet riski altında olduğu belirlenen alanlara ve alınan yıkım kararları meclis gündemine taşındı. CHP'li Antmen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manavgat'ta tartışmalı otel yıkımı!

Antalya Manavgat'ta  bir butik otelin yıkımı sırasında tartışma çıktı. Belediye tarafından çok sayıda personelin gelerek, binayı boşaltıp, başladığı yıkım sürerken mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Sular altında kalan Sarıkamış Karakurt köyünde yıkım başladı!

Kars’ın Sarıkamış'ta bağlı baraj suları altında kalan Karakurt köyünde jandarmanın aldığı güvenlik önlemleri altında  iş makinalarıyla yıkım çalışmaları ve mezarlığın taşınmasına geçildi.

Bahçelievler'deki 42 yıllık binada yıkım başladı!

Bahçelievler'de boşaltılan diğer hasarlı binalarda da yıkım çalışmalarına başlandı. 42 yıllık 7 katlı Gündoğdu Apartmanı ekipler tarafından yıkılıyor.

fabrika yıkımı altından çıkan cami Haberi

fabrika yıkımı altından çıkan cami
1944 yılında satılıp çeltik fabrikasına dönüştürülen Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki İbn-i Sin Cami, kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında ortaya çıktı. 1733 tarihinden önce yapılan cami ile ilgili karar yarın Anıtlar Kurulu tarafından...