02 / 05 / 2024

Faruk Malhan yeni şirketi 2016

Faruk Malhan yeni şirketi 2016

Koleksiyon Mobilya'nın kurucusu olan Faruk Malhan gayrimenkul işine girdi. Kefeliköy Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 2 milyon 479 bin TL sermaye ile Sarıyer'de kuruldu.

THODEX davasında flaş gelişme! Faruk Fatih Özer hakkında yeni karar!

Thodex kripto para dolandırıcılığıyla 356 milyonluk vurgun yapan Faruk Fatih Özer hakkında "Vergi Usul Kanunu'na muhalefet" suçundan açılan yeni davada mahkeme de ilk kararını verdi.

Elektrikte yeni kademe! Elektrik faturaları kaç lira gelecek?

Elektrik faturası tarifelerinde kilovat oranı değişti. 2022 elektrik faturalarında yeni düzenleme nasıl oldu? Faturalar nasıl hesaplanacak? Detayları Takvim Gazetesi Ekonomi Müdürü Faruk Erdem, A Haber'e anlattı.

Düzce Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı!

Düzce'de büyük problem haline gelen Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni sanayi alanına yönelik toplantı gerçekleştirecek. 

Otopark ihtiyacını doğru tespit etmedikçe kent estetiği ve konforu olmaz!

Sosyolog Faruk Özcan, yeni otopark yönetmeliğini değerlendirdi. "Otopark ihtiyacını doğru tespit etmedikçe kent estetiği ve konforu olmaz" dedi.

Thodex soruşturmasında yeni gelişme!

400 bin kişinin mağduriyetine neden olan Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer soruşturmasında yeni gelişmeler yaşanıyor. Kripto Faruk'a ulaşmak için firari olan şüpheli 3 kişinin araması devam ediyor.

Thodex soruşturmasında yeni gelişme! Çember daralıyor!

400 bin kişinin mağduriyetine neden olan Thodex soruşturmasında yeni gelişmeler  yaşanıyor. İddialara göre Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer'in yakalanması an meselesi. 

Thodex'in firari patronu Faruk Fatih Özer'i mafya saklıyor iddiası!

Thodex isimli kripto para borsasında yaşanan vurgun günlerdir gündemde. Vurguna ilişkin her gün yeni bir gelişme ortaya çıkıyor. Şimdi de Thodex'in firari patronu Faruk Fatih Özer'i mafyanın sakladığı ileri sürülüyor...

Thodex vurgununda flaş gelişme! Yeni gözaltılar var!

Thodex vurgunu soruşturması hakkında yeni gelişmeler yaşandı. Şirketinin sahibi Faruk Fatih Özer ile ilgili olduğu belirlenen bazı şüpheliler gözaltına alındı.  

Yusufeli 7’nci kez taşınıyor! Taşınma yazın başlayacak!

Yusufeli Barajı nedeniyle sular altına gömülecek ilçede taşınma başlıyor. Yusufeli Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir, yeni yerleşim yerine taşınma süreci ise yazın başlayacağını açıkladı.

Ömer Faruk Akbal: Uluslararası doğrudan yabancı yatırımları teşvik edilecek!

Yeni Ekonomi Programı, 2021 - 2023'ün uygulanabilir ve ulaşılabilir hedeflere odaklandığını anlatan GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, ''Türkiye'nin 2023 hedefleri gerçekçi ve sürdürülebilir ekonomimizin göstergesi'' dedi.

Faruk Topuz yeni şirket kurdu!

Türkiye'de onlarca proje üreten Topuzlar Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Topuz, yeni şirket kurdu. 

Gayrimenkulde yeni pazar hedefi Çin, Hindistan ve Pakistan!

Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği Başkanı Faruk Akbal yaptığı açıklamada gayrimenkulde yeni hedef pazarlar Çin, Hindistan ve Pakistan olduğunu söyledi.

GİGDER'in yeni pazar hedefleri toplantısı yarın!  

GİGDER Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Akbal'ın hedeflenen yeni pazarlar ve planlanan projeleri anlatacağı basın toplantısı yarın saat 10:30'da online olarak gerçekleştirilecek.

Faruk Malhan yeni şirketi 2016 Haberi

Faruk Malhan yeni şirketi 2016

Mobilya, halı kilim, cam, porselen, takı, mücevher, mimarlık alanlarında imza atan, Koleksiyon Firması'nın kurucusu Faruk Malhan son olarak inşaat sektörüne adım attı. 


70’li ve 80’li yılların lider kimliklerinden biri sayılan Faruk Malhan Haziran 2013'te “Tasarım Vakfı İstanbul”un kuruluşunda büyük rol oynadı.


Siena 2019 Avrupa Kültür Başkenti projesi danışma kurulu üyesi olan Faruk Malhan aynı zamanda Design Management Institute ve Design Cities Europe üyesi olarak dünya kongrelerine katılmaktadır.


Faruk Malhan gayrimenkul işine girdi; Kefeliköy Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Faruk Malhan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Doruk Malhan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 2 milyon 479 bin TL sermaye ile bugün Sarıyer'de kuruldu. 


Kefeliköy Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Sarıyer, Cumhuriyet Mahallesi, Hacıosman Bayırı Caddesi No:25 


Tülay...