28 / 07 / 2024

Fashion Week

Fashion Week

Forum Fashion Week, bu yıl 5 – 6 – 7 Ekim tarihlerinde ilk defa Türkiye’deki tüm Forum Alışveriş Merkezleri’nde moda ve alışveriş tutkunlarına çok özel anlar yaşatacak

Senart Fashion Mall projesi Zeytinburnu'nda yükseliyor! Toptan tekstil markaları tek çatı altında toplanacak!

Senart Fashion Mall, tekstil sektörünün toptancı markalarını tek çatı altında toplamak için start verdi. Senart Gayrimenkul imzası taşıyan proje Zeytinburnu'nda yükseliyor.

Nova, Samsun’a 30 milyon euroluk fabrika kurmaya hazırlanıyor!

Nova Fashion Group, Samsun’a 30 milyon euroluk yatırımla fabrika kurmak için kolları sıvadı. Grubun erkek giyim markası Hemington, 2025 yılına kadar 50, kadın markası Knitss ise 20 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

Samsung eski telefonunuzu 6.500 TL’ye yeniliyor! İşte kampanya koşulları..

Samsung markası bünyesinde yer alan Samsung Week indirim ve kampanyalarına devam ediyor. Bu kampanyalardan biri de telefon değiştirme oldu. Eski telefonunuzu Samsung markasının Galaxy Z Fold4 modeline toplamda 6.500 TL yenileme indirimi sunuyor. Nasıl mı? İşte kampanya koşulları..

Gülaylar altında ''Şanslı hafta'' fırsatları başladı! Takılarda yüzde 60'a varan indirim! 14 Ekim 2022 fiyat listesi

Gülaylar altın ''Lucky Week'' şanslı hafta adı altında tüm altın takıların fiyat listesini paylaştı. Tüm takılarda yüzde 60'a varan indirim fırsatı ile çok ucuz fiyata altın takı sahibi olabilirsiniz. İşte Gülaylar altın 14 Ekim 2022 fiyat listesi.

Galaxy Week başladı! Galaxy Watch4'ü yüzde 50 indirimli almak kim istemez?

Teknoloji devlerinden Samsung, ‘Galaxy Week’ adıyla yeni indirim kampanyasını başlattığını açıkladı. Kampanya 29 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecek. Kampanya kapsamında Galaxy Week’te Samsung Galaxy Watch4'e yüzde 50 indirimle sahip olma fırsatı sizi bekliyor.

Samsung'dan kaçırılmayacak indirim haftası! 23 Eylül 2022 fiyat listesi

Samsung, yılın en avantajlı kampanyalarını ‘Galaxy Week’ ile sunuyor.  29 Eylül'e kadar geçerli indirim kampanyasını kaçıranlar üzülür. Samsung indirim haftasındaki fırsatları ve fiyat listesini sizler için hazırladık.

İnşaat sektörü yaşamımızdaki değişikliklerden etkileniyor!

MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, EMEA bölgesindeki en büyük marka ve iş dünyası festivali Brand Week İstanbul’da “21. Yüzyılda Evimiz Neresi?” başlıklı panelde Fütürist Ufuk Tarhan ile buluştu. Boysanoğlu, “İnşaat sektörü de yaşamımızdaki değişikliklerden nasibini alıyor" dedi.

Yağmur Ünal ve Türkan Şoray evinin kapılarını ilk kez açtılar!

Yapımcı Yağmur Ünal ve Türkan Şoray birlikte yaşadıkları Çubuklu’daki villasının kapısını Hello Fashion Homes dergisine açtı.

Umut Boz: Mağaza sayımızı 50'ye çıkaracağız!

Tekstilde üretim, tedarik ve perakende alanlarında faaliyet gösteren Nova Fashion Group, mağazalaşmaya hız verdi. Halen 14 olan mağaza sayısını 2021'de 50'ye çıkarmayı hedefleyen grubun CEO'su Umut Boz, online'nın payını da artıracaklarını söylüyor...

Sani Şener inşaat sektörünün en güçlü 4’üncü lideri oldu!

TAV Grubu CEO'su Sani Şener, Construction Week dergisi tarafından hazırlanan ve Körfez Bölgesi’nin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede 4’üncü sırada yer aldı...

RE/MAX En Moda Gayrimenkul Markası seçildi!

RE/MAX Türkiye, 9’uncu Fashion TV Moda Ödülleri kapsamında “En Moda Gayrimenkul Markası” seçildi...

İnşaat sektörünün geleceği Londra’da konuşuldu!

Büyük ölçekli ve küresel düzeyde operasyonlar yürüten şirketlerin yazılım ihtiyaçlarını karşılayan yüzde 100 yerli teknoloji şirketi ENKA Systems, bu sene 4. kez Londra’da düzenlenen Digital Construction Week 2018 etkinliğinde yer aldı. 

Maslak 1453'te Shopping Fest etkinliği 21 Eylül'de başlıyor!

Ağaoğlu Maslak 1453'te 21-22-23 Eylül tarihlerinde Fashion Shopping Fest etkinliği düzenlenecek. Fashion Shopping Fest'e 50’nin üzerinde marka katılım gösterecek.

Fashion Week Haberi

Fashion Week

Androjen tarzıyla moda dünyasında fırtınalar estiren kadın görünümlü erkek model Andrej Pejic, Forum Fashion Week kapsamında 5 Ekim’de Marmara Forum’da düzenlenecek Avrupalı Genç Tasarımcılar defilesinde moda severlerle buluşacak.


Türkiye'nin en çok takip edilen moda bloggerlarından Buse Terim ve moda ikonu Eda Taşpınar, Forum Fashion Week’in 2. gününde Marmara Forum ziyaretçileriyle bir araya gelecek.




Bu yıl 5– 6 –7 Ekim tarihlerinde ilk defa Türkiye’deki tüm Forum Alışveriş Merkezleri’nde moda ve alışveriş tutkunlarına çok özel anlar yaşatacak olan Forum Fashion Week, Marmara Forum’un ağırlayacağı sürpriz isimlerle renkleniyor. 


Jean Paul Gaultier tarafından keşfedilip dünya modasının en çok konuşulan erkek modellerinden biri olan Andrej Pejic alımlı ve ince hatları nedeniyle erkek olmasına rağmen hem erkek hem kadın defilelerinde boy gösteriyor. Dünyanın en seksi kadınları listesine de...