05 / 05 / 2024

Faruk Burak Güçerdem

Faruk Burak Güçerdem

Pusula TMGD Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi,Faruk Burak Güçerdem tarafından 50 bin TL sermaye ile 20 Ağustos 'ta Kadıköy, Sahrayı Cedit Mahallesi 'nde kuruldu.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in 'saray yavrusu' evi görenleri büyüledi! İşte Beykoz'daki 4 katlı havuzlu lüks villa...

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen yaşamlarını sürdürdükleri evleriyle dikkat çekiyor. 4 katlı, bahçeli ve havuzlu villaları, görenleri hayran bırakıyor. İşte ünlü çiftin 'saray yavrusu' villası....

Burak Ali Göçer kimdir? Burak Ali Göçer nerelerde görev almıştır?

Burak Ali Göçer ne iş yapar? Hangi görevlerde bulunup çalışmıştır? Hangi alanlarda göre aldı ve çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Burak Ali Göçer hakkında merak edilenler ve haberin tüm detayları...

Eb Hafriyat İnşaat Nakliyat Hurdacılık Maden Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Eb Hafriyat İnşaat Nakliyat Hurdacılık Maden Gıda Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Güngör ve Erkan Güngör ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO'da bayrak değişimi! Hakan Gedikli görevi, Cengiz Erdem'e devretti!

Emlak Konut GYO Genel Müdür Hakan Gedikli, emekli olması sebebiyle görevi Cengiz Erdem'e devretti. Peki Cengiz Erdem kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Emin Erdem kimdir? Emin Erdem daha önce hangi görevlerde bulundu?

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emin Erdem kimdir? Emin Erdem daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Arzu Erdem kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  Prof. Dr. Arzu Erdem kimdir? Kaç yaşında?  Prof. Dr. Arzu Erdem daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Prof. Dr. Arzu Erdem'in eğitim hayatı nasıldı?

Burak Soylu kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Burak Soylu  kimdir? Kaç yaşında? Burak Soylu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Soylu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Tıtancons İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tıtancons İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Emre Gülden tarafından kuruldu.

Sita Ahşap Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Sita Ahşap Dekorasyon Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Güner Tamtabah ve Şeyda Şimşek ortaklığında kuruldu.

Bg Investment Group Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Bg Investment Group Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Burak Gökalp tarafından kuruldu.

Kira geliri beyanında gelir sıralaması önemli mi? İşte merak edilenler...

Dünya Gazetesi köşe yazarı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Burak Görücü, bugünkü köşesinde kira geliri beyanında gider sıralamasının önemini kaleme aldı. İşte Burak Görücü'nün 'Kira beyanında gider sıralamasının önemi' başlıklı yazısı...

Darma Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Darma Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Kağıthane'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Burak Güney, Samet Kaya ve Yasin Bektaş ortaklığında kuruldu.

Faruk Burak Güçerdem Haberi

Faruk Burak Güçerdem

Pusula TMGD Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi,Faruk Burak Güçerdem tarafından 50 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta  Kadıköy, Sahrayı Cedit Mahallesi'nde kuruldu.


Pusula TMGD Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-EĞİTİM VE DANIŞMANLIK a)Karayolu ile yapılan tehlikeli madde taşımacılığını, tehlikeli maddeleri gönderenleri ve maddelerin alıcılarını,tehlikeli maddeleri dolduran, yükleyen, boşaltan ve ambalajlayanlar kişi ve kurumların çalışanları ile maksada uygun teknik özelliklere sahip her türlü araç ile taşıma yapan taşımacıları,tehlikeli madde yüklü her türlü aracı kullanan sürücü ve operatörlere eğitim ve danışmanlık hizmetlerinin verilmesi, b) Tehlikeli maddeleri depolayan kurum ve kuruluşlarda çalışan personelin eğitilmesi ve tehlikeli madde depolanması hususunda danışmanlık hizmetinin verilmesi, c)Karayolu taşıma yönetmeliği çerçevesinde sürücülere her türlü eğitim ile taşımacılara her türlü danışmanlık hizmeti verilmesi, d)Karayolu taşıma yönetmeliği çerçevesinde...