12 / 05 / 2024

Faruk Kutsal Dörtcan

Faruk Kutsal Dörtcan

İkad Otelcilik Turizm Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İrfan Aşıcı ve Faruk Kutsal Dörtcan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Döviz kurlarındaki köpüğün adresi lüks konut olacak!

Dövizdeki hareketliliğin sektöre nasıl yansıyacağı ile ilgili önemli açıklamalar yapan Nevita Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal, “Dövizdeki manipülatif hareket sebebiyle kurlarda oluşan köpük, gayrimenkul sektöründe yerli – yabancı yeni bir alım iştahı doğuruyor.” dedi.

Faruk Fatih Özer'in yurt dışına kaçışının görüntüleri ortaya çıktı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Thodex soruşturması kapsamında kırmızı bültenle aranan Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in yurt dışına kaçışının görüntüleri ortaya çıktı...

Thodex'in firari patronu Faruk Fatih Özer'i bulana 50 bin Euro para ödülü!

Arnavutluk emniyeti, Thodex para borsası kurucusu ve birçok insanı dolandıran Faruk Fatih Özer'i ihbar edene 50 bin Euro para ödülü vereceğini duyurdu. 

Faruk Aksu: Kentsel dönüşüm kırsal alanlarda da zorunlu hale geldi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanvekili, MHP İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu kentsel dönüşümün sadece büyükşehirlerde değil sel, heyelan, taşkın gibi nedenlerden ötürü kırsal alanda da zorunluluk ve öncelik haline geldiğini söyledi.

Düzce’nin en önemli 5 sorunu çözüme kavuştu!

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı ve Bilim Sanayi Teknoloji eski Bakanı Dr. Faruk Özlü Düzce'nin 5 sorununun çözüme kavuştuğunu söyledi. 

Ömer Faruk Kavurmacı dördüncü sanık olarak hakim karşısına çıktı!

FETÖ finansman sağladıkları iddiasıyla tutuklanan İBB eski Başkanı Kadir Topbaş’ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın da aralarında bulunduğu TUSKON üyesi işadamları ilk kez hakim karşısına çıktı.

Düzce Çilimli'deki OSB için kamulaştırma başlıyor!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce Çilimli'de kurulacak organize sanayi bölgesi 1. etap için kamulaştırma işlemlerini başlatacaklarını açıkladı..

Faruk Özlü Düzce'deki Tekonopark'ın inşaatını inceledi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce Üniversitesi (DÜ) bünyesinde kurulan Teknopark'ın inşaatını inceledi.

Faruk Özcan'dan kentsel dönüşümün 5N1K'sı!

Sosyolog Faruk Özcan ''Kentsel dönüşümün 5N1K'sını'' açıkladı. İşte, Faruk Özcan'ın www.emlakkulisi.com okurları için hazırladığı yazı...

2017'de sektörün önünü açacak düzenlemeler yapılırsa tablo değişir!

KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik, “2017 içinde sektörün önünü açacak düzenlemeler ve iyileştirmeler yapılırsa tablo çok değişir. KDV, dolaylı vergi ve imar mevzuatında yapılacak düzenlemeler olumlu sonuçlar yaratır ” dedi.

Bab Kapı Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bab Kapı Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Aziz Mahir Erdal, Faruk Tahsin Sayıt ve Mücahit Meto imzasıyla kuruldu.

Manisa Şehzadeler'e 100 dönümlük TOKİ müjdesi!

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, konut sorununu çözmek için çalışmalara başladıklarını söyledi. Çelik, Sancaklıbozköy civarında 100 dönümlük alanda toplu konutu kazandıracaklarını ifade ederek, konuyla ilgili TOKİ Başkanıyla görüştüklerini belirtti.

Çanakkale Kepez Devlet Hastanesi'ne yol yapılmalı!

Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan, dün olağan aylık basın toplantısı gerçekleştirerek, belde gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Faruk Kutsal Dörtcan Haberi

Faruk Kutsal Dörtcan

İkad Otelcilik Turizm Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İrfan Aşıcı ve Faruk Kutsal Dörtcan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. İkad Otelcilik Turizm Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Otel motel bar pansiyon kamping tatil köyleri apart oteller yeme içme tesisleri eğlence yerleri kurmak işletmek işletmeye vermek bu işyerlerinde danışmanlık yapmak bu yerleri satın almak satmak kiralamak kiraya vermek bu tesislere ait her türlü sarf ve tüketim malzemelerinin alımını satımını ithalatını ve ihracatını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


İkad Otelcilik Turizm Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Kayışdağı Yolu Caddesi, Zümrüt Konak Apartmanı...