08 / 05 / 2024

Fahri Kavan

Fahri Kavan

Kavan İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fahri Kavan, Şemsettin Kavan tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Temmuz'da Kadıköy, Caddebostan Mahallesi'nde kuruldu.

Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı!

Hayata geçirdiği markalı konut projeleriyle adından sık sık söz ettiren Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı.  İşte Mehmet Kavan Yapı olarak kaliteli ve güvenilir konutlar sunmayı sürdüreceklerini söyleyen Mehmet Kavan Yapı CEO’su Ömer Eren Kavan'ın konu ile ilgili açıklamaları...

Kavan Ormanyaka'da şimdi al peşinatı 6 ay sonra öde!

İzmit'te yükselen Kavan Ormanyaka projesinde başlatılan kampanya kapsamında şimdi al peşinatı 6 ay sonra öde fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Nisan ayında yapılması planlanıyor.

Kavan Ormanyaka'da faizsiz vade fırsatı!

Kavan Ormanyaka projesinden konut sahibi olmak isteyenler faizsiz vade imkanından yararlanabiliyor. Kavan Ormanyaka projesinin teslimlerinin Nisan 2025'te yapılması planlanıyor.

Kavan Ormanyaka satışta! Yeni proje!

Kavan Ormanyaka projesinde satışlar başladı. Söz konusu proje İzmit'te Kabaoğlu Köylüpazarı mevkiinde inşa ediliyor.

Kavan Ormanyaka Kabaoğlu ön talep topluyor! Yeni proje! 

Kavan Ormanyaka Kabaoğlu projesinde ön talep süreci başladı. Projede peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Kavan Ormanyaka'da villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili tüm ayrıntılar...

Kavan Try 3'te konut fiyatları ne kadar?

Kavan Try 3 projesinde satışlar devam ediyor. Kavan Try 3 konut projesi, İzmit Kabaoğlu'nda Kavan İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Peki, Kavan Try 3'te konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Kavan Try 3'te peşin ödemelere yüzde 20 indirim imkanı! Son villa ve rezidanslar! 

Kavan Try 3 projesinde son villa ve rezidanslara özel peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı başladı. Peki Kavan Try 3'te konut ve villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Kavan Kartepe 1. ve 2. etap satışta! Yeni proje!

Mehmet Kavan Yapı tarafından geliştirilen villa projesi satışa çıktı. Kavan Kartepe 1. ve 2. Etap projelerinde satışlar devam ediyor. İşte projelere ilişkin tüm detaylar...

Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Nereli? Eğitim hayatı nasıldı?

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Kaç yaşında? Damla Ahmet Fahri Yiğitbaşı daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ahmet Fahri Yiğitbaşı'nın eğitim hayatı nasıldı?

Akar Hotel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akar Hotel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Fahri Akar tarafından kuruldu. 

Ziya Yılmaz’a Fahri Doktora unvanı verildi!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından DAP Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, İstanbul Gedik Üniversitesi Senatosu tarafından “Fahri Doktora” unvanına layık görüldü. 

Ziya Yılmaz’a Fahri Doktora unvanı verilecek!

Geliştirdiği nitelikli projeler ile ulusal ve uluslararası alanda sayısız başarılara imza atan DAP Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, İstanbul Gedik Üniversitesi tarafından Fahri Doktora unvanıyla onurlandırılıyor.  

Bakü Tiflis Kars Demiryolu İran’a bağlanacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kafkasya Üniversiteler Birliği (KÜNİB) 7. Olağan Genel Kurulu kapsamında gerçekleştirilen fahri doktora tevdi törenine katıldı. 

Fahri Kavan Haberi

Fahri Kavan

Kavan İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fahri Kavan, Şemsettin Kavan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Temmuz'da kuruldu. 


Kavan İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2- Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri,...