08 / 05 / 2024

Farklı Kültürler Günü

Farklı Kültürler Günü

EXPO'DAN ders çıkaran İzmir'deki fahri konsolosları İzmir'in dünyanın 70 ülkesinde lobi faaliyetlerim gerçekleştirmek amaçlı Yaşar Üniversitesi öncülüğünde bir araya geldi. Bu tanıtım atağında üniversitede okuyan yabancı öğrenciler de gönüllü olacak.

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi ticaret alanına çevrilecek! 

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi’nin yaklaşık 10 bin metrekarelik kültür alanın ticaret alanına çevrileceği haberi gündeme bomba gibi düştü. İşte söz konusu çalışmalara ilişkin merak edilenler...

Kısmi emeklilikle ilgili son düzenlemeler netleşti! Artık 3600 prim günü olanlar bu haktan yararlanabilecek 

SGK, 15 yıllık hizmet süresini tamamlamış ve 50-55 yaşında olanları kapsama alacak. Bu düzenleme kadın, erkek ve memur fark etmeksizin herkesi ilgilendiriyor! Artık 3600 prim günü olanlar yararlanabiliyor. İşte kısmi emeklilik ile ilgili son düzenleme detayları... 

Kültür ve Turizm Bakanlığı 450 sözleşmeli personel alacağını duyurdu

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü, farklı şehirlerde bulunan birimlerine, sözleşmeli sanatçı alımı yapacaktır. Bu alım, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu çerçevesinde gerçekleştirilecek olup bazı şehirler ve branşlarda belirlenen sayıda sanatçıya ihtiyaç duyulmaktadır.

Galata Köprüsü'nde çalışmalara başlandı! 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından (İBB) Galata Köprüsü'nde yapılacak derz değişimi ve asfalt yenileme çalışmasının ilk etabı  dün gece yarısı başladı. Çalışmaların devam ettiği köprü 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatılacak. 

Kurban pazarında büyük hareketlilik: Son günü bekleyenler yandı

Kurban Bayramı'na çok az bir süre kaldı. Kurban pazarlarındaki hareketlilik ise biraz daha arttı. Fakat bazı alıcılar fiyatların düşmesi umuduyla kurbanlık almak için bayramın son gününü bekliyor. Satıcılar ise uyarıyor: "Son güne kurbanlık kalmayabilir."

Beko bulaşık makinesinde Anneler Günü'ne özel dev indirim! 10 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Anneler Günü'ne özel kampanyalar düzenleyerek çeşitli hediye seçenekleri sunan Beko, 4 programlı BM 4044 bulaşık makinesi modelinde tam 2 bin 500 TL indirim yaptı. Peki, Beko BM 4044 fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Arçelik bulaşık makinesinde Anneler Günü'ne özel büyük indirim! 8 Mayıs 2023 fiyat listesi

Anneler Günü'nde annesinin mutlu etmek isteyenlerin karşısına farklı seçeneklerle çıkan sevilen marka Arçelik, 4 programlı 6144 bulaşık makinesi modelinde 2 bin 500 TL indirim fırsatı sunuyor. Peki, Arçelik 6144 bulaşık makinesi kaç TL? İşte detaylar..

Beko bulaşık makinesinde Anneler Günü'ne özel 2 bin 500 TL indirim! 6 Mayıs 2023 fiyat listesi

Beko BM 4044 bulaşık makinesinde Anneler Günü'ne özel 2 bin 500 TL indirim uygulanıyor. İşte detaylar...

Karcher RCV 5 Robot süpürge ve VC 6 Ourfamily süpürge'de Anneler günü indirimi!

Anneler günü yaklaşıyor ve ev temizliği konusunda annelerimize yardımcı olmak isteyen herkes için harika bir fırsat var. Dünya çapında bir üne sahip temizlik teknolojileri üreticisi Kärcher, Anneler Günü'ne özel fırsatlar sundu.

İstanbul Kültür Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Üyesi alıyor! Aman başvuru tarihlerini kaçırmayın!

İstanbul Kültür Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. İşte detaylar…

''Takı kültürünü gümüş olarak devam ettirin'' diyen İslam Memiş'ten çarpıcı gümüş yorumu! Gümüş olanlar çok önemli bakın

Gümüş fiyatları ocak ayından itibaren sert düşüş eğilimine girdi. Konu ile ilgili İslam Memiş ''Takı kültürünü gümüş olarak değiştirin'' diyerek  yatırımcıları uyardı.

Kültürpark'ın imar planları netleşti!

Kent gündeminde tartışmalar yaratan Kültürpark planlarının son hali kesinleşti. Odaların da görüşü alınarak son şeklinin alınması sağlanan planlarda tescilli yapılar ile korunması önerilen yapılar hariç emsal; 0.05 oldu.

Gürültü Farkındalık Günü eğitim toplantısı 28-29 Nisan’da!

İZODER, TAKDER iş birliğince ‘Uluslararası Gürültü Farkındalık Günü’ne özel online eğitim programı hazırlandı. Online eğitim toplantısı, 28-29 Nisan tarihlerinde düzenlenecek.

Farklı Kültürler Günü Haberi

Farklı Kültürler Günü

 EXPO'DAN ders çıkaran İzmir'deki fahri konsolosları İzmir'in dünyanın 70 ülkesinde lobi faaliyetlerim gerçekleştirmek amaçlı Yaşar Üniversitesi öncülüğünde bir araya geldi. 

Merkezi İzmir'de bulunan Türkiye Fahri Konsoloslar Birliği ile Yaşar Üniversitesi işbirliği yaptı, hedef 70 ülkede İzmir'i tanıtmak; bu tanıtım atağında üniversitede okuyan yabancı öğrenciler de gönüllü olacak. Yaşar Üniversitesi ve 70 farklı ülkeyi temsil eden Türkiye Fahri Konsoloslar Birliği Selçuk Yaşar Kampusu'nda düzenlenen 'Farklı Kültürler Günü'nde bir araya geldi. 

'İzmir için çalışıyoruz' Türkiye Fahri Konsoloslar Birliği Genel Sekreteri Selçuk Borovalı, "Bu tanıtım atağı sürecinde İzmir'deki 9 üniversitenin kültürel rolü, kentin turistik bölgeleri, uluslararası ulaşım olanakları, liman ve serbest bölgedeki ticari ilişkiler, ticari fuarlar büyük önem taşıyor. 1998'de kurulan birlik şu anda İzmir'de 70'ten fazla ülkeyi temsil ediyor. Biz mümkün olduğu kadar...