28 / 04 / 2024

Faruk K apartman

Faruk K apartman

'Honki Ponki' şarkısıyla bir döneme damga vuran Faruk K, 'Honki Ponki' şarkısı sayesinde apartman aldığını söyledi...

Kösterelioğlu Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kösterelioğlu Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Kösterelioğlu tarafından kuruldu.

Türk Kızılay'dan Ankara'da satılık apartman!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, başkent Ankara'da yer alan apartmanı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

Adana'da depremde 10 kişinin öldüğü Belük Apartmanı'nın mühendisine 22 yıl 6 aya kadar hapis istemi!

Adana'da 10 kişinin yaşamını yitirdiği Belük Apartmanı'nın 6 Şubat'ta meydana gelen depremde yıkılmasına ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan inşaat mühendisi hakkında 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Diyarbakır'da çöken 4 bina imar kanununa aykırı inşa edilmiş! 

Diyarbakır’da çöken Işık Apartmanı'nda 42, Yoldaş Apartmanı'nda 61, Hisami Apartmanı'nda ise 101 vatandaş hayatını kaybetti. 2019 yılında imar barışından faydalanmak için başvurulan üç binada inceleme yapıldı. İşte ayrıntılar...

Beyoğlu'nda 20 milyon TL'ye icradan satılık apartman ve arsası!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi, Kemankeş Mahallesi, 86 ada 30 parselde yer alan apartman ve arsasını 20 milyon TL'ye icradan satıyor...

Turyem Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turyem Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abbas Ahmed    Alarefı Mehmet Şerif Kızılgüney ve Ömer Faruk Kızılgüney tarafından kuruldu.

Van Depremi'ndeki 'Işık Apartmanı' davası 10 yıl sonra sonuçlandı!

2011 yılında Van'da meydana gelen depremde 10 kişinin yaşamını yitirdiği Işık Apartmanı davası sonuçlandı.

Kıratlı Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıratlı Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Faruk Kıratlı ve Resul Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Bakırköy'de 10.4 milyon TL'ye icradan satılık apartman!

Bakırköy 18. İcra Dairesi Bakırköy'de yer alan kargir apartmanı 10 milyon 400 bin TL bedelle satışa çıkardı...

Muskof Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Muskof Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Köseoğlu tarafından kuruldu.

Fatih'te 15 milyon TL'ye icradan satılık apartman ve arsası!

İstanbul 8. Satış Memurluğu, Fatih İlçesi'nde bulunan apartman ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 15 milyon 18 bin 630 TL olarak belirlendi.

Doğanlar ve Rıza Bey apartmanları çürük raporuna rağmen yıkılmadı mı?

Milliyet gazetesi yazarı Melih Aşık bugünkü yazısında İzmir depremini kaleme aldı. İşte Aşık'ın "Çürük apartman" başlıklı o yazısı...

Fatih'te 39 milyon TL'ye icradan satılık apartman!

İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından Fatih İlçesi Alemdağ Mahallesi'nde bulunan bahçeli kargir konak ve apartman nitelikli taşınmaz satışa çıkıyor. Gayrimenkulün satış bedeli ise 39 milyon TL olarak belirlendi. 

Faruk K apartman Haberi

Faruk K apartman

Şarkıcı Faruk K, katıldığı televizyon programında bir takım açıklamalarda bulundu.

'Honki Ponki' şarkısıyla bir döneme damga vuran Faruk K'dan itiraf geldi.

Hürriyet'te yer alan habere göre; 'Honki Ponki' şarkısı sayesinde apartman aldığını belirten ünlü şarkıcı; “2001'de Azar Azar'la tanındım ama o şarkı bana para kazandırmadı. 2002'de 'Honki Ponki' şarkısı bana festivallerin kapısını açtı, oturduğum evi ondan kazandığım parayla aldım. 'Honki Ponki' şarkısı bana apartman aldırdı. Bu şarkı vakti zamanında çocuklara yönelik bir opera için yazıldı" ifadelerini...