21 / 05 / 2024

Fadıl Akgündüze tazminat davası mı açıldı

Fadıl Akgündüze tazminat davası mı açıldı

Nitelikli dolandırıcılık suçlamasıyla haklarında ceza davası açılan tutuklu Fadıl Akgündüz ve yeğeni Mehmet Salih Obut ile şirketin ortağı ablası Avniye Obut ve eniştesi İbrahim Obut hakkında ilk tazminat davası açıldı.

100. Yıl Bayındır Süt İşleme Fabrikası günde 100 ton süt işleyecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi firmalarından İztarım A.Ş’nin 100. Yıl Bayındır Süt İşleme fabrikası gerçekleşen bir tören ile hizmete açıldı. Buna göre, 350 milyon lira yatırım ile hayata geçirilen fabrika günde 100 ton süt yapacak "İzmirli" markası ile süt ve süt ürünlerine dönüştürülecek.

Ahmet Fadıl Ashaboğlu MIT’de hangi alanda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Ahmet Fadıl Ashaboğlu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Yapı Kredi Koray GYO’da hangi pozisyonda çalışmalar yapıyor? İşte Ahmet Fadıl Ashaboğlu’nun hayatı...

Fadıl Akgündüz'den yeni savunma: İnsanların mağduriyetlerini gidereceğim!

Bayrampaşa'da Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devre mülk sattığı kişilerden para toplayarak projeyi bitirmediği iddiasıyla tutuklu yargılanan 'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz, savunmasını yaptı. İşte ayrıntılar...

Fadıl Akgündüz tutuklandı!

349 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz ve yeğeni Mehmet Salih Obut'un bugünkü duruşmada tutuklanmalarına karar verildi.

Isınma yardımı nasıl alınır? Isınma desteği nereden alınır?

Isınma yardımına dair sorular havaların soğumaya başlaması ile artmaya başladı. Özellikle ısınma yardımının nereden ve nasıl alındığına dair sorular sıklıkla soruluyor. İşte bu konuya dair merak edilenler!

10 yıl sonra istifa ederse tazminat alır mı?

Çalışma hayatında kıdem tazminatına dair pek çok soru sorulmaktadır. Kıdem tazminatı bir yılın sonunda alınabilir. Peki “10 yıl sonra istifa ederse tazminat alır mı?” İşte detaylar!

Kıdem tazminatı 2023 yılında ne kadar olacak?

Asgari ücrete yeni yılda yapılacak zam ve EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) düzenlemesi gündemdeki yerini koruruken merak edilen konulardan biri de kıdem tazminatı. Peki 2023 yılında kıdem tazminatı ne kadar olacak?

Çocuk Destek Programı Nedir? Çocuk yardım parası nasıl alınır? 3 çocuğa ne kadar destek verilecek?

Çocuk destek programının ne olduğu, çocuk yardım parasının nasıl alındığı merakla araştırılıyor. İşte merak edilen detaylar!

Ukrayna limanlarından 1 milyon tonu aşkın tahıl taşındı! Buğday fiyatlarında son durum ne? 28 Ağustos 2022 fiyat listesi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Ukrayna limanlarından 1 Ağustos tarihinden itibaren taşınan tahıl miktarının 1 milyon 43 bin 286 ton olduğunu duyurdu. Peki buğday fiyatlarında son durum ne? 28 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Rapor parası nasıl alınır? Rapor parası ne zaman yatar?

Rapor parasının nasıl alındığı ve ne zaman yattığı araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte rapor parasına dair merak edilenler!

Kıdem tazminatı hesaplaması nasıl yapılır? Kıdem tazminatı şartları nelerdir?

Tüm çalışanları yakından ilgilendiren kıdem tazminatı konusu gündemden düşmüyor. Kıdem tazminatı nedir, nasıl alınır? Kıdem tazminatı hesaplaması nasıl yapılır? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Kıdem tazminatına dair tüm soruları sizler için yanıtladık...

Konut sitelerinin yönetim kurulu toplantısında kararlar nasıl alınır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde sitelerdeki yönetim kurulu toplantısında kararların nasıl alındığını kaleme aldı.

Fadıl Akgündüz'e dava şoku: 35 bin Euro’nun faiziyle ödenmesine karar verildi!

Türkiye’de pek çok şahsı dolandırdığı suçlaması ile yargılanan Fadıl Akgündüz hakkında bir dolandırıcılık haberi de  Almanya’dan geldi. Avrupa’da ikamet eden bir gurbetçi  Akgündüz aleyhine dava açtı. 

Fadıl Akgündüze tazminat davası mı açıldı Haberi

Fadıl Akgündüze tazminat davası mı açıldı

Nitelikli dolandırıcılık suçlamasıyla haklarında ceza davası açılan tutuklu Fadıl Akgündüz ve yeğeni Mehmet Salih Obut ile şirketin ortağı ablası Avniye Obut ve eniştesi İbrahim Obut hakkında ilk tazminat davası açıldı. Bayrampaşa’daki Caprice Gold ve Malpler projelerinden devremülk satın alan Almanya ve Türkiye’deki 20 yatırımcı, Akgündüz ve akrabalarından davacı oldu. Davayı açan Caprice yatırımcısı 20 mağdur satın aldıkları toplam 56 devremülk için şirkete 2 milyon 655 bin lira ödediklerini iddia etti. Davacılar zararlarının yatırımın yapıldığı tarihten itibaren en yüksek ticari faizle kendilerine ödenmesini talep ediyor. Bunun da şu anda 3 milyon lira civarında olduğu tahmin ediliyor. 

Davacı yatırımcılar şirketin içinin boşaltılmasını önlemek için şirketin malvarlığına ihtiyati tedbir konulmasını da talep etti. Mahkeme ihtiyati tedbir kararı verirse şirketin içi boşaltılmış dahi olsa...