25 / 08 / 2024

Fantagero Corporatıon Dış Ticaret Limited Şirketi

Fantagero Corporatıon Dış Ticaret Limited Şirketi

Fantagero Corporatıon Dış Ticaret Limited Şirketi 17 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te, Moheddin M.M Sh Delawı Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı! 

Türk mekanik tesisat sektörüne sunduğu yenilikçi yapısal çözümlerle dikkat çeken Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı. Büyük ölçekli konut projelerinin, tesislerin anahtar teslimi işleri başarıyla üstlenen Sentez Mekanik, on yıldır yüksek kalite ve güvenle hizmet veriyor. 

İZBAN 1 milyarı aşan yolcu sayısını geride bıraktı! 

İzmir’de ilk yolcusunu 30 Ağustos 2010’da taşıyan İZBAN, on dört yılda bir milyar yolcu barajını geride bırakırken, hat uzunluğu, istasyon ve vagon sayılarını artırdığı kaydedildi.

Kiracı mağduru doktor: Evinizi kiraya verirken on kez düşünün! Tahliye davaları 10-12 ay sonra görülüyor!

Kiracı mağduru olan ve 20 aydır kiracısı ile sorunlar yaşayan Uzman Doktor Dağıstan Ayan, ev sahiplerini uyardı. Ayan, X sosyal medya hesabından "Evinizi kiraya verirken on kez düşünün" dedi ve tahliye davalarına değindi. İşte o paylaşıma gelen yorumlar...

Emlak Konut GYO Zonguldak On Temmuz Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son dakika! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yaptığı son dakika açıklamasında Zonguldak Ontemmuz Kentsel Dönüşüm Projesi inşaatı işinin kesin kabulünün yapıldığını belirtti.

Tüketicinin güveni artarken, konut satın alma beklentisi ise düştü!

Tüketici Güven Endeksi ölçümünde esas alınan alt endekslerde artış yaşanırken, gelecek on iki ayda konut satın alma beklentisi ise düşüş gösterdi. Aynı sürede otomobil alma beklentisini yansıtan endeks ise ilk defa yükseldi.

Ozalp Corporatıon Mühendislik İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ozalp Corporatıon Mühendislik İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Özalp tarafından kuruldu.

Emeklilikte yeni dönem detayları belli oldu

TBMM'ye sunulan On İkinci Kalkınma Planı'na göre, emekli aylık bağlama sistemi yeniden düzenlenecek. Sosyal güvenlik sistemindeki yeni planlamalar ve düzenlemeler belli oldu. İşte ayrıntılar...

Emeklilikte yeni düzenleme! Milyonları ilgilendiriyor! Emeklilik yaşı ve aylık bağlama sistemi değişiyor!

2024-2028 yıllarını kapsayan On İkinci Kalkınma Planı Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunuldu. Kalkınma Planı'nda emekli aylıklarında düşüşe neden olan aylık bağlama oranı ile (ABO) ilgili yeni düzenlemeye yer verildi. 

Hazine 14,1 milyar lira borçlandı

Hazine ve Maliye Bakanlığı, bugün düzenlediği iki tahvil ihalesinde toplam on dört milyar seksen iki virgül iki milyon lira borçlanmaya gitti. İşte ayrıntılar...

Migros'ta yok yok! Dana kuşbaşı 104,90 TL’ye, kornişon 29,90 TL’ye, klasik inek peyniri 199,90 TL’ye düştü!

Migros’un 14 Eylül tarihli yeni aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda, dana kuşbaşı 104,90 TL’ye, kornişon 29,90 TL’ye, klasik inek peyniri 199,90 TL’ye düştü. İşte 14 Eylül 2023 Migros fiyat listesi...

Solutıon Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solutıon Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ihab Balıd tarafından kuruldu.

Kur şokunun Hazine’ye maliyeti ağır oldu! Borçların üçte ikisinden fazlası döviz cinsi!

Merkezi yönetimin borçlarında TL-döviz dengesi son on yıl içerisinde tersine döndü. 2013’te üçte biri oluşturan döviz cinsi borçlar, artık üçte ikiden de büyük bir paya sahip hale geldi.

Boş evlerle savaş: İstanbul'da konut sorunu ve dünyada çığır açan çözümler!

İstanbul'da konut sorunu, emlak sektöründeki ilerlemelerle birlikte artış göstermeye devam ediyor. Bu dönemde şehirde on binlerce boş evin bulunması da yoğun tartışmalara neden oluyor. Peki, dünya kentlerinde bu sorunun nasıl yaşanıyor ve hangi tür çözümler gündeme geliyor? İşte ayrıntılar...

Fantagero Corporatıon Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Fantagero Corporatıon Dış Ticaret Limited Şirketi

Fantagero Corporatıon Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 17 Mart 2015'te Moheddin M.M Sh Delawı Müdürlüğü'nde kuruldu.


Fantagero Corporatıon Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1- Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü malın ve hizmetin, mamül ve yarı mamül malların, sınai ve ticari ürünleri yedek parçalarının, aksesuarlarının , hammadelerin, Makine ve ekipmanların ve ticarete konu olan her türlü emtianın iç ve dış piyasada ithalat ve ihracatını, alım ve satımını, toptan ve perakende, dahili ticaretini, pazalamasını ve komisyonculuğunu, mümessilliğini yapmak yaptırmak 2- Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak. 3- Hastane, klinik, poliklinik, laboratuar ve doktor muayenehaneleri ile sağlık kuruluşlarının ihtiyaçları...